9. April 2020 Oliver Bienkowski

Dana Pembela Démokrasi Thailand

Pilih basa anjeun:
Punten nyumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv pikeun tindakan salajengna ngalawan raja

Bal buligir. Raja Thailand ngambil alih papayung pikeun proyék XXXSoccer ti PixelHELPER. Dina pertandingan munggaran, 26 awéwé na ti harem bersaing saling, Rama X. mangrupikeun wasit, dua ratu na aya dina gawang.
Kami ayeuna milari lapangan sepak bola, ngepaskeun kostum sareng nyiarkeun gim dina live stream. Ngadukung kami di dieu:
Kedutaan #Sextourist Thailand Lightart Projection
Urang ngagungkeun demokrasi di Thailand dina tanggal 24 Juni 2020. Pita Faiyen parantos nyarios pidato pengunduran diri raja

Dibunuh pikeun Rama X.
Milarian kaadilan

Thais berjuang pikeun démokrasi sareng kabébasan nyarios ngadukung Yayasan PixelHELPER internasional pikeun ngaluncurkeun protés protés ngalawan King Vajiralongkorn Thailand, raja anu kejem sareng telenges, kalayan bantosan sekutu na, aturan ngaliwatan kasieun jeung ugutan dina militér.

Raja ka raja 67 taun janten raja taun 2017 tapi boro nyéépkeun waktos di Thailand. Pikeun sababaraha taun anjeunna nyéépkeun waktos na di Grand Hotel Sonnenbichl di kota Jerman Garmisch-Partenkirchen, babarengan sareng saurang wanita 20 awéwé sareng rombongan langkung ti 100 karyawan sareng pejabat istana.

Seueur wanoja-na anu di palayan sareng abdi dina hudang anjeunna tahanan di Jerman. Aranjeunna henteu daék ngawula ka Vajiralongkorn, tapi aranjeunna henteu gaduh pilihan. Sumber anu digawé pikeun raja di Bavaria nyebatkeun yén pagawé anu henteu pikaresepeun anjeunna rutin ditakolan sareng ditumbuk ku henchmen Vajiralongkorn salaku hukuman. Tiup-ujug ditembak sabab Vajiralongkorn resep nonton video penderita.

Di Thailand, raja ngadegkeun kunjungan panjara sareng hukuman di salah sahiji karaton na. Pejabat sareng tanaga militér tiasa dikirim di ditu sasasih-marama kanggo ngalanggar anu diédah. Vajiralongkorn maréntahkeun aranjeunna pikeun panyiksaan, neunggeul sareng ngarawat aranjeunna.

Sahenteuna tilu jalma anu damel pikeun raja parantos maot dina taun-taun ayeuna. Karaton nyatakeun yén dua di antarana bunuh diri sareng anu katilu maot tina inféksi getih, tapi biasana dipikanyaho yén sadaya tilu disiksa sareng dibunuh.

Ti saprak 2016, salapan aktivis démokrasi Thailand anu pilari diasingkeun ka luar negeri parantos dibunuh. Aya bukti luar biasa yén aranjeunna ditelasan ku lembaga intelijen Thailand anu nuturkeun paréntah Vajiralongkorn.

Raja langkung luhur hukum Torét di Thailand sareng tiasa polah kalayan impuls. Konstitusi kasebut masihan kakuatan mutlak sareng teu aya anu tiasa ngadamel tuduhan sipil atanapi kriminal.

Anjeunna dilindungi sareng dirojong ku jenderal ultra-royalis anu mingpin angkatan bersenjata Thailand. Militer Thailand, sapertos monarki, mangrupikeun musuh démokrasi. Dina abad ka tukang, tentara parantos nyita kakuatan dina kudeta militer dua belas kali sareng terus campur dina politik. Thailand henteu acan kantos ngembangkeun démokrasi sustainable sabab monarki sareng militer parantos konspirasi pikeun ngarusak politik pamilihan. Vajiralongkorn aya dina paréntah langsung tina hiji tentara anu langkung ti 50.000 prajurit Royal Guard di Thailand pikeun nolak sabalikna.

