Janten Patron!

Pencét Kaluaran kampanye piksel nulungan

Naon anu parantos dilaporkeun dina pers ngeunaan Yayasan PixelHELPER sareng kumaha kampanye kami ditampi - kami parantos ngaitkeun sababaraha tulisan di dieu. Ieu ngan ukur gambaran sakedik tina cakupan na sanés daptar lengkep.

Liputan Arab BBC ngeunaan PixelHELPER Uyghur Cina Peringatan di Marrakech
Sinyalna BILD.de
Liputan Bild.de di Hotel Sonnenbichl
Laporan RTL on PixelHELPER
Laporan Abendschau dina PixelHELPER

video
[

NU NGADEGKEUN Oliver Bienkowski ka wawancara kalawan Anke Engelke

ZDF "37 Grad" ngiringan perang PixelHELPER di NSA di Kedubes AS

Dina bakery pakarang teu meuli produk ti Dr Oetker

ZDF wiso proyéksi lampu tina Hypo Real estate

Ngagimbung Pitulung Software Funtkionstests munggaran di Afrika Kalér

Pangwangunan widang bal di Maroko Ngeunaan ngagimbung Pitulung

lagu Arte skandal panjagaan NSAProyéksi Kedubes AS

ieu peuting Tagesschau dina munggaran

video

Ngalawan leungeun Investasi tina produsén dahareun dipikawanohDr Oetkgar

HR3 Hessen Kuis Piksel pangadeg nulungan geus disebutkeun salaku sual kuis

Taya tanghi jeung Saudi Arabia beus ganda-Decker, 2 lampu projections on Chancellery Federal

projections lampu Kedubes AS Peta pulisi dramatis ngalawan a pedalo

Ted Talks piksel pangadeg nulungan Oliver Bienkowski

TEDx Kuliah di luhureun éta ngawaskeun online FH Aachen / HEERLEN Walanda

TEDx Presentasi a ngagimbung Live aplikasi Android MARRAKECH

Pencét gambar leutik pikeun muka tulisan

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
maot Welt
urban shit
Berliner Kurier
der Spiegel
n-tv
merdika
Tagesspiegel
3Sat Kulturzeit
bentang
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau