nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos.poé 3 ago

Penyair, sastrawan, novelis pikeun #JulianAssange
das @PEN-Zentrum Deutschland mangrupikeun asosiasi panulis Jerman anu paling penting sareng komitmen pikeun ngaleupaskeun wartawan sareng whistleblowers. Dinten ieu urang sadayana tetep jari kami meuntas yén sakitari 11:XNUMX hiji kaajaiban sareng kajadian Julian ...

nulungan piksel
nulungan pikselpoé 5 ago

Gendéra dina satengah tihang. #Bundestag #Hanau paeh #Bundesregierung kedah ngalawan deui ngalawan konspirasi teori. Paling anyar saatos ngalaporkeun pelanggaran ka kantor jaksa féderal bakal gaduh anti # konspirasi Tim kedah nganjang pelaku ti Hanau. Ngarojong PixelHELPER ngalawan hate ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Bundestag Jerman.poé 6 ago

Prajurit ti sadaya nagara nuju ka bumi. Biaya partisipasi 🇩🇪 Prajurit dina latihan internasional utama diperkirakeun ningkat kana € 2020 juta dina 177. Ramalan cahaya ngalawan Default maneuver militér NATO 2020 dina Bundestag. NATO ngalatih perang di Éropa #AntiDef
Ngatur dina April & Mei 2020 ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Kantor Federal pikeun Perlindungan Konstitusi, cabang Berlin.poé 7 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Kantor Federal pikeun Perlindungan UUD, cabang Berlin

Diantara gaun - muff 1000 taun nyaéta 1967, ayeuna disebut "handapeun file NSU - muff 1000 V-people" V-people of control. Katingalina panyalindungan konstitusional ngajagaan radikal jangjang katuhu tina konstitusi. Halit Yozgat mangrupikeun Kasseler, sapertos pangadeg ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: BBC London.1 week ago
BBC London

Berita BBC henteu gaduh antara 19.11.19 & 17.02.2020 #JulianAssange dilaporkeun. Terang terang kana #BBC Dumasar dina #London pikeun ngejatkeun tiiseun. Sumbang kanggo gangguan artistik satuluyna pikeun #FreeAssange dina https://PixelHELPER.org/Assange Fotografer pencét: Alejandro ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER di London.1 week ago

Live TV Show Hack. Gangguan seni. Salila siaran langsung tina Britawards di London urang gaduh uni seni rahayu #JulianAssange dilaksanakeun. Janten ku urang teraskeun acara #Assange tiasa émut sumbangan dina PixelHELPER.org/Assange fotografer pencét: Alejandro Muñoz Hernández cahaya seniman: anonim

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Kedubes Swedia.1 week ago

Présidén #Ecuador, #LeninMoreno, dijual #Assange kaluar pikeun pinjaman IMF. Ieu potret presiden anyarna ti @LatuffCartoons asup kadutaan maranéhanana di #Berlin #FreeAssange Sumbang dina PixelHELPER.org/en/Assange pikeun seni anu gaganti pikeun

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 week ago

Henteu paduli naha di Calais, Maroko atanapi Bosnia, rébuan pangungsi cicing di leuweung di wates luar Éropa, aranjeunna henteu akomodasi, tuangeun, pangobatan sareng perawatan psikologis. Dina taun 2020 urang bakal nguji perangkat lunak bantal aliran kanal diri di tempat pangungsian pikeun nguji masalah pangungsi langsung ku balaréa ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Atlantik Bridge.minggu 2 ago
Atlantik Sasak

Ditinggal ku Sasak Atlantik. Eureun Boikot Media kanggo #FreeAssange Lightprojection dina markas klub lobi. Anggota-anggota asosiasi tiasa dipendakan di sadayana kantor redaktur média Jerman. Megatkeun tiiseun! Ngobrol #JulianAssange parios PixelHELPER.org/en/Assange

nulungan piksel
nulungan pikselminggu 2 ago

paeh #VogelschissgegenHass #Sperlinge cokot piring tambahan kana dinten ayeuna. Urang bakal disiarkeun minggu hareup 2 #PixelHELPER #Lichtkunst Manuk ins # Britania Ageung & #Mexikoka #JulianAssange in #London pikeun mantuan.

nulungan piksel
nulungan piksel parantos ngabagi pos - nyayogikeun darurat darurat roti kaléng Éropa - di dieu: nagara Banksy.minggu 2 ago

