пиксели Помошник

Непрофитната PixelHELPER фондација се бори против социјалните зла со необични средства. Често проектирано од светлосни проектори за движење на автомобили од лесни карикатури на меѓународни пораки. Оваа форма на политички протест веќе се користеше против надзорните проекти на зимскиот, испораките на оружје во Саудиска Арабија или за правата на животните. Често, уметниците учеснички користат најсовремена технологија и сите алатки на сатирата за да стават проблеми во фокусот на медиумското покривање. Фокусот на нашата работа е на човековите права, особено ослободувањето на политичките затвореници и државите кои ја нарушуваат Женевската конвенција за човекови права. Незадоволен од бучавата на светот, одиме по својот пат, мирен и сигурен, бестрашен во опасности, високи цели на ум за да ја заштитиме земјата. Основно верување е дека принципите на француската револуција се "слобода, братска еднаквост" потребни за борба против повторувањето на политичката апатија. Нашата самооправданост на уметноста ги нуди сите можности за трајни промени во општеството.
пиксели Помошник
пиксели Помошник - го поддржува PixelHELPER во Мароко.пред 2 денови

Добредојдовте на интерактивното градилиште на првиот #Holocaust Спомен во #Nordafrika Со ваша помош, продолжуваме да градиме, избираме боја; донира 50 € за paypal@PixelHELPER.tv и соработник ќе ја градат вашата спонзорирана стела денес

пиксели Помошник
Спомен меморија на холокаустот Маракеш
Добредојдовте на интерактивното градилиште на првиот #Holocaust Спомен во #Nordafrika Со ваша помош, продолжуваме да градиме, избираме боја; донира 50 € за paypal@PixelHELPER.tv и соработник ќе ја градат вашата спонзорирана стела денес #Livevideo Кој нема Paypal - ги користи класичните начини на PixelHELPER.org/Hilfe PS: Ако никој не донира, ние го правиме животниот тек после 2 часа за да го поштедиме нискиот буџет.
пиксели Помошник
пиксели Помошник сподели објава - го поддржува PixelHELPER во Мароко.пред 4 денови

Во центарот на Спомен-обележјето на холокаустот Маракех, виножито од камени elвезди потсетуваше на хомосексуалците 50.000 во концентрационите логори кои умреа таму. Таму, стигматизирани од розовиот агол на облеката, тие немаа мали шанси да преживеат. Исто така членовите на клубот Mason, Rotary & Lions, Синти и Рома ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 5 денови

Im Zentrum des Holocaust Mahnmal Marrakech wrd ein Regenbogen aus Steinstelen an die homosexuellen Männer in Konzentrationslagern errinnern die dort gestorben sind. Dort hatten sie, stigmatisiert durch den rosa Winkel auf ihrer Kleidung, kaum Überlebenschancen. Auch Freimaurer, Rotary & Lionsclub Mitglieder, Sinti & Roma &...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 6 денови

Со пиксели Помошник во живо тек рој Помош софтвер можете да нашите помагачи во кризните подрачја да се контролира и да се види додека ние произведуваме во нашата Северна Африка штаб, хуманитарна помош, кои се потоа се дели на катастрофи стриминг во живо на одмор. Вашите донации ќе одлучат кои мерки за помош ќе почнат следниот. Контролира нејзините акции ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 1 недела

Денес во живо од Европската конзервирана леб помош за итни случаи и од градилиштето на Меморијалот за холокаустот Маракеш Вашите донации ги контролираат нашите вработени. Колку повеќе донирате, толку повеќе леб јадеме и толку повеќе се градат стели на Шоа. Користете PayPal@PixelHELPER.tv или PixelHELPER.org/Help

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - поддржува PixelHELPER - тука: Banksy Land.пред 1 недела
Банкси земја

Испраќаме денес #LIVE од пекарницата Европската конзервирана леб помош за итни случаи. Вие одлучувате што прават нашите вработени, можете да видите 6 опции од левата страна за да изберете. Ако сакате нас натаму #Holocaust Изградете потсетник секоја донација 50 € ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 1 недела

Гледајте, донирајте, градете. Со ваша помош да платите@PixelHELPER.орг ние го градиме првиот спомен на холокаустот на Северна Африка во интерактивен животен стил, секој ден до неговото завршување. Повеќе информации за PixelHELPER.org/en/Holocaust Гледање, донирање, градење ла

пиксели Помошник
Гледајте, донирајте, градете. Со ваша помош да платите@PixelHELPER.орг ние го градиме првиот спомен на холокаустот на Северна Африка во интерактивен животен стил, секој ден до неговото завршување. Повеќе информации за PixelHELPER.org/en/Holocaust Гледање, донирање, градење ла
пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER.пред 1 недела

Границите сеуште убиваат денес! #Fencing4Humanity 30 години #Mauerfall На 13. Август 1961 е камен-темелник на поставениот Berlinид во Берлин.Нашата реплика на шпанската надворешна граница на ЕУ во Мароко треба да даде до знаење дека светската заедница мора да се приближи заедно. Преку европскиот извоз на оружје во воените земји ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: банкарска земја.пред 2 недели

Поаѓајќи од седиштето на PixelHELPER во #Marokko станува едно #Ruck durch #Afrika оди. Европската помош при итнички леб ќе се врати во петок #Livestream Започнете со работа Донирајте за да можеме да купиме морски сад и брашно околу првиот

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 2 недели

Гледајте, донирајте, градете. Со ваша помош да платите@PixelHELPER.орг ние го градиме првиот спомен на холокаустот на Северна Африка во интерактивен животен стил, секој ден до неговото завршување. Повеќе информации за PixelHELPER.org/en/Holocaust Гледање, донирање, градење ла

пиксели Помошник
Гледајте, донирајте, градете. Со ваша помош да платите@PixelHELPER.орг ние го градиме првиот спомен на холокаустот на Северна Африка во интерактивен животен стил, секој ден до неговото завршување. Повеќе информации за PixelHELPER.org/en/Holocaust Гледање, донирање, градење ла
пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: банкарска земја.пред 2 недели

Низ Африка, има само еден споменик на холокаустот во Јужна Африка. Мароко е совршено место за да им овозможи на сите во Северна Африка пристап до јавен спомен на холокаустот. Музеј сака да ги информира посетителите за холокаустот. За ова го користиме јавниот материјал на ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 2 недели

Гледајте, донирајте, градете. Со ваша помош да платите@PixelHELPER.org го градиме првиот спомен на холокаустот во Северна Африка во интерактивен животен стил. Повеќе информации за PixelHELPER.org/Holocaust

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошникпред 2 недели

Писмото #Holocaust Спомен Маракеш, во #Bahlsen Шритарт беше насликан на нашите wallsидови ноќе. Сè уште бараме волонтер кој лета од Германија и рачно марионета од модератор #VerenaBahlsen носи. Ве молиме, поддржете го споменикот со ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше жив - тука: Банкси земјиште.пред 2 недели
Банкси земја

Само изгради со нас единствена #holocaust #memorial во северна Африка. донирајте на PayPal@PixelHELPER. ТВ

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 2 недели

Поканете ги пријателите во овој интерактивен животен тек. Ние го градиме 1st споменикот на холокаустот во Северна Африка за да ги научиме часовите и посетителите за ужасите на #Holocaust, Донирајте на PayPal@PixelHELPER.tv со вашите донации вие одлучувате што правиме.

