Helper piksel

Yayasan PixelHELPER nirlaba nglawan irit sosial kanthi cara sing ora biasa. Seringkali digambarake dening proyektor cahya saka montor mabur saka karikatur gambar cahya ing pesen internasional. Formulir protes politik iki wis digunakake kanggo proyèk pengawasan NSA, pengiriman senjata menyang Arab Saudi utawa kanggo hak-hak kewan. Senadyan, seniman sing melu nggunakake teknologi sing paling canggih lan kabeh piranti satire kanggo nyelehake masalah menyang fokus jangkoan media. Fokus karya kita ana ing hak asasi manungsa, mligi nyebarna tawanan politik & negara sing nglanggar Konvensi Jenewa Hak Asasi Manusia. Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi marang bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar yaiku yen prinsip Revolusi Prancis "kebebasan, kesetaraan sedulur" perlu kanggo nglawan pengulangan apati politis. Keunikan diri kita ing seni menehi kabeh kemungkinan kanggo owah-owahan langgeng ing masyarakat.
Helper piksel
Helper piksel hat Zombies ohne Grenzens Beitrag geteilt — unterstützt Zombies ohne Grenzen in Douar Aït Faska, Marrakech, Morocco.jam 11 ago

Jetzt wird wieder in die Hände gespuckt News von unserem #Spiruliuna Afrika Projekt. 400 Liter Trinkwasser & die ersten Gehversuche mit der Gehrungssäge. Alle Finger sind noch dran. Die Steine haben wir auf der Farm gesammelt um das Beton Fundament zu verstärken. Wie...

Helper piksel
Helper piksel Zombi bareng tanpa wates review - looking for support in AIT OURIR.minggu 2 ago

Sampeyan tansah nggoleki kanggo jeda, kanggo makna, kanggo pengalaman lan tantangan anyar? Banjur sementara sing tetep manggon bebarengan karo kerja sukarela ing Afrika bisa dadi mung kanggo sampeyan. Sampeyan mbantu paling sethithik 60 dina mbangun kita #Spirulina Ganggang Farm ...

Helper piksel
Helper piksel wis ngedol kontribusi Reconquista Internet - kene: German Bundestag.minggu 3 ago

Bebarengan karo Internet balan piksel Helper wis digambaraken kanggo Mesut Ozil. Marang rasisme! Marang pikiran ireng lan putih lan uga. Mengko menyang siaran pers: https://bit.ly/2LzxLrN ???????? ️ ????
#BestNeverRacist #NeverWalkAlone #ausgegrindelt #Zusammen #zsmmn Artis cahya: anggota anonim saka #PixelHELPER...

Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: eBay.minggu 4 ago

Horst eksklusif #Seehofer Papan sarapan, digawe dening pengungsi # in #Marokko, looking for a new owner. Ana mung siji #Masterplan dikarepake dening @JanBoehm ing Twitter #FollowerPower #Ebay #Migration

Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Kementerian Federal saka Interior.1 month ago

Sawise Horst #Seehofer Seinen #Masterplan #Migration saiki kita duwe wong #Bundesinnenministerium dibukak. Papan sarapan punika unik. Sampeyan bisa nindakake karo kita #Charityauktion lelangan: https://www.ebay.de/itm/302800426746

...

Helper piksel
Helper piksel 3 wis nambahake foto anyar - ndhukung PixelHELPER - kene: German Bundestag.1 month ago

#Deutschland punika #Waffenexport Eropah juara. sing #Waffen wis diekspor pengungsi # Saben negara ekspor senjata & kaya perang sing didhukung kudu nampung para pengungsi. Ndhukung kita http://PixelHELPER.org/Hilfe Sakwéné negara EU kayata Belgia, Swiss, Jerman & Prancis kudu ngekspor senjata ...

Helper piksel
Helper piksel wis nuduhake zombie tanpa kontribusi marginal - ndhukung Zombies Without Borders ing Marrakech.1 month ago

We have been in Morocco since May and prepare everything for the launch of our Livestream Schwarmhilfe project Zombies ohne Grenzen. Panggang dapur & alat-alat troli Kemajuan wis teka. Kita isih kudu sumbangan kanggo nyewa farm cocok & pawon sup karo Bek ...