Nalika Uighur Peringatan Marrakech dirobohkeun, bantuan darurat darurat roti Éropa dirusak. Kami peryogi arsiték kanggo gedong énggal. Pikeun crowdfunding: https://pixelhelper.org/dosenbrotnothilfe kami ngarepkeun biaya sakitar € 2000 sareng mudahan ijin bangunan saatosna.
Kami ogé hoyong ngawangun kadua ...

nulungan piksel
nulungan pikselminggu 2 ago

Surat kabar Brasil ngalaporkeun ngeunaan Julian Assange & kauntungan #PixelHELPER Jentaran seni cahaya ti London. Assange nyanghareupan 175 taun kurungan di Amérika disababkeun ku ayana serangan kajahatan perang. Sumbang pikeun unjuran langkung terang pikeun: PixelHELPER.org/Assange Link kana tulisanna: https://www.diariodocentrodomundo.com.br/exclusivo-julian-assange-e-submetido-a-tortura-psicologica-na-prisao-em-londres-denuncia-comite/

nulungan piksel
nulungan pikselminggu 3 ago

Julian Assange parantos nyebarkeun bukti panyiksaan sistematis. Tinimbang panyiksa, anjeunna ayeuna dianiaya. Anjeunna disiksa nyalira & bisa disiksa nepi ka maot di AS, sareng éta kasus éta lambang, éta pikeun unggal warga nagara anu dina demokratis ...

nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.minggu 3 ago

Hate? Dimana kami badé, urang henteu peryogi #hate, Ngarojong proyék kami ngalawan hate kalayan sumbangan gratis di https://PixelHELPER.org/Help & teras nunjukkeun batur anu nyebarkeun hate ku ngirim alamat ka
PixelHELPER Kami bakal ngirim hater anu beureum ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Kedubes AS AS.minggu 3 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Kedutaan AS AS Berlin

Ulah naroskeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, naroskeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun #Assange, kecap John F. Kennedy urang hurung na #URANG Kedubes di #Berlin, Sumbang di: https://pixelhelper.org/en/julianassange #FreeAssange...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Éropa.minggu 4 ago
Eropa

Kéngingkeun Balik, éta #Beatles lagu beamed ka @UKinGermany, Inggris kudu balik deui ka #UNI ÉROPA, Duaan urang peryogi kawani pikeun ngumumkeun Républik Éropa, ngeureunkeun sadayana sampah nasional sareng ngahijikeun nagara multinasional

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan.1 month ago

Teu aya wates pikeun ngahina dina Internét, tapi ayeuna aya kartu beureum ngalawan hate. Anu sadayana urang kedah ngadangukeun unggal dinten dina Internét ngeunaan xenophobia ngalawan pangungsi sareng rasisme teu kaampéan. Éta sababna kami nampi seueur nominasi pikeun influencer, politikus, sareng masarakat bisnis. Di datang

nulungan piksel
nulungan piksel1 month ago

Hatur nuhun 2 Wikileaks Upami mangrupikeun kaluputan anu nampi sareng nyebarkeun pesen rahasia pikeun nilai umum, naon anu sanésna tiasa pencét laporan? Pamaréntah mutuskeun naon rusiah. Ngarojong kami #FreeAssange crowdfunding pikeun langkung seueur unjuran unjuk dieu PixelHELPER.org/Help

nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.1 month ago

The intimidation of future truth tellers & #whistleblowers nyaeta tujuan hukuman #Assange, Kalayan pitulung ti sadayana #TeamAssange pendukung lightprojections bakal ngagem pikeun #truth Mangga nyumbang ka masarakat urang. https://leetchi.com/en-gb/c/rVPvpRRw

nulungan piksel
nulungan piksel nyaéta di London.1 month ago

Lightart muka Penjara Door of #Belmarsh Julian dileupaskeun tina solitér di Belmarsh sabab tahanan anu sanés kaget ku perlakuan na nyandak tindakan pikeun namina. Bagikeun crowdfunding urang https://leetchi.com/en-gb/c/rVPvpRRw pikeun ngalakukeun uni langkung seueur

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Istana Buckingham.1 month ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Istana Buckingham

PixelHELPER parantos di London pikeun sababaraha dinten katukang #JulianAssange ngadukung. Ramalan cahaya kana Istana Buckingham nungtut hampura ti Ratu. CIA dikritik pikeun panjagaan video ilegal di Kadutaan Equador. Urang ogé ngagaduhan Penjara Belmarsh ...

nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.1 month ago
nagara Banksy

Artistically langkung nungtut tibatan Louvre. Langkung seru tibatan ka Legion Asing. The PixelHELPER di Marrakech gaduh dua tempat pikeun #Freiwilligenjahr in #Afrika hapunten. Meunang inpormasi sareng nerapkeun ayeuna! Kirimkeun aplikasi ka Oliver@Pixelhelper.org

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan di Maroko1 month ago

Ngalatan garansi tinimbang bumi tambang. Surat kabar anu panggedéna di Maroko dinten ngalaporkeun ngeunaan usul ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka King Maghribi masihan urang pesawat daratan Hercules-C130 ku kituna urang tiasa ngarobih deui ka ngeborkeun leuweung Maroko & Australia. Pabrik leutik didieu ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan.1 month ago

Bantahan terang dina Kadutaan Inggris di Berlin. Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange tina ditahan di London. Ratu parantos hapunten ka anjeunna langsung & bantosan suaka politik. Upami kéngingkeun ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 month ago

Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya sareng agama umat Islam Uighurs. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu dahsyat. PixelHELPER bakal nyetél conto sareng ngawangun makam Iman Asim anu ancur di gunung Maghrib nganggo ...

nulungan piksel
nulungan piksel masih hirup - ngadukung teluk manuk ngalawan hate - di dieu: PixelHELPER.1 month ago
Birdshit ngalawan hate
nulungan piksel

Éta calik dina wates EU #Vogel Grup Elite tarung ngalawan hate dina Internét. Lontarna dilakukeun, dina kartu beureum, ka #Hass Polluter ku pos. 1. sumbangan gratis dina http://PixelHELPER.org/Hilfe 2. Alamat sareng sumbangan Screenshot via PM ka

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong Vogelschiss ngalawan hate di Maroko1 month ago

Éta calik dina wates EU #Vogel Grup Elite tarung ngalawan hate dina Internét. Lontarna dilakukeun, dina kartu beureum, ka #Hass Polluter ku pos. 1. sumbangan gratis dina http://PixelHELPER.org/Hilfe 2. Alamat sareng sumbangan Screenshot ku pesen pribadi ka ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.1 month ago

Shit balik ayeuna. ngalawan #Hass ayeuna aya ubar antidote dina bersih.
PixelHELPER ngirimkeun titisan manuk ka sadaya anu nyebarkeun kebencian. Sumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv & nyarioskeun ka anu saha anu kedahna kéngingkeun pangiriman salajengna. Disenengi teuing burung halaman kami ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 month ago

Shit balik ayeuna. ngalawan #Hass ayeuna aya ubar antidote dina bersih. Jeruk manuk ngalawan kebencian ti PixelHELPER ngirimkeun titel manuk kanggo sadayana anu nyebarkeun rasa gething. Sumbangkeun ka paypal@PixelHELPER.tv & nyarioskeun ka anu saha anu kedahna kéngingkeun pangiriman salajengna. Huruf 1 mana ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 month ago

Burung tiasa ngalihkeun bebas tina wates. Kanggo sabagéan ageung pangungsi, kumaha, wates luar Éropah ogé réngsé. Éta gratis manuk-manuk, tanpa status hukum & bantosan pikeun mendakan damel di Éropa. Koloni manuk kami caket sareng karya seni #Fencing4Humanity kedah ...