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - поддржува PixelHELPER - тука: Banksy Land.пред 3 недели
Банкси земја

#Brot & #Holocaust, На местото на единствениот спомен-обележје на холокаустот во Северна Африка, трајниот леб се пече во Европската помош за итни случаи за конзервирана леб. Спомен обележјето е знак против прогонетите малцинства ширум светот. Изградбата на првиот споменик на холокаустот во Северна Африка е наменета за ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 3 недели

Градежните работи на местото на PixelHELPER in #Marokko одиме напред и ние се подготвуваме за првите посетители на #Holocaust Спомен. На сите приврзаници им посакуваме убава недела. Те молам донирај во PayPal@PixelHELPER.tv или на PixelHELPER.org/Help

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - поддржува PixelHELPER - тука: Banksy Land.пред 3 недели
Банкси земја

Низ Африка, има само еден споменик на холокаустот во Јужна Африка. Мароко е совршено место за да им овозможи на сите во Северна Африка пристап до јавен спомен на холокаустот. Музејот ќе ги информира посетителите за холокаустот. За ова го користиме јавниот материјал на Шоа ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: банкарска земја.пред 3 недели

Дали знаете тврдина за #Menschenrechte? Сега сфатете што претставува тврдина. 1. Студио за уметници. Луѓе кои се обучени и подготвени да прават уметност. 2. Знаме. Тие му кажуваат на тимот: „Вие сте уметник и ова е наше знаме.

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - поддржува PixelHELPER - тука: Banksy Land.пред 3 недели
Банкси земја

Поддржете го нашиот проект за плаќање@PixelHELPER.org или на PixelHELPER.org/en/Help

Носител на сметка: Фондација PixelHELPER
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Клучни зборови: Промоција уметност и култура

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER - тука: Банкси земјиште.пред 4 недели

Секоја ера има камененџер што го заслужува - или желби. #Holocaust #Birds #Genocide #China #Morocco #Marrakech донирај на paypal@PixelHELPER.tv да ни помогне да го одржиме Спомен-обележјето на холокаустот

Донирајте:

пиксели Помошник
пиксели Помошник ја ажурира неговата / нејзината слика на профилот.пред 4 недели

За кратко време во четвртокот навечер, светлосна проекција беше прикажана на еден од радовите на станицата за следење на Федералната разузнавачка служба (БНД) во Бад Ајблинг.

"По неколку минути, цивилна патрола, најверојатно од БНД, дојде и праша колку се случува", ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER на плоштадот Тјананменпред 4 недели

#FreeUyghurs Со светлосна проекција на мировни гулаби на плоштадот Тјананман, повикуваме на укинување на комунизмот во Кина и слободни демократски избори. Неговата програма жито & progess убива 45 милиони кинески. Мао Це Тунг е одговорен за најбруталните луѓе ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER.пред 1 месец

Ноќе го испративме нашето светло #Ninja Тим во #VerboteneStadt според #Berlin да го просветли кинескиот амбасадор. Стоп за тоа #Genozid на #Uighuren, бојкотираа #China го поставивме очите на ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник дели пост - поддржува спаси масонски - тука: Обединетата Голема Ложа на Англија.пред 1 месец
Зачувајте масони
Обединетата Голема Ложа на Англија

Црвен крст, црвена полумесечина, зошто нема црвен круг? #FreimaurerRetten си постави цел да управува со болнички брод за да им помогне на другите луѓе кои имаат потреба и истовремено да ги исчистат теориите за заговор на местото на настанот. Бидејќи нашето прибирање финансиски средства е толку бавно, прашајте ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник сподели видео - поддржува спаси масонски - тука: Обединетата Голема Ложа на Англија.пред 1 месец
Зачувајте масони
Обединетата Голема Ложа на Англија

На 75. Роденден на #RubiksCube Ние ја продаваме магичната коцка на пронаоѓачот #NasDaily користеше 333.333 € во својот прв милион кликнете видео за да ни купи болнички брод за земјите во развој, областите на катастрофи и воените зони. Ако не можете да го купите донирајте ...

