11. Agustus 2014 Oliver Bienkowski

test transmisi video

Nguji pangiriman video di nagara broadband-goréng kalayan sakaba.

Urang gancang sadar yen dina suhu hardware kudu tiis via gelar 40. Pikeun Témbongkeun hiji titik aksés tanpa kabel mobile kalawan pak tiis.

walungan leutik