Kampanye pikeun umat Islam Uighurs di Cina / Hak Asasi Manusia

PixelHELPER ngarojong kamerdikaan Uighurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Panginget Uighur di Marrakech

AUrang m 29.07.2019 urang nyebarkeun pidéo anu ka-1st Uighur peringatan urang di #Marrakech, urang nyerat ka sadaya koran Arab naon anu urang lakukeun sareng henteu ngagaduhan tanggapan, ngan saurna kami nyarios dina koran yén jajaran mimiti tugu nyaéta pikeun urang Yahudi homo. tugu janten "Peringatan Holocaust of Marrakech" dina sajarah Maroko. Hate meunang ngalawan solidaritas sareng Uighurs Muslim. Dugi ka ayeuna, teu aya nagara muslim di dunya anu ngadukung Uighurs dugi ka anjeun butuhna. Mudah-mudahan dina 100 taun pangemut tiheula pikeun umat Islam urang Uighurs bakal janten titik balik dina solidaritas nagara-nagara muslim sareng Uighurs.

Duaan urang hoyong ngawangun deui unggal gedong anu ngancurkeun China di nagara anu sanés sareng ngantepkeun kana kaayaan masing-masing kalayan tujuan henteu ngantepkeun China ngancurkeun budaya Uighur.

Upami urang Cina ngarobih 1000 gereja, kamandungan di Éropa bakal hébat. Seuneu dina cathedra tiasa ngalungkeun perpaduan sadunya. 1000 mesjid & garéja Kristen parantos dirusak di China. Kami parantos nawiskeun sadaya Uyghurs kanggo ngawangun deui aranjeunna salaku salinan ekslusif ka luar negeri supados nyiptakeun solidaritas pikeun umat Islam anu ditindas di dunya. Hanjakalna, kalolobaan Uyghurs cicing dina jangka pendidikan Cina atanapi perkemahan di Cina. Éta sababna kami nyetél pangumpulan dana GoFundme. Gumantung kana sabaraha urang kumpulkeun, urang ngawangun boh pustaka, masjid atanapi kuburan.

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya sareng agama umat Islam Uighurs. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu dahsyat. PixelHELPER bakal nyetél conto sareng ngawangun makam Iman Asim anu musnah di gunung Maghribi kalayan plak panginget anu miélingkeun karusakan ku urang Tionghoa. Inpo langkung seueur ngeunaan proyek

Kami ménta démokrasi di Cina. Sareng nagara sorangan pikeun Uyghur, Hong Kong, Taiwan & Tibét. Partai Komunis kedah langsung ngalebetkeun. Lampu proyéksi japati

Kami narékahan kabébasan agama di Cina, hormat ka hak manusa jeung pamilihan demokratis kanggo masa depan anu hadé. Sakabéh masjid kedah dialihkeun di Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Urang pamenta pelepasan saharita sadaya Uyghur & bubuka
kabebasan beragama di Cina. Sadaya jelema bisa yakin naon anjeunna hayang, ka Monster Flying spaghetti atanapi salah sahiji agama dunya. Cina kudu eureun pikeun nyegah pangeusi na di latihan kabebasan beragama. Dina UUD Jerman mangrupa kabébasan agama - nu kedah nyandak UUD Cina salaku conto.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????