Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér

Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér

Tanda ngalawan ngalawan minoritas nu dianiaya saalam dunya. Pangwangunan Peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun janten sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat umum.

Upami unggal blok nyarios langkung tina sarébu kecap. Karya konstruksi dina peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dimulai dina 17.07. Kami nyetél stel pikeun masihan sémah dina labyrinth blok abu tina rasa teu aya kakuatanana sareng kasieun anu parantos di kémutan konsentrasi deui harita. Kami hoyong nyiptakeun tempat di Afrika Kalér anu ngémutan mémori ka era digital. Kalayan arus live, panongton anu hadir dina situs konstruksi sareng tiasa nganggo sumbangan anjeun pikeun pangaruh jumlah buruh sareng blok anu bakal diwangun. Beuki jalma nonton sareng nyumbang langkung ageung Peringatan Holocaust janten.

Peringatan Holocaust di Marrakech cenah anu pangpentingna di dunya. Ukuran 5 ukuran Peringatan Holocaust di Berlin engké bakal aya dina batu 10.000 anu dijejeran sakitar pusat inpormasi anu ngadidik sémah ngeunaan Holocaust.

Pendiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, milari namina namina dina pangkalan data Yad Vashem sareng mendakan sababaraha éntri, teras anjeunna katingali dimana peringatan Holocaust salajengna di Afrika sareng mendakan ngan ukur di Afrika Kidul. Kusabab éta sapertos satengah perjalanan dunya ti Maroko, anjeunna mutuskeun ngawangun pangingatan Holocaust dina situs PixelHELPER. Sipat tatangga sadayana kosong, janten aya rohangan pikeun ngawangun stel 10.000 sahenteuna.

Ngalawan panyiksaan sareng kasusah tina minoritas. Leungeun wanoja urang ngadesikeun sirah awéwé kana dipan. Tina cai koja nyalira kana sungut sareng irung awéwé, anjeunna nyalindungan dirina, teu aya hawa, cobi ngambekan. Kamera ngagedekeun kana suku anu ditepokkeun, anu ngageterkeun salaku maot dina kanyeri.

Sakit Ngalamun Dina kanyataanana pikeun pangungsi dina perjalanan, kitu ogé jalma-jalma diitung saalam dunya. Sanajan larangan mutlak, pamaréntah nyiksa sacara nyiksa atanapi ngirimkeun jalma ka nagara-nagara dimana aranjeunna ngadangukeun siksaan.

Salian kasus kasus siksaan sareng panyiksa perawat sapertos Raif Badawis, PixelHELPER nungtut anu nyatakeun nyandak ukuran pelindung. Nyiksa sareng kasusah kana minoritas kedah dicegah. Ieu kalebet panipuan kriminal tina panyiksaan panyiksaan & larangan tina panggunaan pangakuan kapaksa di pengadilan. Dokuméntasi médis kasus panyiksaan ogé ngagaduhan peran anu penting pisan.

Gelut ngalawan panyiksaan tacan réngsé. PixelHELPER bakal neruskeun ngéktorkeun perkara sareng ngadukung korban - pikeun dunya tanpa panyiksaan.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????