8 orë më parë
Kongresi Popullor nga Kina 🇨🇳 miraton ligjin e sigurisë për #HongKong, e cila në fakt varros "një vend, dy sisteme" dhe demokraci. Projeksioni i dritës mbi #German Parlamenti Federal @HeikoMaas njohin pavarësinë e Hong Kongut. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests https://t.co/qgFlhgnWkl Foto PixelHELPER
8 orë më parë
Volkskongress 🇨🇳 miraton ligjin e sigurisë për #HongKongqë varros de fakto "një vend, dy sisteme" dhe demokraci. Projeksion i lehtë në #Bundestag #Bundesregierung Dhe @HeikoMaas njohin pavarësinë e Hong Kongut. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests https://t.co/msiFApbbIT Foto PixelHELPER
10 orë më parë
Dhuroni Monedha Crypto të sigurta! #anonymous
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6

BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589

BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8

ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78

ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26 https://t.co/4SVpYt81hQ
Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
กษัตริย์ ไทย # รา มา 10 เพิ่ง เพิ่ง แต่งงาน กับ สุ อายุ อายุ อายุ อายุ อายุ 42 กับ # ระบอบ กตริ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/NCllzuPiC4 Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
กษัตริย์ ไทย # รา มา 10 เพิ่ง เพิ่ง แต่งงาน กับ สุ อายุ อายุ อายุ อายุ อายุ 42 กับ # ระบอบ กตริ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/dpxu2FsYnu Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
กษัตริย์ ไทย # รา มา 10 เพิ่ง เพิ่ง แต่งงาน กับ สุ อายุ อายุ อายุ อายุ อายุ 42 กับ # ระบอบ กตริ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/lmQFk0tHGv Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
กษัตริย์ ไทย # รา มา 10 เพิ่ง เพิ่ง แต่งงาน กับ สุ อายุ อายุ อายุ อายุ อายุ 42 กับ # ระบอบ กตริ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/inzU9xhHJ6 Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
กษัตริย์ ไทย # รา มา 10 เพิ่ง เพิ่ง แต่งงาน กับ สุ อายุ อายุ อายุ อายุ อายุ 42 กับ # ระบอบ กตริ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/zWIHO2aH2J Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Vetëm vitin e kaluar, regjent i Tajlandës #RamaX, u martua me Suthida Tidjai. Sot ajo po feston ditëlindjen e 42-të me të. Mbreti tani po pushon, po krijon çaj, po admiron llambadarin, do të shkojë te zhveshja dhe do të mendojë për dorëheqjen e tij. ndaluar #Monarchyhttps://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/UEYARUAQhr Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Vetëm vitin e kaluar, regjent i Tajlandës #RamaX, u martua me Suthida Tidjai. Sot ajo po feston ditëlindjen e 42-të me të. Mbreti tani po pushon, po krijon çaj, po admiron llambadarin, do të shkojë te zhveshja dhe do të mendojë për dorëheqjen e tij. ndaluar #Monarchyhttps://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/hKeDjiZk6X Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Vetëm vitin e kaluar, regjent i Tajlandës #RamaX, u martua me Suthida Tidjai. Sot ajo po feston ditëlindjen e 42-të me të. Mbreti tani po pushon, po krijon çaj, po admiron llambadarin, do të shkojë te zhveshja dhe do të mendojë për dorëheqjen e tij. ndaluar #Monarchyhttps://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/KebipnQr9l Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Vetëm vitin e kaluar, regjent i Tajlandës #RamaX, u martua me Suthida Tidjai. Sot ajo po feston ditëlindjen e 42-të me të. Mbreti tani po pushon, po krijon çaj, po admiron llambadarin, do të shkojë te zhveshja dhe do të mendojë për dorëheqjen e tij. ndaluar #Monarchyhttps://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/UVDavJ5jrk Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Vetëm vitin e kaluar, regjent i Tajlandës #RamaX, u martua me Suthida Tidjai. Sot ajo po feston ditëlindjen e 42-të me të. Mbreti tani po pushon, po krijon çaj, po admiron llambadarin, do të shkojë te zhveshja dhe do të mendojë për dorëheqjen e tij. ndaluar #Monarchyhttps://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/c8Z6fuoQ8L Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
ชาว ปฏิวัติ ฝรั่งเศส ได้ ติ น # รา มา 10 ความ ปรารถนา https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/sIgSUh0eZG Foto PixelHELPER
Ditë më parë 1