Helper piksel
Helper piksel wis sambungan video saben dina - ndhukung Zombi tanpa wates - kene: Frauenkirche Dresden.sasi 2 ago

"Aja rumangsa manawa ana sawenehing wong sing dedik mung bisa ngganti donya - ing kasunyatane, iki mung cara sing wis suwe diganti." Katresnan luwih kuwat tinimbang sengit. #ReconquistaInternet

Ndhukung

Helper piksel
Tagesschau
Nganggo "hate lan alesan" sing sengit - yaiku gagasan sing dikawruhi, miturut satirist Böhmermann #ReconquistaInternetLan ora mung ing jaring.
Helper piksel
Helper piksel ndhukung Zombi Tanpa wates ing Tangier.sasi 2 ago

Kanggo nem dina, adat istana Maroko wis ngobati senjata-senjata daging sing mbebayani banget. Sacoro bedhil amunisi glutamat, legumes abot lan amunisi pojok kentang sing diperkuat digunakake kanggo meriam goulash. Amunisi Chilli con Carne sing ditemokake dilarang ing Konferensi Perdamaian Puttgarder amarga korban gas sing elek. Kita ngarep-arep ...

Helper piksel
Helper piksel - Sepak bola - kene: Kedutaan Besar Karajan Maroko.sasi 2 ago

Proyeksi menyang Kedutaan Besar Maroko ing Berlin.
Antarane 1930 & 2030, Afrika mung diwenehi organisasi Piala Dunia sepisan. Kita ndhukung hosting Piala Dunia kanggo taun 2026 ing Maroko. Iku negara sing paling aman kanggo para penggemar, ing negara ...

Helper piksel
Helper piksel 3 wis nambahake foto anyar - ndhukung PixelHELPER - kene: Kedutaan Besar Meksiko ing Berlin.sasi 3 ago

Proyeksi lampu ing Kedutaan Besar Meksiko ing Berlin. Ndhukung #Rebellion saka art✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe Sepeda motor Jerman & Polandia & dipenggal kepala. Gang kuwi ana ing kontrol Meksiko lan luwih apik bersenjata tinimbang militer. Negara iki uga durung mesthi kanggo Piala Dunia sepak bola.

Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Kedutaan Besar Republik Azerbaijan.sasi 3 ago

Proyeksi cahaya ing kedutaan besar Azerbaijan. Ndhukung #Rebellion saka art✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe Kita nyuwun pembebasan Afgan Mukhtarli. Antarane liyane, wartawan kasebut dikenal liwat riset babagan korupsi ing Kementerian Pertahanan Azerbaijan. Awit 2015 dheweke urip ing Tbilisi, ibukutha Georgia, ...

Helper piksel
Helper piksel 6 wis nambahake foto anyar - ndhukung PixelHELPER - kene: US Embassy Berlin.sasi 3 ago

Proyeksi cahaya ke Kedutaan Besar AS di Berlin. Ndhukung #Rebellion saka art✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe Kita ora njaluk sepak bola 2026 ing Amerika Serikat, ing ngendi saben wong nganggo lan nggunakake senjata. Jumlah serangan massal lan serangan sekolah luwih dhuwur tinimbang negara liya saka ...

Helper piksel
Helper piksel lelungan menyang Marrakech.sasi 3 ago

Internet Reconquista ngrayakake 69. Ulang Tahun Dasar UU. Proyek Salju on Demand PixelHELPER ngirimake # Pamblokiran saka Ès karo beku #Grundgesetz Mulane kita bisa nindakake kita # Soup pawon dening #Marokko nggawa kanggo livestream Swarm Help Project Zombies Without Borders
Nir ...

Helper piksel
Helper piksel wis bareng albumé - ndhukung kebebasan seni - kene: TC Berlin Büyükelçiliği / Kedutaan Besar Turki Berlin.sasi 3 ago

Puisi Schmähkritik sing kalebu ing program NEO MAGAZINE ROYALE kudu katon minangka Gesamtkunstwerk. Presentasi sakabèhé dening moderator minangka demonstrasi kaya ing seminar saka macem-macem jinis panemu. Jan Böhmermann gelut kanggo kabeh seniman lan jeneng ...

Helper piksel
Helper pikselsasi 4 ago

Tangan wong wadon ndhelikake sirah wong wadon menyang kursi. Saka banyu udhara tumuju ing tutuk lan irung saka wong wadon, dheweke mbela dheweke, ora bisa ngendhaleni udara, kanthi sengaja nyoba ambegan. Kamera nggedhekake ing sikilmu, sing gemeter kaya ing kasusah.