poé 3 ago
Tembokna moal ragrag tanpa usaha. Sakapeung tembok urang aya ngan ukur pikeun ningali saha kakuatan pikeun ngarobih aranjeunna. Urang ngawangun deui wates anu paling awon di dunya sapertos #themepark in #Morocco #Banksy nagara #Border #Art Kéngingkeun tikét anjeun https://t.co/FbFNeT1Jpa didatangan kami di #Marrakech https://t.co/U0psc673Qj
poé 5 ago
Gendéra dina satengah tihang. #Bundestag #Hanau paeh #Bundesregierung kedah ngalawan deui ngalawan konspirasi teori. Paling anyar saatos ngalaporkeun pelanggaran ka kantor jaksa féderal bakal gaduh anti # konspirasi Tim kedah nganjang pelaku ti Hanau. @RegSprecher https://t.co/IPCXScDcqP Piksel nulungan poto
poé 6 ago
jeung # Defender2020 dipraktékkan kumaha asosiasi militér gedé dialihkeun ka Éropa ka Amérika Baltik. Éta mangrupikeun uji stres prasarana pikeun nguji daya tahan tina prasarana roads naha jalan & jembatan tahan tanghi perang utama dina low-loader militér. #Antidef https://t.co/WhWYiivT8g Piksel nulungan poto
poé 6 ago
Dina April & Mei 2020, 19 nagara NATO janten latihan militer # Defender2020 kalayan tentara 37.000. Dina waktos parobihan iklim, panggedihan sabers kedah ngeureunkeun, perdamaian global kedah ngawitan ngiringan umat manusia kana masa depan, ngahiji ku PBB. #Antidef https://t.co/PnYJDJnFbR Piksel nulungan poto
poé 6 ago
Prajurit ti sadaya nagara nuju ka bumi. Biaya partisipasi 🇩🇪 Prajurit dina latihan internasional utama diperkirakeun ningkat kana € 2020 juta dina 177. Ramalan cahaya ngalawan obahan militer NATO. # Defender2020 ka Bundestag. NATO ngalatih perang di Éropa #AntiDef https://t.co/zdgP0euFE8 Piksel nulungan poto
poé 7 ago
diantara nu #Talaren - #Muff tina 1000 taun 1967, dinten ayeuna disebut "Among the #NSU File - Muff of 1000 urang " #VLeute di luar kontrol. Nembongan sakitu #Verfassungsschutz schützt #Rechtsradikale sateuacan perlembagaan. Pikeun langkung terang uni: https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/oRXjyePZHw Piksel nulungan poto
poé 7 ago
Halit #Yozgat nyaéta korban kasalapan sareng panungtung ti séri pembunuhan anu kajantenan di kota-kota gedé di Jerman ti 2000 dugi ka 2006 ku kelompok téroris katuhu-katuhu #NationalsozialistischerUntergrund terusan. #HalitYozgat Nepi ka ayeuna, rajapati teu acan direngsekeun. https://t.co/iWWfw8a45D Piksel nulungan poto
poé 7 ago
Staf perlindungan konstitusi #AndreasTemme ieu hadir dina warnét internét nalika rajapati. Laporan ku #Verfassungsschutzes ngeunaan Hessian #NSU-Meunangkeun & ngitung kasus ieu salaku rusiah, nyaéta sabalikna tina klarifikasi. https://t.co/lRj0psIoqO Piksel nulungan poto
poé 7 ago
Petugas kaamanan Hess parantos nyiapkeun Temme pikeun hasil pamariksaan. Ngan ukur kasét dina ngaregepkeun asli tiasa didangu & henteu deui dina transkrip pulisi asli tina telepon telepon: "Kuring nyarios ka sadayana: Upami anjeunna terang sapertos hal ieu kajantenan, ulah nyetir masa lalu" https://t.co/dUB2xEf9Me Piksel nulungan poto
1 week ago
Teu aya benteng di dunya, moal aya panjara di planet ieu anu tiasa ngonci kaleresan. Urang bakal tarung pikeun #FreeAssange dugi ka anjeunna tiasa hirup dina kabebasan. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/suPVZUGcG3 https://t.co/f05TvWo5L4 Piksel nulungan poto
1 week ago
paeh @BBCNews parantos teu langkung ti 19.11.19 & 17.02.2020 #JulianAssange dilaporkeun. Terang terang kana #BBC Dumasar dina #London pikeun ngejatkeun tiiseun. Sumbang kanggo gangguan artistik satuluyna pikeun #FreeAssange dina https://t.co/RVwjN1KXs7 https://t.co/ndGoqV5DVV Piksel nulungan poto
1 week ago
Salila siaran langsung tina #Britawards di London urang gaduh proyeksi seni cahaya kanggo #JulianAssange dilakukeun. Sangkan urang tiasa ngadatangan kajadian #Assange tiasa nyebut donasi dina kaayaan https://t.co/RVwjN1KXs7 Acara acara TV langsung #Hack parantos rencanana. #FreeAssange https://t.co/q4XV1YHNir Piksel nulungan poto
