#190 - Kesalahan ngeset aplikasi. ID aplikasi ora valid. Kene sawetara solusi sing bisa kanggo ndandani kesalahan.
Dina 6 ago
Taun 1 sawisé matèni wong sing nyelidiki Maltese, Daphne Caruana Galizia terus nyegah penyelidikan kasebut. #PixelHELPER proyek kanggo Federal Pekan Raya & Kedutaan Malta. #DaphneCaruanaGalizia #JusticeForDaphne ndhukung kita https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/MB29C4Ua7d PixelHELPER foto
minggu 4 ago
Dheweke maneh darrrrrrrrrrr. We welcome bebarengan karo @Kurd_Gem_De tekane Erdolf karo proyeksi cahya ing #Bundeskanzleramt, #Bundestag & Kastil Bellevue. Ndhukung kita! Kanggo tembung & kebebasan! ✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x #Erdogan # Turkey #Diktatur https://t.co/1RYgTnJox9 PixelHELPER foto
1 month ago
Kita mbangun ing livestream ing markas interaktif kita ing #Afrika, Panjenengan #Paypal Sumbangan nyebabake acara saben dina. Tujuan kita yaiku # kodho & #Fluchtursachen ngekang. Saben dina https://t.co/ZovpPvRIv2
sasi 2 ago
Sawise 114 taun ing wektu upacara negara ing #Windhuk, pengakuan resmi pembantaian, jaman kolonial Jerman ing jaman saiki #Namibia, cerah ing #GermanParliament & #FederalChancellery. #AngelaMerkel & #Bundesregierung apologize kanggo pembantaian nglawan #Herero & #Nama https://t.co/RGyWVm1H8C PixelHELPER foto
sasi 2 ago
A l'époque coloniale, on este qu'environ 100 000 membres des groupes ethniques #Herero & #Nama ont été tués et que extermination de l'été considérée comme le premier génocide du XXe siècle. Saliyane ora ana organisasi sing dianggep ora bisa https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/PbNLdkLpYY PixelHELPER foto
sasi 2 ago
Sawise 114 taun kanggo wektu upacara negara ing #Windhuk, pengakuan resmi pembantaian, jaman penjajahan Jerman ing Namibia dina iki, ambruk #Bundestag & #Bundeskanzleramt. #AngelaMerkel & #Bundesregierung apologize for the genocide #Herero & #Nama https://t.co/Jw6prxX0ae PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Bebarengan karo @ReconquistaNetz wis @PixelHELPER kanggo @ MesutOzil1088 digambaraken. Marang rasisme! Marang pikiran ireng lan putih lan uga. Mengko menyang siaran pers: https://t.co/zZqRWX0chD ???????? ️ ????
#BestNeverRacist #NeverWalkAlone #ausgegrindelt #Zusammen #zsmmn https://t.co/sXIRv36M2U
PixelHELPER foto
sasi 3 ago
#Deutschland punika #Waffenexport Eropah juara. sing #Waffen wis diekspor pengungsi # Saben negara ekspor senjata & kaya perang sing didhukung kudu nampung para pengungsi. Ndhukung kita https://t.co/qmFRJVIeeN paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/BPng42J17G PixelHELPER foto
sasi 3 ago
Papan sarapan 1, kanthi pesawat v. @BMI_Bund "Ana mung siji master plan", wis dadi @JanBoehm dikarepake ing Twitter #Lichtkunst am @BK_Amt #Seehofer ???????????? Mangga nyumbang paypal 1 @PixelHELPER.tv ✊ Info liyane babagan #Livestream #Schwarmhilfe ing: https://t.co/TEEBZv2QkC https://t.co/8AkFDao2i6 PixelHELPER foto
sasi 4 ago
"Aja rumangsa manawa ana sawenehing wong sing dedik mung bisa ngganti donya - ing kasunyatane, iki mung cara sing wis suwe diganti." Katresnan luwih kuwat tinimbang sengit. #ReconquistaInternet
#Rebellion saka art✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/aYPxaOYD6G
sasi 4 ago
Kanggo nem dina, adat istana Maroko wis ngobati senjata-senjata daging sing mbebayani banget. Sacoro bedhil amunisi glutamat, legumes abot lan amunisi pojok kentang sing diperkuat digunakake kanggo meriam goulash. https://t.co/phxPy4RHMd PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Proyeksi lumineuse à l'ambassade du #maroc, kanggo #Berlin, Entre 1930 et 2030, l ' #Afrique n'a pas cotoyé l'organization du coupe du monde de #football qu'une seule fois. saiki ana ing organisasi bal-balan saka bal-balan, kanggo 2026, ing Maroc. #Morocco2026 https://t.co/xzypoOcjxN PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Proyeksi lampu ing Kedutaan Besar Meksiko ing Berlin. Sepeda motor Jerman & Polandia & dipenggal kepala. Grombolan dadine ngontrol Meksiko lan luwih apik tinimbang militer. Negara iki uga ora mesthi kanggo Piala Dunia sepak bola. Ndhukung #Rebellion saka