Helper piksel
Helper piksel 5 wis nambahake foto anyar - looking for hak asasi manungsa ing Uni Emirat Arab ing Federal Federal.sasi 4 ago

Proyeksi cahya menyang Federal Kutha Kita nyuwun pambebasan Putri Latifa, saka tangan-tangan jahat Syeikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum projection light #Bundeskanzleramt Die #VAE & #Indien bakal mbayar rega abot kanggo penculikan pidana

Helper piksel
Helper piksel 3 wis nambahake foto anyar - ngelingi Curveball - kene: US Embassy Berlin.sasi 4 ago

Ora miwiti 3. #Weltkrieg #Banksy #Friedenstaube, Kanthi proyeksi lampu ing Kedutaan Besar Amerika & Rusia ing #Berlin mrotès #PixelHELPER nglawan perang wong Siria. Donya sakdurungé madhep escalasi ing Suriah kanthi potensial kanggo Perang Donya. We demand ...

Helper piksel
Helper piksel bareng / video dheweke - ndhukung PixelHELPER - kene: PixelHELPER.sasi 4 ago

Seniman iki langsung lolos menyang jero lemah. Yen sampeyan duwe masalah, yen ora ana wong liya bisa mbantu, & yen sampeyan bisa ngetutake, mungkin sampeyan ora bisa nyumbang menyang ...

Helper piksel
Helper piksel
Mangga ndhukung organisasi amal kita kanthi sumbangan. Minangka donor, sampeyan bakal nampa kesempatan pribadi lan eksklusif kanggo melu kampanye pixelHELPER. Organisasi kita nduweni status amal sing diakoni. Mulane, kabeh sumbangan bisa dikurangi pajak. Ana ing kono yen kelompok cilik nyurung owah-owahan gedhé ing masyarakat. Sumbangan: ►https://www.betterplace.org/de/projects/41782https://www.paypal.me/PixelHELPER Nuduhake Ngrawat. ►Spendenkonto / Sumbangan: IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40 ►Bank: Sparkasse Magdeburg ►BIC: NOLADE21MDG Owner / Jeneng akun: piksel nirlaba Helper Foundation piksel Helper iku salah siji saka incubators politik paling inovatif saka tumindak seni lan darstellt saka wangun majeng seni iki , PixelHELPER minangka salah sijine inkubator seni inovatif sing paling inovatif lan stands for an art extension. Seni kudu micu nyerang, nyerang, lan mbalela. Iku babagan seni minangka wujud jaminan sosial dhumateng semangat Pencerahan. Kampanye kita nuduhake kemungkinan seni minangka daya kalima ing sawijining negara. Iku ora minangka pangilon realita, nanging palu sing ndandani owah-owahan positif. Seni kudu nyebabake rasa nyengsarakake, nyerang lan mbalela. Iku babagan seni minangka wujud jaminan sosial dhumateng semangat Pencerahan. Kampanye kita nyorot kemungkinan seni minangka daya kalima ing negara. Mulane, seni ora dadi pangilon sing bisa ditindakake, nanging palu karo sing digawe. PixelHELPER minangka pasukan gerilya kanggo ngasilake bukti moral, seni politik lan kemanungsian kamanungsan - kanggo pangayoman bumi lan kabeh penghuninya. iku bebendhu dhasar sing prinsip saka Révolusi Prancis sing "kamardikan, podo, persaudaraan" digunakake kanggo perang marang Ambalan apathy politik. Keunikan diri kita ing seni menehi kabeh kemungkinan kanggo owah-owahan langgeng ing masyarakat. PixelHELPER minangka pasukan gerilya kanggo ngasilake bukti moral, seni politik, lan kemanungsian kamanungsan - kanggo ngreksa bumi lan kabeh pedunungé. PixelHELPER dhasar didegaké ing prinsip Revolusi Prancis, "Liberty, Equality, and Fraternity." Prinsip-prinsip iki dibutuhake kanggo nglawan apathy politis. Vigilantisme kita nawakake kabeh kemungkinan kanggo owah-owahan langgeng ing masyarakat. Atas jeneng pangadeg PixelHELPER, 2009 dianugrahi hadiah "Mulai revolusi sampeyan dhewe" kanggo pagaweane kanggo wong sing ora duwe omah. 2013 ngluncurake PixelHELPER kampanye Shitstorm sing ora duwe omah, sing akeh media Jerman, kalebu Süddeutsche Zeitung karo artikel fitur babagan aksi kita. 2014 kita digawe panas Helper piksel karo 10 kampanye ing Kedutaan Besar US ing skandal NSA lan ngatur kanggo nggayuh supaya tetep munggah karo promosi kita saben minggu tema NSA ing media. Senadyan mangkono, mung babagan revolusi ing djalmo manungso: Kanthi peluncuran 2014, PixelHELPER memprogram platform crowdfunding livestream pisanan ing donya ing wulan 14. Ora organisasi liyane karo proyeksi cahya ing masalah sosial minangka aktif minangka piksel Helper lan kuwat uga dituduhake ing media. 2015 pikantuk pedagang senjata anyar saka Dr. Ing. Grup Oetker dadi sewengi kanthi proyeksi cahya ing Departemen Pertahanan sing ora ana gegayutane ing negarane. Ing 2009, Attac, organisasi nirlaba global, dianugrahi pangadeg PixelHELPER hadiah sing judhulé "Start Your Own Revolution" kanggo karyane kanggo sing ora duwe omah ing Jerman. Ing 2013, PixelHELPER ngluncurake "Kampanye Shitstorm Tanpa Batas", sing narik kawigatosan akeh media, kalebu artikel fitur ing Süddeutsche Zeitung. Ing 2014, PixelHELPER digawe panas karo Kedutaan Besar AS babagan Skandal NSA. Prospek-projektor lampu minggu iki wis rampung kanggo njaga skandal NSA ing warta. Kanthi peluncuran 2014 app live crowdfunding, urip PixelHELPER ngupayakake nggawe revolusi kemanusiaan. Ora ana organisasi liyane sing uga melu karo proyeksi cahya minangka wujud aksi sosial minangka PixelHELPER, sing ngasilake media sing penting. Ing 2015, PixelHELPER nyedhiyakake perhatian bangsa ing Jerman sajrone sewengi kanthi instalasi lampu ing Kementerian Pertahanan Federal Keterlibatan Oetker Company ing penjualan senjata.
Helper piksel
Helper piksel 3 wis nambahake foto anyar - ndhukung Carles Puigdemont - kene: Kedutaan Spanyol.sasi 4 ago

