Helper piksel

Kita nulungi wong liya sing butuh. Kita ora pengin dianggep serius, nanging mungsuh kudu nggawe kita serius. Dadi, yen sampeyan duwe masalah lan ora ngerti apa sing bakal ditindakake, goleki PixelHELPER! ”.
Helper piksel
Helper piksel mikir babagan Kurt Westergaard - ing kene: Kopenhagen.Dina 2 ago
Kopenhagen
Proyeksi ringan ing Kedutaan Besar Denmark ing #Berlin #KurtWestergaard ora urip maneh nanging #PixelHELPER bakal nampilake karikatur ing Museum kanggo Satire Agama, museum pop-up, ing papan umum. Ndhukung kita ing PixelHELPER.org/Hilfe Kurt Westergaard (lair tanggal 13 Juli 1935 ing Døstrup, † 14 Juli 2021 ing Kopenhagen) yaiku tukang seni lan karikaturis Denmark. Dheweke misuwur ing taun 2005 kanggo salah siji saka XNUMX kartun Mohammed sing nyebabake sawetara pembunuhan lan pembunuhan dening para Islamis ing saindenging jagad, konflik diplomatik lan kerusuhan sing diatur karo negara lan serangan menyang kedutaan Kulon kanthi sawetara wong sing mati ing negara-negara Muslim. Sumber: https://de.m.wikipedia.org/wiki/Kurt_Westergaard
Helper piksel
Helper pikselDina 3 ago
Sampeyan kudu nyebrang angin. Kanggo narik kawigatene kahanan dramatis wanita ing Afghanistan, kita nyumerepi telung taliban ing salib lan ngidini dheweke nyanyi lagu "Tansah katon ing sisih kebanggaan Islam". Kita teka bebarengan ing prapatan antarane perang lan perdamaian, antarane kekacauan lan integrasi, antarane rasa wedi lan pangarep-arep. Sawise video musik, salib kasebut ditujokake kanggo museum kanggo sindiran agama, kanggo pameran ing ruang publik. Dhukungan ing PixelHELPER.org/Hilfe
Helper piksel
Helper piksel mikir babagan kartun Mohammed - ing kene: TC Berlin Büyükelçiliği / Kedutaan Besar Turki Berlin.1 week ago
TC Berlin Büyükelçiliği / Kedutaan Besar Turki Berlin
11 September 2021 yaiku dina sing kita lakoni #PixelHELPER aktif nuntut kebebasan artistik, hak wanita lan perkawinan LGBT ing Islam. Kita pengin ngirim proyeksi ringan menyang kedutaan Arab Saudi, Turki lan Afghanistan kanggo pameran karikatur Mohammed
ngundang masarakat Islam kanggo reformasi lan humor liyane. Ing komunitas Islam kaya Afghanistan, wanita kudu padha karo pria, yen ora bisa ana hubungan diplomatik karo negara kasebut. Taliban ngemot sekte agama radikal sing aturane, kanthi bantuan China lan Arab Saudi, bakal nyebabake serangan teroris anyar, kayata ing Pusat Perdagangan Dunia. Kita njaluk PBB kanggo mbebasake negara kasebut lan ngenalake demokrasi sekuler. Dhukungan: PixelHELPER.org/Help

