6. mungkin 2020 Oliver Bienkowski

Dana bek démokrasi Thailand - urang ngaleungitkeun monarki di Thailand

Pilih basa anjeun:
Punten nganggo alamat sumbangan kami: paypal@pixelhelper.tv kanggo sumbangan.

Bal buligir. Raja Thailand ngambil alih papayung pikeun proyék XXXSoccer ti PixelHELPER. Dina pertandingan munggaran, 26 awéwé na ti harem bersaing saling, Rama X. mangrupikeun wasit, dua ratu na aya dina gawang. Kami ayeuna milari lapangan sepak bola, nyaluyukeun biaya sareng nyiarkeun gim dina live stream. Dukung kami dina formulir dukungan ieu:
Kedutaan #Sextourist Thailand Lightart Projection
24 มิถุนายน เป็น วัน ประชาธิปไตย
Adicara Resignation King of Thailand
Kabayang roda démokrasi teu kaleungitan. Aktivis anu terkenal Junya Yimprasert ti ACT4DEM sareng pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski ngagabung pasukan sareng patepung di pertahanan hak asasi manusa PixelHELPER di Jerman, pikeun ngarencanakeun seni anyar sareng demonstrasi pikeun sistem parobahan di Thailand.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17 ″ sort_by =" acak "animation_effect =" bouncing "album_title =" leres ”album_id =” 22 ″]

Pemberontakan pikeun démokrasi bersinar dina Bundestag, nyaéta parlemén féderal. Kami ngadesek Pamaréntah Jérman pikeun ngamimitian léngkah-léngkah miceun raja ka luar Jérman. Urang Thailand kedah memberontak, ngaleungitkeun monarki & ngayakeun pamilihan demokratis gratis.

Anjeun daék ngadukung kami anonim? Punten nganggo dompét digital kami
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
DASH: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

PixelHELPER mangrupikeun organisasi nirlaba anu ngalakukeun tindakan pikeun kaadilan global, khususna ngeunaan hak asasi manusa, kabébasan sareng persamaan, sareng bantosan kamanusaan.

milarian kaleresan. Teu Kaadilan 10 taun saatos.

Urang mutuskeun pikeun ngalakukeun tindakan protés ngalawan raja Thailand anu nyicingan di Jerman, sabab urang henteu tiasa ngijinkeun karajaan anu panjang tina kalakuan laku jahat pikeun kauntungan tina kabébasan sareng kabébasan di Jerman bari ngarobog nagara na.

vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun
vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun

Kami bakal neraskeun tindakan urang dina sagala rupa bentuk, kalebet petisi pikeun panguasa lokal di Bavaria pikeun ngalereskeun ijin pikeun raja cicing di dinya. Urang bakal tetep angkat dugi anjeunna dikirim ka Thailand sareng nyanghareupan jalma Thailand.

Bantahan unjukan cahaya urang di Grand Hotel Sonnenbichl mangrupikeun mimiti perjuangan urang pikeun ngajantenkeun raja kalayan tanggung jawab ka urang Thailand. Kami peryogi dukungan anjeun, punten nyumbangkeun ka kampanye urang.

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios nyokong kelompok internasional PixelHELPER Yayasan pikeun ngaluncurkeun kampanye protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem jeung telenges anu mrentah ngaliwatan kasieun tur kaget ku bantuan sékrési-na dina militér.

vérsi jerman ieu aya dina pidéo RTL & Bild, urang robih salami 24 jam ka payun

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, bareng sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 abdi-abdi sareng pejabat istana.

Seueur awéwé di nair sareng abdi dina rombongan di tahanan aya di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn tapi aranjeunna teu gaduh pilihan. Sumber kerja pikeun raja di Bavaria nyarios yén staf anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng disebatna ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Patokna pikeun garapan nalika Vajiralongkorn teras ningali video jalma anu sangsara.