Art ???? https://t.co/LdY2kcS5IU https://t.co/Z9xpuXaMJ0 PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Proyeksi lumière à l'ambassade américaine à Berlin. Nous ne nous voulions pas que la coupe du monde de football 2026 soit aux États-Unis, où tout le monde porte et utilize des armes. Le nombre de massacres is plus élevé, plus que dans un autre pay #FIFA #Morocco2026 @POTUS https://t.co/vKKDJh5rog PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Proyeksi lampu menyang #US Embassy #Berlin@realDonaldTrump @POTUS Kita ora pengin sepak bola #WorldCup2026 ing #UnitedStates, ngendi saben nganggo & nganggo #weapons, Jumlah serangan sekolah luwih dhuwur tinimbang negara liyane tinimbang ing AS. Dhukungan ???? https://t.co/6RN21deAAI https://t.co/4OAqxtYBZw PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Kita nyuwun pelepasan #freeAfganMukhtarli Wiwit 2015, dheweke urip ing pangasingan ing Tbilisi, ibukutha #Georgia, ing ngendi dheweke diculik ing 29 May 2017 lan dipenjara dina mengko #Azerbaijan, Senadyan protes internasional, dheweke dijatuhi hukuman 12 Jan. 2018 kanggo ukara pakunjaran taun 6 https://t.co/4n9VvG1SJj PixelHELPER foto
sasi 5 ago
Ing 17. May 1990 disorot homoseksualitas World Health Organization saka dhaptar penyakit mental. Ing 17. Muga dina sing internasional nglawan homo-, bi-, inter- lan transfobia njupuk Panggonan. Instalasi laser Pelangi #LiebeKenntKeineGrenzen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M2dDERPIWO
sasi 5 ago
A projection lampu karo Adolf juxtaposition #Hitler und #Erdogan nglambangake kejahatan sing nglawan marang manungsa sing nyiptakake politik Erdogan. # Kritik Kejem #Kunstfreiheit #Kurden ???? ❤ https://t.co/qmFRJVIeeN #Erdogan https://t.co/vDsni1ZwDg PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Tangane wong wadon ndemek sirah wong wadon menyang kursi. Saka banyu udhara tumuju ing tutuk lan irung saka wong wadon, dheweke mbela dheweke, ora bisa ngendhaleni udara, kanthi sengaja nyoba ambegan. Kaki-kancamu sing kaya mengkono mau gumeter banget #Waterboarding #WomenRights #Torture ???????? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/ZSUykrpjkp
sasi 6 ago
Ing # Turkey kampanye pemilihan diwiwiti. #Erdogan ora nduweni mungsuh. Panjenengané mbentuk tanah dadi siji # Hidayat Nur Wahid presiden kanggo. Banjur nderek #Todesstrafe & Torture of # Gülen pandherekipun #Journalisten & #Oppositionellen #CumhurIttifakiAlmanya # Cumhurİttifakı ???????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/XAq6jvWiRx
sasi 6 ago
Kanggo counter #Waffenexporte kepengin nduduhake dhewe @PixelHELPER Armada 1 saka Angkatan Darat Inggris tuwuh. Kendaraan iku demilari lan kabeh kertas kanggo Jerman. Ndhukung kita ing kene: https://t.co/qmFRJVIeeN utawa ing Facebook: https://t.co/Tl15NzwVvI #Krieg #Frieden https://t.co/tmXOCYXuIN PixelHELPER foto
sasi 6 ago
The #BlackDeath matèni 200 yuta wong ing Eropah antarane 1346 & 1353. A pakar medis ngelingake yen wabah kasebut, sing wis matèni ratusan wong saben taun #madagascar bisa mutate & dadi untreatable. kita kudu @ZombieswBorders @jack & #periscope 2 ngatasi! https://t.co/ettElE11H6 PixelHELPER foto
sasi 6 ago
#SaudiArabia bisa gawe bedhil saka pabrikan Jerman Heckler & Koch kanggo nggunakake dhewe. Syekh nembus gamane. Sijine @HK_Firearms Weapons in the ass of diktator ♥ ️ ???? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/oqa2i8W7s4 PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Mangga retweet. Kita kudu mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lampu Proyek Jerman Cabang #UAE & #India kepengin mbayar rega dhuwur kanggo penculikan pidana #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/upbm7dopoV PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Kabeh █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀ ██ █ █ █ █ █ █ █ █ █ #HelpLatifa ████ ████ pemerintah ██ #UAE #Censorship Kita nyuwun pambebasan Putri Latifa, metu saka angkoro @HHShkMohd ndhukung kita: https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/4Y8kq2wazU
sasi 6 ago