11 September 2021 yaiku dina sing asale #PixelHELPER Aktif nuntut kebebasan artistik, hak wanita lan perkawinan LGBT ing Islam. Kita pengin ngirim proyeksi ringan menyang kedutaan Arab Saudi, Turki lan Afghanistan kanggo pameran karikatur Mohammed
ngundang masarakat Islam kanggo reformasi lan humor liyane. Ing masarakat Islam kaya Afghanistan, para wanita kudu padha karo wong lanang, yen ora bisa ana hubungan diplomatik karo negara kasebut. Taliban ngemot sekte agama radikal sing aturane, kanthi bantuan China lan Arab Saudi, bakal nyebabake serangan teroris anyar, kayata ing Pusat Perdagangan Dunia. Kita njaluk PBB kanggo mbebasake negara kasebut lan ngenalake demokrasi sekuler. Dhukungan: PixelHELPER.org/Hilfe
Helper piksel
Helper piksel ana ing kene: Arab Saudi.1 week ago
Saudi Arabia
Taliban minangka fundamentalis agama, salah sawijining gerakan kontra paling ala ing jaman saiki. Mula, kita telu Taliban kanthi simbolis nyumerepi salib pelangi lan ngidini dheweke nembang "Tansah katon ing sisih kebanggaan Islam", kanthi bebas adhedhasar lagu "Tansah katon ing sisih padhang urip". Tanggal 11 September 2001, 2753 wong tiwas ing World Trade Center, kalebu 343 petugas pemadam kebakaran, 23 pejabat polisi lan 37 petugas Otoritas Pelabuhan. Korban paling enom umure rong taun, paling tuwa 85. Serangan kasebut dibiayai dening Saudi Arabia. Akeh teroris nalika semana teka kanthi bantuan kedutaan Arab Saudi. Nganti saiki, pamrentah AS durung mbebasake bewara kanggo ngatasi hubungan diplomatik antara Arab Saudi lan Amerika Serikat. Dhukungan ing PixelHELPER.org/Hilfe
Helper piksel
Helper pikselminggu 2 ago
Tansah dipikir sisih bangga #Islam 🕋🌈 Nalika aku isih cilik, uripku kebak warna. Kita bakal nerbitake lagu sampul anyar sing misuwur #montypython lagu: #cangkemanbaru tetep dhukungan kanggo PixelHELPER.org #alwayslookonthepridesofislam
Helper piksel
Helper pikselminggu 2 ago
Yen ibukutha Taiwan kobong, bantuan internasional bakal kasep. China bakal nyerang lan ngrebut negara independen Taiwan. Kita pengin nylametake budaya Taiwan lan tuku kapal kontainer segara minangka papan perlindungan pungkasan kanggo warga Taiwan sing kelangan lahane. Pethi kanggo budaya Taiwan. Kita pengin ngeculake kapal ing pelabuhan negara liya. Kanggo menehi conto marang invasi Cina, kita pengin nggawe patung robot perang gedhe dhewe kanthi tujuan menyang China. Bek pertahanan demokrasi. PixelHELPER.org
Helper piksel


Dina 2 ago
Ramalan cahya menyang pesen saka #Denmark in #Berlin #KurtWestergaard ora urip maneh nanging #PixelHELPER bakal dadi duweke Karikatur #Mohammed Pameran permanen ing Museum kanggo Sindiran Agama, museum pop-up seluler. Ndhukung kita ing https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/65RZTFloKE PixelHELPER foto
Dina 3 ago
Sampeyan kudu nyebrang angin. Kanggo narik kawigaten tumrap kahanan dramatis para wanita ing Afghanistan, kita telu kabeh hang #Taliban kanggo salib & supaya lagu "Tansah katon ing sisih bangga #Islam"Sing. Dhukungan kanggo kita https://t.co/qmFRJVqCQd # Hak wanita #Kebebasan buatan https://t.co/2eySIWwDT7 PixelHELPER foto
1 week ago
11 September 2021 yaiku dina sing kita lakoni @PixelHELPER aktif nuntut kebebasan artistik, hak-hak wanita lan perkawinan LGBT ing Islam. Kita ngirimake proyeksi ringan menyang kedutaan Arab Saudi, Turki lan Afghanistan kanggo pameran karikatur Mohammed https://t.co/0qgPRnK4nX PixelHELPER foto
1 week ago
11 September 2021 yaiku dina sing asale @PixelHELPER #Kebebasan buatan, # hak wanita und #LGBT Kekawin ing #Islam aktif pratelan. Kanthi proyeksi ringan kanggo pameran karikatur Mohammed ing kedutaan Arab Saudi, Turki lan Afghanistan https://t.co/E5s0EYsAFu PixelHELPER foto
minggu 2 ago
Paling anyar @PixelHELPER Lagu ing #Sofifikasi bakal dadi #AlwayslookonthepridesofIslam kanggo jeneng. Kanggo video musik, kita nggawe telung salib lan muter adegan kasebut #TheLivingBrian sawise, lagu kasebut bakal ngiklanake museum satira agama kita https://t.co/qmFRJVqCQd https://t.co/EpZPUfv5vX PixelHELPER foto
minggu 2 ago
Tansah dipikir sisih bangga #Islam 🕋🌈 Nalika aku isih cilik, uripku kebak warna. Kita bakal nerbitake lagu sampul anyar sing misuwur #montypython lagu: #cangkemanbaru tetep ndangu dhukungan https://t.co/GMAXZypYVD #alwayslookonthepridesofislam https://t.co/T53jJwVhdm PixelHELPER foto