Welcome Back! Carles Puigdemont i Casamajó "Liberty, nalika wiwit njupuk oyod, minangka tanduran kanthi cepet pertumbuhan." - George Washington # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic puigdemont / puigdemont lan pemberontakan / pemberontakan / pemberontakan lan catalonia puigdemont / puigdemont lan catalonia / puigdemont lan ...

Helper piksel
Helper piksel ndhukung Carles Puigdemont - kene: Federal Chancellery.sasi 5 ago

Cabang Jerman #Berlin @PixelHELPER Nyuwun panguwasa politik kanggo Carles #Puigdemont! Pambrontakan dening referendum ora bakal dituntut #FreePoliticalPrisoners #CatalanRepublic #PDeCAT #JuntsXCat #Asylum4Puigdemont ??????????????? Ndhukung kita! http://PixelHELPER.org/en/donate

Helper piksel
Helper piksel ngupaya Pembunuhan ing House kene: Kedutaan Besar Republik Azerbaijan.sasi 5 ago

#MurderInDaHouse Nggambarake cahya #WhoKilledDaphne ngadhepi Kedubes Kedutaan Besar Republik Azerbaijan sing matèni Daphne Caruana Galizia? Obat-obatan, korupsi lan tindak pidana sing diatur ing Malta. Kita kudu tameng para wartawan sing wani #DaphneCaruanaGalizia sampeyan wis mbayar rega kanggo laporan investigasi dheweke ....

Helper piksel
Helper piksel Nggolek hak asasi manusia ing Turki kene: Federal Chancellery.sasi 5 ago

#Deutschland & the # Turkey Gulat kanggo hosting Kejuaraan Bola Sepak Eropa 2024. Apa ??????? dadi diktator & ora ngurusi hak asasi manungsa, kaya #Qataring ngendi #WM2022 diwiwiti. #UnitedByFootball #Euro2024 Sumbangan dening paypal@PixelHELPER.TV ...

