Saha jam tangan nu watchmen. Kampanye ngalawan panjagaan

Warta timbul sareng nyebarkeun sadunya unggal detik. Saatos sababaraha berita, dunya siga anu béda-béda tibatan sateuacanna. Berita mangaruhan kahirupan urang. Kami bangun sareng anjeun sareng nyandak anjeun wengi. Henteu masalah dimana waé di dunya iraha waé, kukupu ngepak jangjangna. Sareng aya hal anu tiasa timbul anu ngagaduhan hartos pikeun urang. Téknologi modéren parantos ngajantenkeun dunya leutik. Tapi bentrok régional sareng global sigana mah beuki nambahan. Seueur anu heran saha anu tiasa dipercaya. Inpormasi mana anu masih dipercaya sareng naha perdamaian sareng karaharjaan di Jérman teraskeun. Ieu persis dimana misi kami dimimitian. Sareng dina jaringan internasional kami nyiptakeun yayasan anu tiasa diandelkeun, sakapeung aya résiko anu tinggi, sabab anjeun peryogi panjang panangan payun pikeun meta sacara tanggung jawab. Integer & satia komitmen ka masarakat pikeun ngajagaan Jérman.

Daptar ayeuna - pikeun dunya anu langkung warni!
TED Obrolan ngalawan pangawasan

kaayaan panjagaan: "NSA di da imah"

jeung "Serikat Stasi of America" nangtung dina dinding Kedubes AS di Berlin sarta konsulat Amérika lianna di Jerman, kaasup Düsseldorf, Frankfurt na Hamburg. alesan mangrupa spionase teu euleum-euleum dina NSA jeung layanan rusiah Amérika.

The NSA salamet strategi ngawaskeun maranéhanana salaku perlu ngalawan terorisme. Sajaba ti éta, ieu diyakinkeun ku nyebutkeun: ". Lamun nganggur nyumputkeun, anjeun nganggur salempang ngeunaan" Hanjakal, éta ngawaskeun tina NSA mana teuing salajengna dina watesan gelut ngalawan teror. telepon anjeun, Skype, Whatsappgespräche bisa diawaskeun, sanajan anjeun boga nganggur teu jeung teroris, dina dasar prinsip "3rd Gelar babaturan".

Leuwih ti éta, berkat ieu téhnik mantau ukur 4 serangan anu dicegah. Éta patut méré up privasi kami pikeun kaamanan katempo tapi teu nyata? Piksel nulungan moal geus dipercaya yén aya naha urang geus dibuka kampanye ieu.

Kasuksésan munggaran sanggeus proyéksi 13 lampu, dina wirahma mingguan jeung sinyalna média hébat:

Miang tina luhureun CIA lalaki kang Oki Jerman urang.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????