Di Thailand, raja parantos ngadegkeun kubu panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng perwira militér tiasa dikirim di ditu-sasih salami nyinggung. Éta disiksa, ditakolan sareng disalahgunakeun, atas pesenan Vajiralongkorn.

Dina taun-taun ayeuna, sahenteuna tilu urang damel raja parantos maot. Karaton ngaku dua di antarana bunuh diri sareng katilu maotna ku inféksi getih, tapi seueur dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu neangan pangasingan di luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti anu luar biasa sabab dibunuh ku prajurit Thailand anu nurut pesenan ti Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum di Thailand, sanggup meta kalayan teu dibales. Konstitusi masihan anjeunna kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa nyalahkeun anjeunna atanapi pidana.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Sapertos monarki, militér Thailand mangrupikeun musuh démokrasi. Sapanjang abad kapungkur tentara parantos nyita kakuatan 12 kali dina kudeta militer, sareng éta terus-terusan dina politik. Thailand teu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable, sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn gaduh paréntah langsung tina kakuatan leuwih ti 50,000 prajurit penjaga Raja di Thailand pikeun ngahirupkeun pérang.

Opat kali dina sajarah modéren Thailand - dina 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militer Thailand parantos ngabantosan sipil anu protés di jalan-jalan Bangkok pikeun nuntut demokrasi. Tentara parantos maot langkung seueur sipil Thailand tibatan éta kantos maéhan prajurit asing dina perang nyata.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu enggal saatos nikah, sareng tungtungna cerai anjeunna. Pamajikanana anu kadua dibuang ti Thailand babarengan sareng opat putra lalaki taun 1996. Anjeunna megat pamajikan katilu dina taun 2014, maksa anjeunna cicing di ditewak di bumi sareng ngaluncurkeun pikasieuneun kulawargi kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna dipenjara.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna, langkung milih nyéépkeun waktos sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl, sedengkeun garwa tinggal di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja paling sugih di dunya, kalayan muatan pribadi leuwih ti 50 miliar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut jumlahna ageung tina anggaran kaayaan, dibiayaan ku pajak Thailand. Taun ieu raja anu dibayar langkung ti 815 juta euro ti APBD Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan salaku cépid-19 nyéépakeun pandém di Thailand sareng dunya, sedengkeun raja hirup méwah di Grand Hotel Sonnenbichl, ngabuang jumlah anu ageung uang-uang, sareng nyalahkeun harem sareng abdi-abdi. Staf anu ditakolan sareng disalahgunakeun teu wani mendakan pulisi Jerman, kusabab aranjeunna kagum yén kulawarga anu balik deui di Thailand bakal nyanghareupan balesan.

Kaseueuran rahasia sadar kana kajahatan jeung kekerasan raja-raja, tapi sora-sorana disada ku hukum draconian. Saha waé anu ngritik monarki nyanghareupan sababaraha taun di panjara.

Henteu ngan ukur Thais anu ngalaman kusabab Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé mangrupikeun beban ka pajek Jerman, kumargi nagara kedah mayar kaamanan sareng perlindungan pikeun anjeunna. Anjeunna ngalakukeun panyalahgunaan hak asasi manusia di taneuh Jerman - perdagangananana sareng nyiksa awéwé, sareng nyababkeun batur-baturna anu anjeunna ngarawat kawas budak. Jérman henteu kedah ngagolét ieu lumangsung di nagarana.

Ieu sababna aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER pikeun ngalakukeun tindakan.

Kami hoyong dunya terang ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar pikeun nerak sababaraha hukum.

Kami hoyong anjeunna ngadangu percobaan di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal ngeureunkeun kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten bagikeun pesen kami, sareng punten nyumbangkeun ka PixelHELPER di situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Kalawan babarengan, urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun Vajiralongkorn, sareng ngalaksanakeun demokrasi anu leres ka Thailand. 

Proyéksi cahaya kana Townhall of Garmisch Partenkirchen