Helper piksel

Yayasan PixelHELPER nirlaba nglawan irit sosial kanthi cara sing ora biasa. Seringkali digambarake dening proyektor cahya saka montor mabur saka karikatur gambar cahya ing pesen internasional. Formulir protes politik iki wis digunakake kanggo proyèk pengawasan NSA, pengiriman senjata menyang Arab Saudi utawa kanggo hak-hak kewan. Senadyan, seniman sing melu nggunakake teknologi sing paling canggih lan kabeh alat satire kanggo ndadekake masalah dadi fokus jangkoan media. Fokus karya kita ana ing hak asasi manungsa, mligi nyebarake tawanan politik & negara sing nglanggar Konvensi Jenewa babagan Hak Asasi Manusia. Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita bisa mlaku-mlaku, tenang lan aman, tanpa wedi ing bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dhasar kasebut yaiku prinsip-prinsip révolusi Prancis "kamardikan, kesetaraan kadhang" perlu kanggo nglawan pengulangan apathy pulitik. Keunikan diri kita ing seni menehi kabeh kemungkinan kanggo owah-owahan langgeng ing masyarakat.
Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.jam 7 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben.
Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort...

Helper piksel
Negara Banksy
After a natural disaster, such as in Mozambique, when the supply grid collapses, preserving long-lasting canned food saves many lives. The European canned bread emergency aid tries as a first goal to fill a sea container with bread conserves and to bring this with the next catastrophe with an airplane into the crisis areas. Suburb, we will distribute the cans in livestream. Support us with a donation to paypal@PixelHELPER.tv Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben. Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort werden wir die Dosen im Livestream verteilen. Unterstützt uns mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★ Après une catastrophe naturelle, comme au Mozambique, lorsque le réseau d’approvisionnement s’est effondré, le fait de conserver des conserves de nourriture de longue durée sauve de nombreuses vies. L’aide d’urgence européenne Pain en conserve a pour objectif premier de remplir un conteneur maritime de conserves de pain et de l’apporter lors de la prochaine catastrophe avec un avion dans les zones en crise. En banlieue, nous distribuerons les canettes en livestream. Soutenez-nous avec un don à paypal@PixelHELPER.tv
Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.jam 17 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

Karya wengi, kita bisa kerja ing tapel wates #Fencing4Humanity
nyumbang kanggo paypal@PixelHELPERThanks kanggo sumbangan, kita bisa nggorok roti maneh sesuk kanggo wong miskin.

Helper piksel
Negara Banksy
Kita bisa #Day & #Night kanggo ngrampungake Artwork Bates Eropah #Fencing4Humanity siap sedhela. PixelHELPER Mugi-mugi panjenengan rawuh ing taman lan ndhukung kita
Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.1 day ago
Negara Banksy
Negara Banksy

livestream interaktif. Kita miwiti baking karo roti sanalika pisanan 50 € Paypal sumbangan ditampa. Putusan karo sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv apa rampung sabanjuré lan gawe uwong yakin sampeyan ing livestream saka pangiriman relief utawa produksi. ★ Nyumbang menyang PIXELHELPER.org/Help+↑↓ ★★★★
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ...

Helper piksel
Negara Banksy
livestream interaktif. Kita miwiti baking karo roti sanalika pisanan 50 € Paypal sumbangan ditampa. Putusan karo sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv apa rampung sabanjuré lan gawe uwong yakin sampeyan ing livestream saka pangiriman relief utawa produksi. ★ Nyumbang menyang PIXELHELPER.org/Help ★★★★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░ █░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░ ░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★ SUPPORT ★ PIXELHELPER.org ★ ↑ ↓ ★★★★★★★
Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 2 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

amarga #Ramadan kita ngenalake wengi ing Afrika. Kita terus mbangun tiron saka perangan njaba EU. Bakery mung bisa ngobong roti sesuk yen wong nyumbang kanggo kayu. Mangga nganggo paypal@PixelHELPER.tv utawa link akun ing PixelHELPER.org/Help #Fencing4Humanity

Helper piksel
Negara Banksy
#Fencing4Humanity amarga #Ramadan kita wis ngenalake wengi ing Afrika. Kita terus mbangun tiron saka perangan njaba EU. Bakery mung bisa ngobong roti sesuk yen sapa wae nyumbang kanggo kayu. Mangga nganggo paypal@PixelHELPER.tv utawa link akun ing PixelHELPER.org/Help
Helper piksel
Helper piksel bareng kirim - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 2 ago
Oliver
Negara Banksy