Helper piksel
Helper piksel ngelingi demokrasi kene: ITB Berlin.sasi 5 ago

#PixelHELPER nduweni #Reisehinweise kanggo Turki #Google dianyari. Sawise upaya kudeta, presiden Turki ngumumake keadaan darurat. Ana watesan hak-hak dhasar kayata kamardikan, kemerdekaan pers, kamardikan gerakan paypal@PixelHELPER.tv Mangga aja lali nalika lelungan ing ...

Helper piksel
Helper piksel Zombi sing ditawani tanpa kontribusi marginal - ndhukung Zombi Tanpa wates ing Dakar.sasi 5 ago

Organisasi nirlaba #PixelHELPER butuh sumbangan kanggo proyek Zombi tanpa wates Proyek kasebut ora rampung, mung amarga ora ono gunane. Dheweke mung diblokir cara, supaya sampeyan katon liyane. ing #Senegal miwiti nir saiki ...

Helper piksel
Helper piksel wis mbagi kontribusi marang - ndhukung PixelHELPER ing Kassel.sasi 6 ago

"Politik punika Departemen Hiburan Industri Armamen" Frank Zappa In #Kassel, Kraus Maffei Wegmann & Rheinmetall Landsysteme ngasilake kabeh menara tangki kanggo tangki pertempuran utama Leopard 2. Dadi uga tank, sing digunakake dening Turki kanggo perang anti internasional. #Nato #Afrin The ...

Helper piksel
Helper piksel 3 wis nambahake foto anyar - ngelingake perdamaian - kene: Akademi Atena.sasi 6 ago

Eropah ana ing bebaya! #Diktatoren & #Oligarchen Gunakake INTERPOL HQ kanggo nyekel kritikus dissident. Piranti sampeyan minangka dhaftar kriminal sing dienggo internasional. Sawise Dogan Akhanli, Salih Muslim ditangkep wingi ing Praha, kanthi perintah Recep Tayyip Erdoğan. We demand release langsung ...

Helper piksel
Helper piksel 16 wis nambahake foto anyar.sasi 6 ago

Senadyan resesi éra ekonomi, senadyan 'reformasi', Yunani isih tetep ing oligarki. Politik saka tabungan mung nindakake status quo iki, nambah kekuwatan saka sawetara saka akeh. ndhukung kampanye kita: http://www.PixelHELPER.org/en/oligarchy Kanthi berkah ...

Helper piksel
Helper piksel 4 wis nambahake foto anyar.sasi 6 ago

Pamrentah Turki secara resmi nyuwun akun Twitter kita kanggo ditanggepi. Kita ngomong #YuckFouErdogan #PixelHELPER ????????????#Erdogan #Afrin # Efrin #Rojava #Kurdistan Dadi, supaya kita bisa ngeculake minggu depan: paypal@PixelHELPER.TV ...

Helper piksel
Helper piksel 3 nambahno foto anyar - ndhukung PixelHELPER - kene: Alice Salomon Hochschule Berlin.sasi 7 ago

PixelHELPER kaget dening "intervensi ing kebebasan seni lan puisi" Kalimat "avenues and flowers and women and admirer" kudu diskriminatif #Bundeskanzleramt Kita pengin nggawe proyèk permanen ing Berlin ing tembok.

