10. September 2014 Oliver Bienkowski

Distribusi kit sakola

Deui ka sakola di Maroko. Sebaran set sakola di caket sakola - Avatar PixelHELPER kami ti Aliran Featured di Marrakech sok kontak langsung sareng barudak ti kampung caket Marrakech anu kami suplai. Kami nyiapkeun sakedik kanggo ngamimitian sakola.

susunan sakola