пиксели Помошник
Зачувајте масони
На 75. Роденден на #RubiksCube Ние ја продаваме магичната коцка на пронаоѓачот #NasDaily користеше 333.333 € во својот прв милион кликнете видео за да ни купи болнички брод за земјите во развој, областите на катастрофи и воените зони. Ако не можете да го купите донирајте на болничкиот брод во Леетчи: https://www.leetchi.com/c/geht-hinaus-rettet-menschen-in-seenot-freimaurer-retten-de Nas Daily На 75тиот роденден на #RubiksCube пронаоѓач ја продаваме магичната коцка #NasDaily се користи во неговиот прв милион кликнете видео за € 333,333 да купи болнички брод за земјите во развој, областите на катастрофи и воените зони. Ако не можете да донирате на болничкиот брод во Леетчи: https://www.leetchi.com/c/hospitalship
пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: Народна Република Кина.пред 1 месец
Народна Република Кина

Ако ви се допаѓа песната, споделете ја нашата колекција за прибирање финансиски средства за Меморијалниот уџурски геноцид. https://www.leetchi.com/de/c/wOO7vBaw Секогаш кога некој трепери еден европски државјанин, Ујгурите се тресат поради тортура. Во Кина, исламот е забранет, сон за десничарски идиоти. 200 џамии кои беа уништени, кинезите сакаат `garnix ...

пиксели Помошник
пиксели Помошникпред 1 месец

PixelHELPER е првата западна организација која организира една #Fatwa од исламски правници за заштита на #Uiguren gegen #China, Во провинцијата Ксинџианг, децата од Ујгурите систематски се одделени од нивните родители и се депортирани во контроверзни домови за интернат. Индустријализираните нации мора ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува масонски спасување во Маракеш.пред 1 месец
Маракеш

Со карикатура на Френк Ото го славиме овој важен ден за #PixelHELPER, од #Goethe пати неверојатно ... го проширил својот закуп #Marokko за уште три години со можност за купување на земјиште и куќа. Ве молиме да го поддржувате нашето прибирање финансиски средства за ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник дели пост - поддржува спаси масонски - тука: музеј кралот Бон.пред 2 месеци
Зачувајте масони
Музеј кралот Бон

Во длабока жалост за членот 1 Основен закон. §1 Достоинството на човекот е неповредливо. Германците кои мислат дека треба да се удави бегалци во морето, ги прекршуваат нашите вредности и §1 GG. Оние кои не ги претставуваат овие вредности може да ја напуштат оваа земја во секое време (...). Тоа е ...