minggu 3 ago
Bebarengan karo @ReconquistaNetz wis @PixelHELPER kanggo @ MesutOzil1088 digambaraken. Marang rasisme! Marang pikiran ireng lan putih lan uga. Mengko menyang siaran pers: https://t.co/zZqRWX0chD ???????? ️ ????
#BestNeverRacist #NeverWalkAlone #ausgegrindelt #Zusammen #zsmmn https://t.co/sXIRv36M2U
PixelHELPER foto
1 month ago
#Deutschland punika #Waffenexport Eropah juara. sing #Waffen wis diekspor pengungsi # Saben negara ekspor senjata & kaya perang sing didhukung kudu nampung para pengungsi. Ndhukung kita https://t.co/qmFRJVIeeN paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/BPng42J17G PixelHELPER foto
1 month ago
Papan sarapan 1, kanthi pesawat v. @BMI_Bund "Ana mung siji master plan", wis dadi @JanBoehm dikarepake ing Twitter #Lichtkunst am @BK_Amt #Seehofer ???????????? Mangga nyumbang paypal 1 @PixelHELPER.tv ✊ Info liyane babagan #Livestream #Schwarmhilfe ing: https://t.co/TEEBZv2QkC https://t.co/8AkFDao2i6 PixelHELPER foto
sasi 2 ago
"Aja rumangsa manawa ana sawenehing wong sing dedik mung bisa ngganti donya - ing kasunyatane, iki mung cara sing wis suwe diganti." Katresnan luwih kuwat tinimbang sengit. #ReconquistaInternet
#Rebellion saka art✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/aYPxaOYD6G
sasi 2 ago
Kanggo nem dina, adat istana Maroko wis ngobati senjata-senjata daging sing mbebayani banget. Sacoro bedhil amunisi glutamat, legumes abot lan amunisi pojok kentang sing diperkuat digunakake kanggo meriam goulash. https://t.co/phxPy4RHMd PixelHELPER foto
sasi 2 ago
Proyeksi lumineuse à l'ambassade du #maroc, kanggo #Berlin, Entre 1930 et 2030, l ' #Afrique n'a pas cotoyé l'organization du coupe du monde de #football qu'une seule fois. saiki ana ing organisasi bal-balan saka bal-balan, kanggo 2026, ing Maroc. #Morocco2026 https://t.co/xzypoOcjxN PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Proyeksi lampu ing Kedutaan Besar Meksiko ing Berlin. Sepeda motor Jerman & Polandia & dipenggal kepala. Grombolan dadine ngontrol Meksiko lan luwih apik tinimbang militer. Negara iki uga ora mesthi kanggo Piala Dunia sepak bola. Ndhukung #Rebellion saka Art ???? https://t.co/LdY2kcS5IU https://t.co/Z9xpuXaMJ0 PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Proyeksi lumière à l'ambassade américaine à Berlin. Nous ne nous voulions pas que la coupe du monde de football 2026 soit aux États-Unis, où tout le monde porte et utilize des armes. Le nombre de massacres is plus élevé, plus que dans un autre pay #FIFA #Morocco2026 @POTUS https://t.co/vKKDJh5rog PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Proyeksi lampu menyang #US Embassy #Berlin@realDonaldTrump @POTUS Kita ora pengin sepak bola #WorldCup2026 ing #UnitedStates, ngendi saben nganggo & nganggo #weapons, Jumlah serangan sekolah luwih dhuwur tinimbang negara liyane tinimbang ing AS. Dhukungan ???? https://t.co/6RN21deAAI https://t.co/4OAqxtYBZw PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Kita nyuwun pelepasan #freeAfganMukhtarli Wiwit 2015, dheweke urip ing pangasingan ing Tbilisi, ibukutha #Georgia, ing ngendi dheweke diculik ing 29 May 2017 lan dipenjara dina mengko #Azerbaijan, Senadyan protes internasional, dheweke dijatuhi hukuman 12 Jan. 2018 kanggo ukara pakunjaran taun 6 https://t.co/4n9VvG1SJj PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Ing 17. May 1990 disorot homoseksualitas World Health Organization saka dhaptar penyakit mental. Ing 17. Muga dina sing internasional nglawan homo-, bi-, inter- lan transfobia njupuk Panggonan. Instalasi laser Pelangi #LiebeKenntKeineGrenzen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M2dDERPIWO
sasi 3 ago
A projection lampu karo Adolf juxtaposition #Hitler und #Erdogan nglambangake kejahatan sing nglawan marang manungsa sing nyiptakake politik Erdogan. # Kritik Kejem #Kunstfreiheit #Kurden ???? ❤ https://t.co/qmFRJVIeeN #Erdogan https://t.co/vDsni1ZwDg PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Tangane wong wadon ndemek sirah wong wadon menyang kursi. Saka banyu udhara tumuju ing tutuk lan irung saka wong wadon, dheweke mbela dheweke, ora bisa ngendhaleni udara, kanthi sengaja nyoba ambegan. Kaki-kancamu sing kaya mengkono mau gumeter banget #Waterboarding #WomenRights #Torture ???????? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/ZSUykrpjkp
sasi 4 ago
