Ti Pelangi - seni cahaya nyambungkeun sasak

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Imajinasi mangrupikeun kalakuan ngimbangi katumbiri.
"Ti Pelangi"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

Kampanye "Ti Katumbiri" PixelHELPER nangtung pikeun leuwih kasabaran sareng ngalawan hate.

Pelangi ngalambangkeun harepan & kasampurnaan. Iraha jalma ningali pelangi, hiji hal pasti: gelap sareng hujan teu aya kecap terakhir.

Proyék seni cahaya "Ti Pelangi" ku Oliver Bienkowski mangrupikeun proyék anu lumangsung di mana jambatan, gedong sareng arsitéktur kota anu terkenal dirobih janten sasak pelangi. Sajauh ieu, salian ti sasak palabuhan di Medienhafen di Düsseldorf, Sasak Karl Branner di Kassel parantos didesain ulang. Proyék ieu ngabagi jalma di Documenta sareng ngembangkeun daya tarik kuat pikeun pengunjung seni internasional. Gerbang Brandenburg ogé dirobih janten pelangi pikeun Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden anu kawéntar, bagian tina Situs Warisan Dunya UNESCO, ogé parantos dicét pelangi. Kalayan ieu seniman ngajukeun langkung toleransi & ngalawan benci.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????