Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

Talatah muncul sareng nyebarkeun sadinten-sadinten. Numutkeun sababaraha warta, dunya sigana bakal ngarobah béda ti sateuacan. Pesen mangaruhan kana kahirupan urang. Kami gugah sareng anjeun sareng wengi anjeun. Henteu aya masalah di dunya anu kukupu nganggur sayapna iraha waé. Sareng hiji hal anu tiasa timbul anu gaduh hartos pikeun urang. Téknologi modern ngajantenkeun dunya alit. Tapi konflik régional sareng global sigana tuwuh. Seueur patarosan anu tiasa percanten. Inpo naon anu masih tiasa dipercaya sareng naha katengtreman sareng kamakmuran di Jerman terus aya. Ieu persis dimana misi urang dimimitian. Sareng dina jaringan internasional urang nyiptakeun yayasan anu dipercaya, sakapeung résiko luhur, sabab butuh panjang panangan pikeun nanggung jawab. Integer & setia komitmen pikeun ngajaga Jerman.

Larapkeun ayeuna - pikeun dunya anu langkung warni!
TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin sarta konsulat Amérika lianna di Jerman, kaasup Düsseldorf, Frankfurt na Hamburg. alesan mangrupa spionase teu euleum-euleum dina NSA jeung layanan rusiah Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????