Opat kali dina sajarah modérn Thailand - 1973, 1976, 1992 sareng 2010 - militér Thailand ngabantai warga sipil anu protés di jalan Bangkok pikeun nungtut démokrasi. Tentara parantos maéhan langkung seueur warga sipil Thailand tibatan anu kantos ngabunuh prajurit asing dina perang anu leres.

Vajiralongkorn ayeuna parantos kaopatna. Anjeunna ngantunkeun sareng ngahina pamajikanana anu lami teu lami saatos pernikahanana sareng pamustunganana cerai anjeunna. Pamajikanana kadua dibuang ti Thailand di 1996 babarengan sareng pasangan lalaki urang. Anjeunna cerai pamajikan anu katilu dina taun 2014, kapaksa anjeunna néwak ditéwak sareng ngadamel pembersihan kulawarga kulawargi. Kolotna, tilu adi, adi, pamanna sareng sababaraha baraya sanésna ditéwak.

Vajiralongkorn kawin ku ratu na ayeuna sataun katukang, tapi anjeunna jarang ningali anjeunna sareng langkung milih nyéépkeun waktos na sareng haremna di Grand Hotel Sonnenbichl bari garwa hirup di hiji hotél di kota Swiss Engelberg.

Vajiralongkorn mangrupikeun raja anu paling beunghar di dunya kalayan harta anu langkung tina 50 milyar euro. Tapi kabeungharan ieu henteu cekap pikeun anjeunna - unggal taun anjeunna nungtut sajumlah ageung tina APBN, anu dibiayaan ku wajib pajak Thailand. Taun ayeuna raja bakal nampi langkung ti 815 juta euro tina anggaran Thailand.

Jalma-jalma biasa anu nekad sareng kalaparan minangka pandemik Covid-19 nyapu ka Thailand sareng dunya, sedengkeun raja di Grand Hotel Sonnenbichl hirup méwah, ngiringan sajumlah artos anu mayar pajak, sareng nyiksa harem sareng abdi-abdi. Karyawan anu keok sareng dicabul henteu wani ngahubungi pulisi Jérman sabab sieun yén kulawargana tiasa dibalasan di Thailand.

Kaseueuran warga Thailand sadar kana kajahatan raja na kekerasan, tapi sora na didamel ku hukum draconian. Saha waé anu ngkritik monarki aya di panjara sababaraha taun ka pengker.

Henteu ngan ukur urang Thai anu kaserang ku Raja Vajiralongkorn. Anjeunna ogé ngabeuratkeun pembayar pajak Jerman sabab nagara kedah mayar kanggo kaamanan sareng perlindungan. Anjeunna ngalakukeun pelanggaran hak asasi manusa di bumi Jérman - perdagangan manusa sareng nyiksa awéwé sareng brutalisasi hamba-hamba na, anu anjeunna anggap sapertos budak. Jérman henteu kedah sabar ieu di nagarana.

Alatan éta, aktivis démokrasi Thailand ngadukung PixelHELPER Yayasan pikeun nyandak tindakan babarengan.

Kami hoyong dunya diajar ngeunaan korupsi sareng kekerasan Vajiralongkorn.

Kami hoyong anjeunna ngeureunkeun nyiksa jalma Thailand.

Kami hoyong Jerman nyepak anjeunna kaluar kusabab anjeunna ngalanggar sababaraha undang-undang.

Kami hoyong anjeunna diusahakeun di Thailand pikeun kajahatan na.

Sareng urang moal mungkas kampanye urang dugi anjeunna dikirim ka bumi pikeun kaadilan.

Upami anjeun ngadukung kami, punten kirimkeun kami pesen sareng nyumbang ka PixelHELPER dina situs wéb kami: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Duaan urang tiasa ngeureunkeun pamaréntahan sieun di Vajiralongkorn sareng ngadatangkeun demokrasi nyata ka Thailand.