4. Januari 2016 Oliver Bienkowski

Hirup Development Stream ngagimbung Pitulung Software

Live Stream ngagimbung pitulung. Software pikeun koordinasi lampah dina acara umum

Jeung instalasi sahiji piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung Software on situs di Afrika Kalér, kami geus dijieun fakta pikeun uji widang proyék urang. Urang ayeuna bisa ngédit masalah buana Afrika jeung software cadangan urang. Dina situs produksi interaktif kami kami geus nyetél sababaraha damelan interaktif. A jahit, hiji stasiun patri, mangrupa bakery, budidaya ganggang, ngeunaan 3 sambungan kabel jaringan km nyambung ka mintonkeun gambar panganyarna tina kaméra produksi 20 hirup saling pikeun pemirsa kami salawasna.

Tamo kaméra hidrolik 15 méter di tukang sareng 360 derajat sirah kaméra & WiFi

kunjungan tegalan indit pajeujeut sababaraha nyewa tapi ukur rék ngajual

Sakali 23.06.18 sup pawon di Maroko

Kami geus ngurangan kami dapur kamajuan sup pikeun jalma lapar 600 ka Maroko. dapur anu lokasina di dua minggu di adat jeung perlu diangkat ku kami, waragad Jumlah mun ngeunaan € 400. Mobil jeruk jeung parabot keur urang Spirulina Ladang geus di Marrakech. Urang ayeuna pilari tegalan pikeun ngawangun Spirulina Ladang. The total sumbangan low ngeunaan 2500 € sumbangan di 2017 bisa mindahkeun ukur laun dina proyék hareup. Urang ngaharepkeun nyewa tina sahanteuna 600-1200 € gumantung kana lokasi tani. Salaku urang gancang 4G Internet kedah on tani boga urang pigawé tes speed di unggal lokasi, sabab kami engké aya sahanteuna 20 kaméra IP internal ngajalankeun, sarta ngirimkeun dua aliran éksternal ka Facebook tur kedutan.
Kerugian anu ageung nyaéta aya saeutik pisan kebon anu henteu dipelak ku tangkal zaitun dugi ka luhur, tapi ngagaduhan daérah anu kabuka kalayan listrik sareng cai.
Urang nyawang geus 10 kebon jeung ngan hiji nu geus diadaptasi sorangan ditawarkeun pikeun dijual pikeun € 80.000 teu keur nyewa.

18.06.18 Adat istiadat ngajaga dapur acan, bak anu gampang ngekspor

Angka & investasi ayeuna

ayeuna urang kudu leuwih 25.000 € invested mawa dina parabot pikeun Spirulina Ladang na 25.000 € dina waragad logistik, meuli mobil jeung sabudeureun alat kami ka Afrika Kalér.
Urang kudu pitulung anjeun pas mungkin pikeun ngirim hiji jam 24 of streaming live ti Maroko. Sakali dina Spirulina Ladang aktip urang hayu balik ti dapur sup urang ku kandaraan Bek towing arah Sénégal. urang kudu urang meunang sagala nyicingan permanén NGAROKO kana sirah kidul arah Mauritania, Sénégal sarta Gambia na coba aya
mun meunang lokasi sarta Daueraufenthalsgenemigung. Tétéla éta gampang ngekspor tanghi jeung Afrika sakumaha bantuan kamanusaan.

Listrik keur suplai énergi mobile of notebook dina aliran hirup urang

kaméra gelar 360 dina Tragekraxe mobile. Sambungan via WLAN keur mobil kalayan operasi widang mobile

11.05.18/XNUMX/XNUMX Defender & Caravan ngajaga biaya sakumaha serendahna di Afrika

ngawangun sapertos produksi selang tina Spirulina mun euweuh pools beton

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan zombies tanpa wates, éta kituna aya dina loba tempat di sakuliah téhnologi maju, kaasup Tragekraxen batré mobile; pikeun RTMP Facebook hirup stream ngadalikeun kadali kaméra nirkabel internal, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser dina raraga ngajawab masalah utama waktu.

Lokasi live stream anu munggaran nyaéta Sénégal, Paléstina sareng hub Éropa logistik kami di Maroko. PixelHELPER hoyong nyayogikeun sadaya nagara sanés bantosan kamanusaan ti tempatna di Maroko. Di jalan ka Madagaskar, kami hoyong pasang sahanteuna hiji lokasi live stream interaktif di unggal nagara. Lokasi livestream kedah nyiapkeun kasempetan padamelan sapertos kebon ganggang & ngahasilkeun produk sasarengan sareng pangungsi pikeun nawiskeun masa depan anu saé di buana Afrika. Sadayana dina live stream, anjeun salawasna aya sareng mutuskeun naon anu kajadian. Unggal lokasi ditingalikeun dina live stream nalika siang, tipi interaktif sareng tujuan pikeun ningkatkeun dunya ngalangkungan bantosan. Di Madagaskar kami hoyong nganggo terapi phage Georgian dina situs pikeun ngajagi jalma tina bala bala anu bitu di dinya unggal taun. Ngalangkungan kultus anu maot, pangeusi pulau ngontak patogén anu maéhan jutaan jalma di Éropa dina Abad Pertengahan.

Real-time bantuan interaktif dina stream video hirup di panyungsi anjeun.

Téknisna tiasa dianggo sapertos kieu yén urang ngamimitian streaming langsung kalayan elemen kontrol transparan teras ngundang masing-masing karyawan "Zombies without border" kana aliran langsung urang. Ku cara kieu, urang ngawaskeun koreografi unsur-unsur operasi interaktif sareng réaksi gancang kana parobihan live stream di lokasi krisis.

2014-2015 kami dikumpulkeun pangalaman munggaran kalayan hirup streaming ngagimbung Pitulung

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

tagged: , , , , , ,