Regime change! #Democracy dhukungan @PixelHELPER kanggo #rebellion Kita kepengin mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lightprojection Embassy UAE #Berlin #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/CSMG86gD8x PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Mangga retweet. Kita kudu mbebasake Putri Latifa, metu saka tangane sing jahat @HHShkMohd Lampu Proyek Jerman Cabang #UAE & #India kepengin mbayar rega dhuwur kanggo penculikan pidana #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario support https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/6EQmBtIux4 PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Foto-foto kasebut teka saka Wina, saka otoritas agama Turki #ATIB, sing uga nganggo taman kanak-kanak. Anak-anak dipeksa kanggo reenact perang saka Çanakkale, a pembantaian sing Turks wis menang lan sing saiki dimuliakake dening # Erdoğan ♥ ️ ???? https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/8wIZsC0z9l PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Kita nggunakake @Google #Adgrants 2 ana manungsa ing 4 ing #Turkey Sawise kita nindakake #Adword serangan marang #Erdogan #Google nutup akun AdWords & tuntutan kanggo mbusak tembung kunci 30000 #Dictators saiki kita mung bisa nggunakake ing Eropah. Tuduhake tangan panjang Erdogan https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/gASESvm4Om PixelHELPER foto
sasi 6 ago
#DITIB Masjid & #Imane dikontrol lan dibiayai saka Turki. Operasi ing tengah Jerman #Kriegspropaganda & ngajari #Kinder kanggo tentara Islam. Layanan rahasia Turki uga dioperasikake saka pusat-pusat agama kasebut. #WDR Bericht https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/rYjI57fhUU
sasi 6 ago
Mantan Menteri Federal saka Interior Otto Schily nemokake kampanye saka #PixelHELPER marang pengawasan lt. @SPIEGELONLINE anti-Amérika & mancing. Informasi liyane: https://t.co/rxoeWW9C0T ndhukung kita: https://t.co/qmFRJVIeeN #Prism #NSA #BND #Verfassungsschutz #Stasi https://t.co/e7vwnrWpkw PixelHELPER foto
sasi 6 ago
"Halo i bims, 1 diktator" Hello aku, diktator #MohammadbinSalman #AlSaud Proyeksi lampu ing pesen saka #SaudiArabien ing Berlin #vong nglawan pengiriman senjata Eropa #SaudiaArabia #Jemen #Waffenexporte #MbS plz RT! Ndhukung kita https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/FFdu0mvcmC PixelHELPER foto
sasi 6 ago
#lightart karikatur kanggo #Berlin ing mbutuhake mandeg langsung kabeh perang ing #Syria, Negara sing melu kudu weruh tanggung jawab marang planet kita. Donya ora wiwit donya

Donate Rebels! https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv thx to #Banksy #StopWAR https://t.co/BypcRtOt1p
PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Kanthi sumbangan 500 € menyang @KRLS Ing kampanye, kita ngajokaken proyeksi lampu 15 ing Federal, Prison, Embassy & Foreign Office Kantor supaya kita ora bisa nutupi biaya kita. Proyeksi cahya luwih akeh kanggo #Katalonien ora bisa digunakake tanpa sumbangan https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/QXgwTJzPpe PixelHELPER foto
sasi 6 ago
#PixelHELPER & @AuswaertigesAmt sambutan @KRLS in #Berlin karo proyeksi cahya, kita pengin presiden kapilih #Katalonien wektu sing apik ing #Deutschland #Estelada Kita ngumpulake proyeksi lampu anyar: https://t.co/qmFRJVIeeN ???? 1 € ???????? Paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/tf7o8WWgYc PixelHELPER foto
sasi 6 ago
Seniman iki langsung lolos menyang jero lemah. Yen sampeyan duwe masalah, yen ora ana wong liya bisa mbantu, & yen sampeyan bisa ngetutake, mungkin sampeyan ora bisa nyumbang menyang #PixelHELPER https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/RfIdPqVNHr
sasi 7 ago
Sugeng rawuh #Berlin @KRLS Kita wis sinau saka sajarah yen kita, sing ngadeg kanggo tentrem, kutha lan manungsa Jerman, nggawe cetha kanggo donya: Everyone sing wis wedi kanggo urip lan geguwengan diundang ing kene. Ndhukung kita?
https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/Csgs8pS0mZ
PixelHELPER foto
sasi 7 ago
Sugeng Rawuh! @KRLS "Liberty, nalika wiwit njupuk oyod, iku tetanduran kanthi cepet."
-Gorge Washington
#FreePuigdemont # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic https://t.co/i9FS3L9Fx8