36 derajat lan dadi luwih panas. Sapa Jobs & Education kanggo #Frauen kepengin nggawe ing Afrika tuku kita #Klimawandel # Cooling rompi dening PixelHELPER Ing baterei sing bisa diisi ulang 8 supaya sampeyan kelangan kanggo menit 90 ing suhu sing ngluwihi 30 °. ing

Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 2 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

Kanthi Livestream Schwarmhilfe interaktif sampeyan saiki manggon ing jam 24. Kita miwiti ing setengah jam ing #Dosenbrotnothilfe karo roti bakar kanggo wong miskin & nggarap #Fencing4Humanity #Europa Proyek Borders njaba terus. Temtokake ...

Helper piksel
Negara Banksy
Kanthi Livestream Schwarmhilfe interaktif sampeyan saiki manggon ing jam 24. Kita miwiti ing setengah jam ing #Dosenbrotnothilfe karo roti bakar kanggo wong miskin & nggarap #Fencing4Humanity #Europa Proyek Borders njaba terus. Putusan karo sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv apa rampung sabanjuré lan gawe uwong yakin sampeyan ing livestream saka pangiriman relief utawa produksi. ★ Nyumbang menyang PIXELHELPER.org/Help ★★★★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░ █░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░ ░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★ SUPPORT ★ PIXELHELPER.org ★ ↑ ↓ ★★★★★★★ Proyek dening PixelHELPER
Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 3 ago
Negara Banksy

Shift wengi wiwit. We baked; Konkrit & weld mubeng. Kanthi bantuan sampeyan #Livestream #Schwarmhilfe mung dipenuhi urip. Putusan karo sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv apa sing bakal rampung sabanjuré lan gawe uwong yakin sampeyan ing livestream saka pasokan bantuan ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 3 ago
Negara Banksy

Kanthi piranti lunak Livestream PixelHELPER Schwarmhilfe sampeyan bisa ngontrol pembantu kita ing wilayah krisis & ndeleng kepriye, ing kantor pusat Afrika Lor kita, bisa ngasilake pasokan pangan sing banjur disebarake ing bencana ing livestream. Sumbangan sampeyan bakal nemtokake tindakan relief sing bakal miwiti sabanjure. Ngontrol dheweke tumindak ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel nggolek sawijining lifebuoy ing kene: Land Banksy.Dina 4 ago
Negara Banksy

Sapa sing nyedhaki dhuwit, nganggep minangka lifebuoy kanggo imposition. Sing liyane sing bisa mbantu nyumbang kanggo paypal@pixelhelper.tv

Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 4 ago
Negara Banksy

2 sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv liwat 83,33 € tekan kita nganti mung. Iki bakal ngidini kita terus gawe pangguna maneh dina 2. Kita butuh bantuan kanggo ngoperasi bakery roti sing dikemas lan kanggo tuku mesin liyane. Kanthi piranti lunak PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe sampeyan bisa nemokake ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 5 ago

We need your help with baking bread for poor people & at work border #Fencing4Humanity kene ing taman seni tapel wates Banksy Land. Tiron sing bener saka perangan njaba EU. Ana uga sing perlu babagan 20 x 6 meter, pipa baja, kawat berduri & cat. uga kayu api & glepung kanggo kita

Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 5 ago
Negara Banksy

Sumur-sumur umum wis gagal lan wong-wong wis njupuk banyu ing njero ruangan. Ing wektu sing padha sampeyan bisa mbantu roti kanthi livestream. We need steel for our Grenzkunstwerk. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 6 ago
Negara Banksy

#Tafel kanggo #Afrika interaktif livestream 1 Kaya 3 Breads, 1 Share 5 Breads saka paling gedhé 5 meter arang oven ing Maroko kanggo wong miskin. Ndhukung sing #Livestream #Schwarmhilfe Proyek dening PixelHELPER ing #Afrika saben sumbangan ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.Dina 6 ago

Book vacation in summer #Marrakesch #Marokko lan ngunjungi Taman Seni Batesary Banksy Land karo pendhukung PixelHELPER #Livestream #Schwarmhilfe Proyek ing wilayah bencana & proyeksi cahya kanggo hak asasi manungsa. Suku Humanity tansah liya saka mung babagan ...