1 ден пред
#interactive градежништво и #development #aid #livestream започнете ја следната акција со донационална исплата на paypal @pixelhelper. ТВ #crowdfunding #crowdhelping https://t.co/apTgTnEYIb
пред 2 денови
#interactive градежништво и #development #aid #livestream започнете ја следната акција со донационална исплата на paypal @pixelhelper. ТВ #crowdfunding #crowdhelping https://t.co/9kycbgmL2R
пред 4 денови
Во центарот на #Holocaust Спомен #Marrakech кор #Regenbogen од камени стели до хомосексуалци од 50.000 во #Konzentrationslagern Запомнете ги оние што умреле таму. Таму беа, стигматизирани од #rosaWinkel на нивната облека, малку шанси за преживување. https://t.co/6WJApCBHoA PixelHELPER слика
пред 2 недели
Означи контра лес # мАЛЦИНСТВА persécutées dans le monde патка. Ла конструкција ду Премиер mémorial de l ' #Holocauste en #Morocco #Afrique du Nord devurb servir de source d'informations sur l 'Holocauste pour les écoles et le great public. #Marrakech #Juif #Hitler # геноцид https://t.co/TsJEn4bIrH PixelHELPER слика
пред 2 недели
Од 22 дена ги градиме првите #Holocaust #Mahnmal in #Marokko, Вработените во 10 оттогаш нè чинат повеќе од 2200 €, градежен материјал за над 2000 € што сме го инсталирале.
Сите се јавуваме # браќа & #Schwestern да учествуваат во трошоците. Донирајте на PayPal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/gRbGY0SQGY
PixelHELPER слика
пред 3 недели
Спомен обележјето е знак против прогонетите малцинства ширум светот. Структурата на 1. #Holocaust Спомен во #Marokko треба да послужи како извор на информации за холокаустот за училиштата и јавноста. Донирајте на PayPal @PixelHELPER.tv или https://t.co/qmFRJVIeeN #ArtIsNotACrime #Afrika https://t.co/Nzd3NMrpAQ PixelHELPER слика
пред 4 недели
Со светлосната проекција на мировниот гулаб на плоштадот Тјананмен, повикуваме на укинување на #communism во Кина и слободни демократски избори. Неговата програма вети жито и напредок - убивајќи 45 милиони кинески. #MaoZedong е одговорен за најбруталниот човек #FreeUyghurs https://t.co/CiXdAx9bhD PixelHELPER слика
пред 1 месец
#FreeUyghurs Во јуни 5, 1989, еден осамен човек зачекори пред колумна од тенкови што го потресоа плоштадот Тјенанмен. Анонимен чин на пркос
Донирајте: https://t.co/0AeNlhEu0P Никаде на друго место не добивате многу бунт за секој дониран Евро против Кина, како што е овде paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/VwToIc4Z2T
PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Минатата ноќ имавме рачна кукла #VerenaBahlsen пред #HERMANNS голем говор пред илјадници минувачи. Откако накратко разговаравме за употребата на воените затвореници и принудните работници во производството, на #Bahlsen #boykottbahlsen https://t.co/8H0wPxTE1p PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Ја #Zwangsarbeiter, Мојот концентрационен логор. Моите пари. Мој инвестициски советник. Исто така, бараме #StefanQuandt и сите на #Holocaust вклучени компании дивиденди за жртвите семејства за 1000 години. #Hitler #Unrecht, Уништување со работа. Колку се принудени работници https://t.co/kfaw2KuooM PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Ја #Zwangsarbeiter, Мојот концентрационен логор. Моите пари. Мој инвестициски советник. Исто така, бараме #StefanQuandt и сите на #Holocaust компаниите учеснички дивиденди за жртвите #Bahlsen #VerenaBahlsen Уништување со работа. Повеќе информации: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/W1Tzstg5DQ PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Ја #Zwangsarbeiter, Мојот концентрационен логор. Моите пари. Мој инвестициски советник. Исто така, бараме #StefanQuandt и сите на #Holocaust компаниите учеснички дивиденди за жртвите #Hitler #Unrecht, Уништување со работа. Повеќе информации за: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/QwRKjtAunp PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Ја #Zwangsarbeiter, Мојот концентрационен логор. Моите пари. Мој инвестициски советник. Исто така, бараме #StefanQuandt и сите на #Holocaust компаниите учеснички дивиденди за жртвите #Hitler #Unrecht, Уништување со работа. Повеќе информации за: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/E2b8siyNm8 PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Ја #Zwangsarbeiter, Мојот концентрационен логор. Моите пари. Мој инвестициски советник. Исто така, бараме #StefanQuandt и сите на #Holocaust компаниите учеснички дивиденди за жртвите #Hitler #Unrecht, Уништување со работа. Повеќе информации за: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/ZbAUE0Sr1F PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Утре го слави #Holocaust #Butter #Keks Фабрика 130 години годишнина во Хановер. Посетете не во #Konzentrationslager во улицата Подбиелски. Види 19 Види во Фејсбук Livestream за да добиете увид во методите на производство на #Zwangsarbeiter бисквит #Hitler #Bahlsen https://t.co/cFuWOOyVIr PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Уништување со работа. Колку се принудени работници #Vernutzung за време на работната задача #Bahlsen почина, драги #VerenaBahlsen ? Смртта од употреба е како #Mord а воедно и товарот на следните генерации. Жртви поделени сега! #Israel #Hitler https://t.co/l93SEyUDro PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Донирај сега за раката марионета #VerenaBahlsen која во иднина ќе направи многу во рацете на една од најквалитетните марионетски кукли во Европа. #PixelHELPER треба вашата помош за тоа #Handpuppe заврши 👉paypal @PixelHELPER. ТВ #Bahlsen #BahlsenBoykott #Seenotrettung https://t.co/MioQpWApoy PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Уништување со работа. Во воената риболовница има 2. Сведок на судбината на Првата светска војна #Zwangsarbeiter апсорбира. Ако во #Bahlsen & Ко. Работниците повеќе не можеа да бидат испратени во концентрациониот логор и убиени. Никој не зборува за тоа. #VerenaBahlsen https://t.co/jC5nqiCxjU
пред 2 месеци
Баравме за Балксен: "Колку принудени работници се од твоите дела во концентрациони логори #BergenBelsen слета и умре? На Меморијалот на Холокаустот во Хановер виси претставник на сите загинати #Bahlsen Работник е непознатиот принуден работник. #VerenaBahlsen https://t.co/fzF0gOW4gk PixelHELPER слика
пред 2 месеци
На #Wehrmacht #Keks Железовиот оброк на Вермахт ги направил опсада и молска војна за време на Втората светска војна. на #Leibniz Бисквит од #VerenaBahlsenКомпанијата е дел од овој систем и војната е одлучувачка. Без него ќе биде #Stalingrad заврши претходно #Hitler #Bahlsen https://t.co/eZPKwyBoka
пред 2 месеци
Оние кои им дозволиле на воените заробеници да работат во Првата светска војна, лично ги депортирале луѓето во Втората светска војна, а во хрониката на оваа тема пишува: "Ден #Zwangsarbeitern Тоа беше толку добро со нас, што сте го направиле по крајот на војната пред работата на тоа против грабежите https://t.co/dPCr9cc3X2 PixelHELPER слика
пред 2 месеци
По природна катастрофа, како што е во Мозамбик, кога паѓа снабдувањето, зачувувањето на долготрајната конзервирана храна спасува многу животи.
Европската поморска итна помош за леб се обидува во катастрофи #Dosenbrot да се донесе во кризни области Поддржи ни: да paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/7QRAd4RU2S
PixelHELPER слика
пред 2 месеци
PixelHELPER во #BildamSonntag 630 € донации во една недела за скапиот брод 85.000 € не се доволни. Активистите на собирање финансиски средства од #PixelHELPER се на донации од сите конкуренти на #Bahlsen & Наставниците поучени. #VerenaBahlsen 👉paypal @PixelHELPERДе https://t.co/tDVe8A2Nfx PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Секој ден нашето барање за морална компензација против #Bahlsen поголем. Лево чамецот чини двапати повеќе од оној #Zwangsarbeiter побара од Балсен. По 19 години, повеќето од нив се мртви #SS #VerenaBahlsen ќе постави плови, фото десно. https://t.co/cCxQHySsQF PixelHELPER слика
пред 2 месеци