Ne kemi një dorëzim nga Revolucioni Francez këtu për Lartësinë Tuaj #RamaX. Me dëshirat më të mira të qytetarëve. Shpresojmë që të mos ktheheni nga #Switzerland#Germany. Ju jeni i padëshirueshëm në Evropë. Për të përshkallëzuar më tej artin tonë vizitoni grumbullimin tonë https://t.co/n4oCVdPSHw https://t.co/QWZlV7WsWU Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
#RioReiser do të krenoheshim me mbulesën tonë. #RamaX Mbreti i Gjermanisë. Nightdo natë në gjysmën e dytë kur televizori po ndryshket
'Rama shtrihet në shtrat dhe pikturon veten ... Të gjitha këto dhe shumë më tepër do të bënte nëse Rama do të ishte mbret i Gjermanisë https://t.co/F2pCdgqb7o
ditë 2 më parë
Hoteli në të cilin banon mbreti Thai përsëri u bë skena e një aksioni nga aktivistët: the @PixelHELPER organizata dërgoi muzikantë në Garmisch-Partenkirchen. Na përkrah kundër #RamaX https://t.co/F2pCdgqb7o
ditë 2 më parë
Nëse doni të na ndihmoni për të ngritur fushatën tonë kundër Thaiking në një nivel të ri përshkallëzimi, përdorni fondin e fondeve për dhurime në Facebook në: https://t.co/OMTlrEMCTd ose Gofundme: https://t.co/vLlmuKlbwh nëse nuk doni ta përdorni këtë përdorim të platformave publike https://t.co/z0kGqPsEqA #Rebellion
ditë 2 më parë
ข่าว ด่วน - @PixelHELPER N วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # รา มา 10 ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน มา มา รอ.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/Vt7jK7Qzpt Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
ข่าว ด่วน - @PixelHELPER N วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # รา มา 10 ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน มา มา รอ.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/92zJ6pYet0 Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
ข่าว ด่วน - @PixelHELPER N วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # รา มา 10 ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน มา มา รอ.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/gIUyNmXNW9 Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
BREAKING @PixelHELPER dërgoni një grup rock jashtë Hotel Sonnenbichl duke kënduar #RioReiser # Rama10 Mbreti i Gjermanisë. Makina të policisë gjermane u shfaqën dhe ekipi i sigurisë së mbretërve u përpoq 2 të ndërhynin. Bërja e videove që vjen. Na mbështesni edhe 4 protesta të tjera kundër Thaiking https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/elaOtpDdmx Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
BREAKING @PixelHELPER dërgoni një grup rock jashtë Hotel Sonnenbichl duke kënduar #RioReiser # Rama10 Mbreti i Gjermanisë. Makina të policisë gjermane u shfaqën dhe ekipi i sigurisë së mbretërve u përpoq 2 të ndërhynin. Bërja e videove që vjen. Na mbështesni edhe 4 protesta të tjera kundër Thaiking https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/MuYFAhLOgs Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
BREAKING @PixelHELPER dërgoni një grup rock jashtë Hotel Sonnenbichl duke kënduar #RioReiser # Rama10 Mbreti i Gjermanisë. Makina të policisë gjermane u shfaqën dhe ekipi i sigurisë së mbretërve u përpoq 2 të ndërhynin. Bërja e videove që vjen. Na mbështesni edhe 4 protesta të tjera kundër Thaiking https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/bbQnEO4aqa Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
#PixelHLEPER กำลัง ช่วย ตาม หา หมุด ของ มา 10 ขโมย ไป เพื่อ ส่ง กลับคืน มา มา ให้ ไทย https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/JhVDbslgwK Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
Ne po ndihmojmë njerëzit Thai për të gjetur Plage Demokratike të Tajlandës, e cila u vodh nga # Rama10. Kushdo që e ka parë këtë plagë, na njofton neve. https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/HMwZVy0lGE Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
ถ้า รา มา 10 จะะ อยู่ และ ประชาชน ก็ ยัง ต้อง จ่าย ค่า เลี้ยงดู ให้ เขา อีก https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/KTO4VXwbxB Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
50% ของ เครื่อง ดื่ม กระทิง คดี ด้วย ข้ออ้าง ว่า จับ ตัว เขา ไม่ https://t.co/vLlmuKlbwh https://t.co/o9CrgRekGb Foto PixelHELPER
ditë 2 më parë
Arm ฉาย แสง ไป ยัง ที่ ว่า การเมือง Garmisch # รา มา 10 ที่ เยอรมนี เรา เรียก # รา มา 10 กดขี่ ข่มเหง ด้วย อาวุธ ที่ ส่ง ออก โดย https://t.co/RutMPz4U74 https://t.co/yXZk6uNiqG Foto PixelHELPER