Helper piksel
Helper piksel ana urip - kene: Land Banksy.Dina 7 ago
Negara Banksy

#Fencing4Humanity Ing Maroko, tiron saka bagean pager wates EU minangka instalasi seni lan méntal. Salin dhuwur meter 8 perbatasan eksternal Eropa dumunung watara 30 km saka Marrakech ing Banksy Land lan bakal tetep ana ing sawetara taun sabanjure. Saliyane ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel bareng kirim - ndhukung PixelHELPER ing Marrakech.Dina 7 ago
Oliver
Langkawi

Ing Desember 2018 kita ilang karo Momcallsme Michael sing dadi anggota pendiri PixelHELPER. Dina iki kita wis ngusir kuburane. Bagéyan saka pandangané bakal bebarengan karo selawasé #PixelHELPER reverberate. Dheweke uga pengin ngobong luwih lanjut. Nyumbang kanggo paypal@pixelhelper.tv karo ...

Helper piksel
Helper piksel ana urip - kene: Land Banksy.1 week ago
Negara Banksy

Roti kanggo Afrika. PixelHELPER menehi wong miskin. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv kanggo siji #Massenentlassung kanggo nyegah esuk. Banksy Land wis mbukak, turis kudu mbantu proyek-proyek sepindah kita kanthi biaya masuk. Livestream Schwarmhilfe urip saka para penonton. Tanpa bantuan sampeyan ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.1 week ago
Negara Banksy

Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv ing sekitar #Massenentlassung kanggo nyegah esuk. PixelHELPER duwe loro kabar apik & ala. Wong lanang sing apik dhisik: Kita duwe Momcallsme Michael sing pantes #Pyramiden Makam dibangun. Dheweke duwe ulang taun sing esuk. The Banksy Land kabuka, ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel nganyari gambar profil / dheweke.1 week ago

Kantor pusat PixelHELPER ing #Marokko, saka kene kita #Livestream #Crowdhelping Piranti lunak ngganti jagad bantuan kamanungsan. We need your help! Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv

Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.1 week ago
Negara Banksy

Wir brauchen #Heute sampeyan bantuan supaya kita bisa mbukak roti kita sesuk kanggo menehi roti gratis kanggo wong miskin ing Afrika. Sumbangan kanggo paypal@PixelHELPER.tv Apa prakara? #PixelHELPER ing Afrika? Kanthi piranti lunak pitulungan livestream PixelHELPER sampeyan bisa nelpon panyuwun kita ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.1 week ago

Kita sabanjuré mbangun wates Korea Utara & Korea. Pabrik helem motor kanggo bocah-bocah sing arep digabungake ing omah biru garis demarkasi. #KimJongUn banjur pindhah menyang taman seni wewatesan. Sampeyan pengin ndeleng wates sing mung ngerti saka foto, ...

Helper piksel
Helper piksel ana urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.minggu 2 ago
Negara Banksy

Kanthi piranti lunak Livestream PixelHELPER Schwarmhilfe sampeyan bisa ngontrol pembantu kita ing wilayah krisis & ndeleng kepriye, ing kantor pusat Afrika Lor kita, bisa ngasilake pasokan pangan sing banjur disebarake ing bencana ing livestream. Sumbangan sampeyan bakal nemtokake tindakan relief sing bakal miwiti sabanjure. Ngontrol dheweke tumindak ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel bareng kirim - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.minggu 2 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

Turis pisanan ing Banksy Land entuk dina iki # opening kanggo ndeleng kinerja artis Romania Lucian Nagy & Balkumba Tribe. Kanthi biaya pamriksan, kita pengin ngetokake aktivitas bantuan swadaya ing saindhenging Afrika. Kanthi bantuan saka turis & pendukung wani ...