На #Bahlsen во годината 2000 не ги плаќаше принудните работници 50.000 € по нос, го покажува германскиот хуманизам на кој светот се опоравува. #niewiederBahlsen #VerenaBahlsen #Boykott производи:
https://t.co/QMXSuTitVF
Не-име производи:
https://t.co/C1IfxDQMoj #Seenotrettung https://t.co/Ep5HdwWhL4
PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Застарените нацистички злосторства се уште се злосторства.
Тоа беше околу 1 милиони евра во тоа време. Мислиме дека треба да се обратите за 2 Million Euro 1 говорница за @PixelHELPER купување и поддршка на поморско спасување. Што значи јахтата на крајот? #Bahlsen наследничка #VerenaBahlsen https://t.co/krMNdYqbUy
пред 2 месеци
Јас поседувам една четвртина од #BahlsenСакам да купам јахта и такви работи ". PixelHELPER сака брод за војна со риболов #VerenaBahlsen за набљудувачка мисија пред Канарците донесе и спаси луѓе #SeaWatch #SeaEye # столб PayPal @pixelhelper. ТВ https://t.co/UncW8iMZIq
пред 2 месеци
Јас поседувам една четвртина од #BahlsenСакам да купам јахта и такви работи ". PixelHELPER сака брод за војна со риболов #VerenaBahlsen за мисија за набљудување на 1 да ги донесе Канарите и да ги спаси луѓето #SeaWatch #SeaEye # столб PayPal @pixelhelper. ТВ https://t.co/0jv9X0Tdj2 PixelHELPER слика
пред 2 месеци
така #VerenaBahlsen во иднина видеа за #Nationalsozialismus Историјата на германските компании може да умерено ни треба од нејзината кукла од 1. Ова чини околу 650 € и е завршено во 3 недели. Ве молиме донирајте на paypal @PixelHELPER.tv или https://t.co/qmFRJVIeeN #Bahlsen https://t.co/r9vNLFg3CI PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Зашто, сигурно има принудени работници #Bahlsen депортирани, е дека семејството депортации на Балсон, од Киев до Хановер, лично ја предводеле станицата. Повеќе информации за нашата кампања https://t.co/QanPXBtjBA #VerenaBahlsen https://t.co/XzsBajVcFg PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Криминалците кои лично ги депортираа луѓето за време на нацистичката ера, принудени работници експлоатирани со #HeilHitler исто така можете да потпишете 1000 години подоцна # Nazzi јавам. Колку #Bahlsen Принудени работници беа инсу #Konzentrationslager од #Gestapo беше? https://t.co/gaqs5uCPTo PixelHELPER слика
пред 3 месеци
Бараме #VerenaBahlsen на 40% од вашите акции во #KZ #Auschwitz отстапи. Без нацистички семејства, како што се Bahlsens, #Oetkers, #Quandts & #Porsche Блицкрипите на Хитлер никогаш не би биле можни. https://t.co/neGag359hK PixelHELPER слика
пред 3 месеци
Светлосна проекција на споменикот на Холокаустот #Leibnitz Бисквитот е реален само со 52 забите. Производителот на бисквити беше од суштинско значење за војната и произведуваше со присилни работници многу потребните делови за храна за Железната резерва на Вермахт. https://t.co/J8F5Hrcx7l PixelHELPER слика
пред 3 месеци
Од таму доведе # Nazzi Вернер Балсен лично депортирањето на избраните Украинци во Хановер во фабриката. Наследеното богатство на семејството на Bahlsen се заснова на оваа принудна работа за време на националниот социјализам. https://t.co/xhHrmO1zo6 PixelHELPER слика
пред 3 месеци
Прашуваме @BahlsenФамилија: "Колку принудени работници беа од #Gestapo да ги ставаш во концентрациони логори од твоите дела? " #Bahlsen опериран за време на Втората светска војна фабрика за бисквити окупирана од нацисти во Киев со над вработените во 1500. #verenabahlsen https://t.co/OdL7TCdPUV PixelHELPER слика
пред 3 месеци
#Kunst не е #Verbrechen, Најголемите злосторства во светот не се извршени од луѓе кои ги прекршуваат правилата. Тие се луѓе кои ги следат наредбите, пуштаат бомби и масакрот села. Донирај на paypal @PixelHELPER.tv и поддржува нашата #Afrikahilfe https://t.co/ZcXUKaMXIy PixelHELPER слика
пред 3 месеци
. @Lightartist ги затвора очите и ви посакува донации за paypal @pixelhelper.tv за нашиот живо ромски рој помогне проект во Африка #NASDaily #Mauern #Bauen Погребете сега #Marokko Одмор и посетете не #Banksy Земјиште граница Арт Парк https://t.co/E3RZdbLtTE https://t.co/PgCzIR0sbk PixelHELPER слика