Ing # Turkey kampanye pemilihan diwiwiti. #Erdogan ora nduweni mungsuh. Panjenengané mbentuk tanah dadi siji # Hidayat Nur Wahid presiden kanggo. Banjur nderek #Todesstrafe & Torture of # Gülen pandherekipun #Journalisten & #Oppositionellen #CumhurIttifakiAlmanya # Cumhurİttifakı ???????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/XAq6jvWiRx
sasi 4 ago
Kanggo counter #Waffenexporte kepengin nduduhake dhewe @PixelHELPER Armada 1 saka Angkatan Darat Inggris tuwuh. Kendaraan iku demilari lan kabeh kertas kanggo Jerman. Ndhukung kita ing kene: https://t.co/qmFRJVIeeN utawa ing Facebook: https://t.co/Tl15NzwVvI #Krieg #Frieden https://t.co/tmXOCYXuIN PixelHELPER foto
sasi 4 ago
The #BlackDeath matèni 200 yuta wong ing Eropah antarane 1346 & 1353. A pakar medis ngelingake yen wabah kasebut, sing wis matèni ratusan wong saben taun #madagascar bisa mutate & dadi untreatable. kita kudu @ZombieswBorders @jack & #periscope 2 ngatasi! https://t.co/ettElE11H6 PixelHELPER foto
sasi 4 ago
#SaudiArabia bisa gawe bedhil saka pabrikan Jerman Heckler & Koch kanggo nggunakake dhewe. Syekh nembus gamane. Sijine @HK_Firearms Weapons in the ass of diktator ♥ ️ ???? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/oqa2i8W7s4 PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Mangga retweet. Kita kudu mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lampu Proyek Jerman Cabang #UAE & #India kepengin mbayar rega dhuwur kanggo penculikan pidana #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/upbm7dopoV PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Kabeh █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀ ██ █ █ █ █ █ █ █ █ █ #HelpLatifa ████ ████ pemerintah ██ #UAE #Censorship Kita nyuwun pambebasan Putri Latifa, metu saka angkoro @HHShkMohd ndhukung kita: https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/4Y8kq2wazU
sasi 4 ago
Regime change! #Democracy dhukungan @PixelHELPER kanggo #rebellion Kita kepengin mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lightprojection Embassy UAE #Berlin #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/CSMG86gD8x PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Mangga retweet. Kita kudu mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lampu Proyek Jerman Cabang #UAE & #India kepengin mbayar rega dhuwur kanggo penculikan pidana #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/6EQmBtIux4 PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Foto-foto kasebut teka saka Wina, saka otoritas agama Turki #ATIB, sing uga nganggo taman kanak-kanak. Anak-anak dipeksa kanggo reenact perang saka Çanakkale, a pembantaian sing Turks wis menang lan sing saiki dimuliakake dening # Erdoğan ♥ ️ ???? https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/8wIZsC0z9l PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Kita nggunakake @Google #Adgrants 2 ana manungsa ing 4 ing #Turkey Sawise kita nindakake #Adword serangan marang #Erdogan #Google nutup akun AdWords & tuntutan kanggo mbusak tembung kunci 30000 #Dictators saiki kita mung bisa nggunakake ing Eropah. Tuduhake tangan panjang Erdogan https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/gASESvm4Om PixelHELPER foto
sasi 4 ago
#DITIB Masjid & #Imane dikontrol lan dibiayai saka Turki. Operasi ing tengah Jerman #Kriegspropaganda & ngajari #Kinder kanggo tentara Islam. Layanan rahasia Turki uga dioperasikake saka pusat-pusat agama kasebut. #WDR Bericht https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/rYjI57fhUU
sasi 4 ago
Mantan Menteri Federal saka Interior Otto Schily nemokake kampanye saka #PixelHELPER marang pengawasan lt. @SPIEGELONLINE anti-Amérika & mancing. Informasi liyane: https://t.co/rxoeWW9C0T ndhukung kita: https://t.co/qmFRJVIeeN #Prism #NSA #BND #Verfassungsschutz #Stasi https://t.co/e7vwnrWpkw PixelHELPER foto
sasi 4 ago
"Halo i bims, 1 diktator" Hello aku, diktator #MohammadbinSalman #AlSaud Proyeksi lampu ing pesen saka #SaudiArabien ing Berlin #vong nglawan pengiriman senjata Eropa #SaudiaArabia #Jemen #Waffenexporte #MbS plz RT! Ndhukung kita https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/FFdu0mvcmC PixelHELPER foto
sasi 4 ago
#lightart karikatur kanggo #Berlin ing mbutuhake mandeg langsung kabeh perang ing #Syria, Negara sing melu kudu weruh tanggung jawab marang planet kita. Donya ora wiwit donya

