Ti Katumbiri - seni cahya ngahubungkeun sasak

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Imajinasi mangrupikeun kalakuan ngimbangi katumbiri.
"Tina Katumbiri"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

Kampanye "Ti Katumbiri" PixelHELPER nangtung pikeun leuwih kasabaran sareng ngalawan hate.

Katumbiri ngalambangkeun harepan & kasampurnaan. Iraha jalma ningali katumbiri, hiji hal anu pasti: gelap sareng hujan henteu ngajaga kecap anu kapungkur.

Proyék seni cahaya "Ti Katumbiri" ku Oliver Bienkowski mangrupikeun hiji proyék anu lumangsung dina jembatan, wangunan sareng arsitéktur kota anu dirobih janten sasak pelangi anu disebut. Sajauh ieu, Karl Branner sasak di Kassel ogé parantos direncanakeun salian ti sasak palabuhan di palabuhan média Düsseldorf. Proyék ieu ngabagi jalma-jalma di Documenta sareng mekarkeun tarik anu kuat pikeun sémah seni internasional. Gerbang Brandenburg ogé ngancik janten katumbiri pikeun Festival Lampu. Kasseler Bergpark Kaskaden anu kaceluk, bagian tina Warisan Budaya Sedunia UNESCO, parantos dicét katumbiri. Kalayan ieu, seniman kampanyeu langkung toleransi & ngalawan hate.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????