Kampanye pikeun umat Islam Uighurs di Cina / Hak Asasi Manusia

PixelHELPER ngadukung kamerdekaan urang Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Bebas Uighurs

Panginget Uighur di Marrakech

ATanggal 29.07.2019 Juli, 1 kami nyebarkeun pidéo ka-XNUMX peringatan Uighur kami di #Marrakech, kami nyerat ka sadayana koran Arab naon anu parantos kami laksanakeun sareng teu aya jawaban ngan ukur saatos kami nyarioskeun ka koran yén jajaran kahiji peringatan éta pikeun urang Yahudi gay. peringatan salaku "Peringatan Holocaust Marrakech" dina sajarah Maroko. Dibenci ngalawan solidaritas sareng urang Uighur Islam digjaya. Dugi ka ayeuna, henteu aya nagara Muslim di dunya anu ngadukung urang Uighur sakumaha kedahna. Mudah-mudahan dina 100 taun pangemut tiheula pikeun umat Islam urang Uighurs bakal janten titik balik dina solidaritas nagara-nagara muslim sareng Uighurs.

Duaan urang hoyong ngawangun deui unggal gedong anu ngancurkeun China di nagara anu sanés sareng ngantepkeun kana kaayaan masing-masing kalayan tujuan henteu ngantepkeun China ngancurkeun budaya Uighur.

Upami urang Cina ngancurkeun 1000 garéja, bakal aya ambek-ambekan anu hébat di Éropa. Seuneu dina sinar katoda tiasa ngahurungkeun solidaritas sadunya di dieu. 1000 masjid & garéja Kristen parantos musnah di Cina. Kami parantos nawiskeun sadayana Uyghurs pikeun ngawangun deui aranjeunna salaku salinan anu pas di luar negeri pikeun nyiptakeun solidaritas pikeun jalma-jalma Muslim anu tertindas di seluruh dunya. Hanjakalna, kaseueuran urang Uyghur kabur atanapi di kubu pendidikan ulang Cina sareng miskin. Kusabab kitu urang nyetél penggalangan dana GoFundme. Gumantung kana sabaraha urang kumpulkeun, urang tiasa ngawangun perpustakaan, mesjid atanapi kuburan.

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya & agama urang Uighur Muslim. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu pikasieuneun. PixelHELPER bakalan masihan conto sareng ngawangun deui kuburan Iman Asim anu ancur di gunung Maroko ku piagam anu memperingati karusakan ku Cina. Inpormasi lengkep ngeunaan proyék éta

Kami nungtut démokrasi di Cina. Sareng nagara-nagara nyalira kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarkeun langsung. Japati proyéksi entéh

Kami nungtut kabébasan agama di Cina, ngahargaan HAM & pamilihan demokratis pikeun masa depan anu langkung saé. Sadaya masjid kedah diwangun deui ku ngorbankeun Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Lajeng sadayana muslim musna, nyebutkeun Xi Jinping anu saé pisan. Lantaran anjeun diawaskeun sadaya nagara, saurna duit Cina anjeun tiasa ngagaduhan. Tapi harita anjeun katingalina jauh, samentawis, Uigure aya dina kokotor. Al Qur'an nyaeta tikét kanggo tikét usum camp konsép panyiksaan.

Dikumbah otak Uyghurs, Mohammed moal bakal ngantep éta. Naek nepi ka témbok Cina sareng ngagolér, dina antosan. Bakal ngintunkeun pengendara ka Hong Kong, Tibét sareng hurung. Sakabéh Muslim bakal ngumpul sareng Xi Jinping pangeusina. Di Cina aya anu lajeng démokrasi sareng anu sanés deui Islamophobia.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pikeun Uighurs, hiji Turkvolki Muslim di propinsi Cina Xinjiang, seueur parantos parantos dirobihkeun taun anyar (poto 22.09.2013, ruruntuhan masjid anu dipiceun di Kashgar). Tapi sanajan kapamingpinan pulitik di Beijing kedah nyadar yén propinsi anu panggedéna di kuloneun Républik Rahayat henteu meunangkeun kakawasaan.

Kawijakan Cina di Xinjiang téh jiga sareng Tibét Budha: basa Cina étnis sareng perusahaanna didaptarkeun. Ista ogé aranjeunna anu langkung seueur kauntungan tina program sareng pamaréntah. Di sakola, anu basa lokal keur diganti beuki seueur tina Mandarin. Mangka Uighurs anu kabur ka agama pikeun ngajaga identitasna. Beuki pamarentah nalangsang Islam, beuki radikal janten.

Kami nungtut ngaleupaskeun langsung sadayana Uyghurs & perkenalan
kabébasan agama di Cina. Sadayana tiasa percanten naon anu aranjeunna pikahoyong, dina monster spaghetti ngalayang atanapi salah sahiji agama di dunya. Cina kedah lirén nyegah masarakatna ngalaksanakeun kabébasan agama. Kabébasan agama mangrupikeun bagian tina konstitusi Jérman - konstitusi Cina kedah nyandak ieu salaku conto.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????