Donate Rebels! https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv thx to #Banksy #StopWAR https://t.co/BypcRtOt1p
PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Telung senggol ing sikil, jago shit ing sikil! #AndreasBrehme Proyeksi lampu ing pesen saka #Katar in #Berlin 1,8 yuta "budak modern" mbangun stadion Piala Dunia ing Qatar Markus #Lanz kagungan quote punika namung ing @ZDF #ZDF kasebut. enggone mbantu https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/aUjmTrPUUM PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Kanthi sumbangan 500 € menyang @KRLS Ing kampanye, kita ngajokaken proyeksi lampu 15 ing Federal, Prison, Embassy & Foreign Office Kantor supaya kita ora bisa nutupi biaya kita. Proyeksi cahya luwih akeh kanggo #Katalonien ora bisa digunakake tanpa sumbangan https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/QXgwTJzPpe PixelHELPER foto
sasi 4 ago
#PixelHELPER & @AuswaertigesAmt sambutan @KRLS in #Berlin karo proyeksi cahya, kita pengin presiden kapilih #Katalonien wektu sing apik ing #Deutschland #Estelada Kita ngumpulake proyeksi lampu anyar: https://t.co/qmFRJVIeeN ???? 1 € ???????? Paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/tf7o8WWgYc PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Seniman iki langsung lolos menyang jero lemah. Yen sampeyan duwe masalah, yen ora ana wong liya bisa mbantu, & yen sampeyan bisa ngetutake, mungkin sampeyan ora bisa nyumbang menyang #PixelHELPER https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/RfIdPqVNHr
sasi 4 ago
Sugeng rawuh #Berlin @KRLS Kita wis sinau saka sajarah yen kita, sing ngadeg kanggo tentrem, kutha lan manungsa Jerman, nggawe cetha kanggo donya: Everyone sing wis wedi kanggo urip lan geguwengan diundang ing kene. Ndhukung kita?
https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/Csgs8pS0mZ
PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Sugeng Rawuh! @KRLS "Liberty, nalika wiwit njupuk oyod, iku tetanduran kanthi cepet."
-Gorge Washington
#FreePuigdemont # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic https://t.co/i9FS3L9Fx8
sasi 4 ago
The #Rebellion saka Art teka ing #Spain Donate Rebels. Utawa ora nyumbang. Ora ana nyoba! Apik banget. Padha muni. Ndhukung #Rebellion saka Art✊ ???????????? https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv
#FreeJunqueras
#FreeCuixart
#FreeSanchez
#FreePuigdemont
#LlibertatPresosPolitics https://t.co/WPKBTVuV59
PixelHELPER foto
sasi 4 ago
PLEASE RETWEET! Wow! Kita nampa massive € 0 ???? ing sumbangan wingi! "Retweet in my country everyone, no donate" #JohnTravolta Ndhukung #Rebellion saka Art ???????????? https://t.co/z0kGqPsEqA paypal @PixelHELPER.tv #HumanRights #LlibertatPresosPolitics #CatalanRepublic https://t.co/a9p21FdsNY PixelHELPER foto
sasi 4 ago
PLEASE RETWEET! "Ing negara kita, kita pindhah menyang penjara dhisik lan banjur dadi Presiden" #NelsonMandela Ndhukung #Rebellion saka Art ???????????? https://t.co/z0kGqPsEqA paypal @PixelHELPER.tv #HumanRights Sharing punika ngrawat! #LlibertatPresosPolitics #CatalanRepublic #FreePuigedemont #FreeThemAll https://t.co/v0wG3uveoA PixelHELPER foto
sasi 4 ago
Donate Rebels. Utawa ora nyumbang. Ora ana nyoba! Apik banget. Padha muni. Ndhukung #Rebellion saka Art✊ ????????????????????
https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Sharing is caring Plz RT #HumanRights #Independence #FreeThemAll #Yoda https://t.co/Oblqy4rF15
PixelHELPER foto