Helper piksel
Negara Banksy
Turis pisanan ing Banksy Land entuk dina iki # opening kanggo ndeleng kinerja artis Romania Lucian Nagy & Balkumba Tribe. Kanthi biaya pamriksan, kita pengin ngetokake aktivitas bantuan swadaya ing saindhenging Afrika. Kanthi bantuan saka turis & panyengkuyung sing wani ing sisih kita bakal karo #Livestream #Schwarmhilfe efek saka #Entwicklungshilfe ing video urip, ganti dawa. Sayange, saiki kita tampa sumbangan banget kanggo ngoperasi roti roti sing dikemas kaleng. Roti kaleng sing disimpen banjur diangkut ing darurat ing wilayah bencana kanggo nyedhiyani luwih stabil panganan. Roti kaleng spirulina uga tumindak keluwen & kekurangan gizi. Sabanjure kita nangani produksi helm motor anak. Ing Afrika & Asia, bocah-bocah & siswa butuh kursus safety & helm dalan. Pit motor ngangkut kabeh kulawarga kanthi nganti wong 6. Nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv saben sumbangan entitles kanggo entri menyang #Banksyland
Helper piksel
Helper piksel festive - here: Banksy country.minggu 2 ago

Kanthi bantuan sampeyan kanggo paypal@pixelhelper.tv kita mbantu wong sing mbutuhake. Kita ora pengin ditangani kanthi serius, nanging mungsuh kita kudu nggawa kita akeh. Dadi yen sampeyan duwe masalah lan ora ngerti apa apa, goleki ...

Helper piksel
Helper piksel bareng video sing urip - ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.minggu 2 ago
Negara Banksy
Negara Banksy

Operasi wengi shift. Kita mbangun shift wengi lan nggawe tempat duduk anyar kanggo nglindhungi staf lan pengunjung kita saka srengenge. Ing wektu sing padha, kita nglukis pratandha lalu lintas menyang taman seni wewatesan kanthi cara sing klasik banget. Sampeyan bakal nampa tiket yen sampeyan duwe jumlah free paypal

Helper piksel
Negara Banksy
Kita mbangun shift wengi lan nggawe tempat duduk anyar kanggo nglindhungi staf lan pengunjung kita saka srengenge. Ing wektu sing padha, kita nglukis pratandha lalu lintas menyang taman seni wewatesan kanthi cara sing klasik banget. Sampeyan bakal nampa tiket yen sampeyan duwe jumlah free paypal@PixelHELPERnyumbang .tv. Sumbangan tiket: IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 SWIFT / BIC: GENODEM00GLS Kata Kunci: Promosi Seni & Budaya
Helper piksel
Helper piksel ndhukung PixelHELPER - kene: Land Banksy.minggu 2 ago

Kanthi wiyar meter 5, salah sijine kompor arang paling gedhé ing Afrika Lor. Kita seneng mbukak bakery roti kaleng maneh, nanging dana sumbangan kosong. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv Kanthi PixelHELPER Livestream software Schwarmhilfe sampeyan bisa ngontrol helpers kita ing wilayah krisis & ...

Helper piksel
Helper piksel Banksy katon ing kene: Land Banksy.minggu 2 ago

Amarga kita ora duwe sumbangan ing wektu kasebut, livestream metu saiki, nanging sampeyan entuk gambar saiki. Kita seneng mbukak bakery roti kaleng maneh, nanging dana sumbangan kosong. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv

Informasi liyane babagan ...

Helper piksel
Helper piksel ana urip.minggu 2 ago

Grafik ngowahi wengi ing tembok njaba Banksy Land. Kita seneng mbukak bakery roti kaleng maneh, nanging dana sumbangan kosong. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.tv Kanthi software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe sampeyan bisa ngontrol helpers kita ing wilayah krisis & ndeleng ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel ana urip.minggu 2 ago

Kita seneng mbukak toko roti maneh, nanging dana sumbangan kosong. Mangga nyumbang kanggo paypal@PixelHELPER.TV Kanthi piksel Helper Live Stream Grombolan Pitulung lunak sing bisa helpers kita ing wilayah krisis kanggo ngontrol lan ndeleng nalika kita bisa gawé ing markas Afrika Utara kita, Penyetor ...

Helper piksel
Helper piksel
Helper piksel urip - ing Maroko.minggu 2 ago

Rembugan karo kanca-kanca nalika Minggu # djalmo manungso in #Afrika & ndhukung kita ing paypal@PixelHELPER.TV Kanthi piksel Helper Live Stream Grombolan lunak Pitulung sampeyan bisa helpers kita ing wilayah krisis kanggo ngontrol lan ndeleng nalika kita, ing markas Afrika Utara kita, Penyetor ...

Helper piksel
minggu 2 ago
Mangga nyumbang kanggo paypal saiki @PixelHELPER.tv kanggo kita digital #Entwicklungshilfe Proyek ing #Marokko saben #Livestream #Schwarmhilfe mati #Welt nyimpen. Kita ngasilake #Dosenbrot kanggo # Camp Refugee lan rauh #Kinder #Motorradhelme kanggo luwih #Verkehrssicherheit in #Afrika https://t.co/khVe8roH4Q PixelHELPER foto
minggu 3 ago
«Saka wekasane keputusane akhir lan taktik miwiti»
Wiwit wektu iku, keputusane bakal berakhir lan taktik diwiwiti. #Banksy nyumbang kanggo paypal @PixelHELPER.tv kanggo mbangun munggah https://t.co/qALDGNIg85 borderart park in #morocco https://t.co/y54yPmA2tK
PixelHELPER foto
minggu 4 ago
Tansah nyata #Banksy #border #art park in #Morocco #Marrakech nyumbang dhuwit kanggo hak asasi kita kanggo njaluk tiket. paypal @PixelHELPER.tv kita duwe rodha ferris #orthanc saka #lotr, #european #border, #Tibet #China wates lan wates korea lor #Dismaland https://t.co/3fEmibYZuf PixelHELPER foto
1 month ago
A Borderart Park anyar karo #Banksy #Art mbukak ing #Marrakech #Dismaland kita mbangun maneh Israel, Eropa & korea sisih lor. dhukungan @PixelHELPER sing gawé roti kaleng kanggo kemah pengungsi & helm motor kanggo #africa & #palestine nang taman ing #livestream https://t.co/mJGtvSkiqL PixelHELPER foto
1 month ago
Proyeksi cahya kanggo @seaeyeorg kanggo pesen saka #Malta in #Berlin, Esuk panganan bakal dadi kapal pengungsi #AlanKurdi metu. We njaluk pilihan langsung saka wong # Kayak karo #Flugbereitschaft ing #Bundeswehr ing Malta. https://t.co/RWQ7jkVt2i PixelHELPER foto
1 month ago
Sing tau duwe tiron saka #EU #Aussengrenze, kepengin mlayu ing dhuwur meter 9, nyumbang https://t.co/qmFRJVIeeN utawa paypal @PixelHELPER.tv & Book pesawat #Marrakesch! Ngunjungi kita #Baustelle #Europa #Marokko #Kunst https://t.co/YFxwrFCRji PixelHELPER foto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt ngadeg kanggo kapal penyelamat Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER thanks @seaeyeorg kanggo karya ing #Mittelmeer Mangga nyumbang kanggo paypal @PixelHELPER.tv kanggo nggolekake proyeksi luwih akeh
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/8ECZRiAyHw
PixelHELPER foto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt ngadeg kanggo kapal penyelamat Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER thanks @seaeyeorg kanggo karya ing #Mittelmeer Mangga nyumbang kanggo paypal @PixelHELPER.tv kanggo nggolekake proyeksi luwih akeh
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/KlNnYB0KDM
PixelHELPER foto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt ngadeg kanggo kapal penyelamat Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER thanks @seaeyeorg kanggo karya ing #Mittelmeer Mangga nyumbang kanggo paypal @PixelHELPER.tv kanggo nggolekake proyeksi luwih akeh
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/zWSF531neH
PixelHELPER foto
1 month ago
Ing latar mburi sampeyan bisa ndeleng tiron saka #Orthanc saka #HerrderRinge, saka #Marokko kita bakal ngirim kontainer segara menyang situs bencana kanggo bisa nyedhaki kita #Dosenbrot & produk liyane kanggo bantuan. Interaktif ing livestream. Tujuan kapisan yaiku #Unhcr Warehouse in #Mauretanien #lotr https://t.co/8KaRWLebTj PixelHELPER foto
1 month ago
Kita 5 meter #Holzkohleofen kanthi teluk 6 bisa ngasilake nganti 1000 tin dina. Nonton karya kita ing kene saben dina ing Twitter. Antarane jam 11 lan 17 kita urip - yen sampeyan ndhukung kita interaktif karo sumbangan. Sumbangan menyang Paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/ksjvt50wbE PixelHELPER foto