1 week ago
Proyéksi lampu kana pesen tina #Schweden in #Berlin keur #FreeAssange paeh #Polizei, sobat anjeun & maling! Pernyataan ngeunaan 2 awéwé ngeunaan perkosa ogé ditulis deui ku pulisi pikeun panalungtikan https://t.co/RVwjN1KXs7 pikeun langkung kasenian https://t.co/t2UhXwId6d Piksel nulungan poto
1 week ago
Lightprojection asup kana Kadutaan #Sweden in #Berlin keur #FreeAssange Pulisi, balad anjeun & maling! Déklarasi dua awéwé sabab perkosaan engké ditulis deui ku polisi swedish pikeun nalungtik #JulianAssange Nyumbang dina https://t.co/0Ef7stDtq0 https://t.co/pSxGYzz0r9 Piksel nulungan poto
1 week ago
Presiden urang #Ecuador, #LeninMoreno, dijual #Assange pikeun hiji #IMF Kiridit. #Lichtkunst Karikatur tina @LatuffCartoons di Kadutaan Besar di #Berlin #FreeAssange Nyumbang dina https://t.co/RVwjN1KXs7 pikeun tindakan salajengna pikeun #JulianAssange, Urang lirén nalika anjeunna bébas. https://t.co/1FKfxRnBVJ Piksel nulungan poto
1 week ago
Présidén #Ecuador, #LeninMoreno, dijual #Assange kaluar pikeun pinjaman IMF. Ieu potret presiden anyarna ti @LatuffCartoons asup kadutaan maranéhanana di #Berlin #FreeAssange Nyumbang dina https://t.co/0Ef7stDtq0 pikeun seni anu gagahna pikeun #JulianAssange, Urang moal lirén dugi ka anjeunna bébas. https://t.co/EaJhdeHBwR Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Ditinggal ku @atlantikbruecke Eureun Boikot Media kanggo #FreeAssange Lightprojection dina markas klub lobi. Anggota-anggota asosiasi tiasa dipendakan di sadayana kantor redaktur média Jerman. Megatkeun tiiseun! Ngobrol #JulianAssange cek https://t.co/0Ef7stDtq0 https://t.co/wfz4fGCbgB Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
paeh #VogelschissgegenHass #Sperlinge kéngingkeun 1 piring tambahan dahareun ayeuna. Urang bakal disiarkeun minggu hareup 2 #PixelHELPER #Lichtkunst Manuk ins # Britania Ageung & #Mexikoka #JulianAssange in #London pikeun mantuan. #FreeAssange nyumbang pikeun kampanye anu bakal datang: https://t.co/RVwjN1KXs7 https://t.co/taCDW2i1ya Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Nalika demolishing #Uighuren #Holocaust Panginget di Marrakech mangrupikeun hiji Éropa #Dosenbrot #Nothilfe musnah. Kami peryogi arsiték kanggo gedong énggal. Pikeun crowdfunding https://t.co/mmYOdrwymj kami ngarepkeun biaya sakitar € 2000 sareng mudahan ijin bangunan saatosna. https://t.co/j1KDHDFGyh Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Laporan koran Brasil dina #FreeAssange & pamakean #PixelHELPER #Lightart ti London. Kusabab ngintunkeun kejahatan perang #Assange nyanghareupan 175 taun kurungan didieu di Amérika https://t.co/ukhjAldr4a nulungan https://t.co/suPVZUGcG3 pikeun leuwih lengkep #JulianAssange projections lampu
minggu 2 ago
Surat kabar Brasil ngalaporkeun dina #Assange & pamakean #PixelHELPER #Lichtkunstkarikatur ti London. Assange nyanghareupan 175 taun kurungan di Amérika disababkeun ku ayana serangan kajahatan perang https://t.co/ukhjAldr4a nyumbangkeun: https://t.co/RVwjN1KXs7 pikeun uni langkung terang
minggu 3 ago
Ngabantosan ku US #Nazi kaadilan #FreeAssange #AssangeKasus Ngawakilan Gagalna UU Kulon. Ngarojong kami #JulianAssange kampanye! The Extradite mangrupikeun kaulinan charted ti Swedia Inggris & USA https://t.co/L8yHnBObMA 2 nyangking protés terang pikeun
@WhiteHouse & @realDonaldTrump https://t.co/xSneeGQX0X
Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Ngabantosan ku US #Nazi kaadilan #FreeAssange #AssangeKasus Ngawakilan Gagalna UU Kulon. Ngarojong kami #JulianAssange kampanye! The Extradite mangrupikeun kaulinan charted ti Swedia Inggris & USA https://t.co/suPVZUGcG3 2 nyangking protés terang @WhiteHouse & @realDonaldTrump #Trump https://t.co/nF8RaWLEef Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
saatos #FreeAssange extradition, #America moal bakal sami deui. Nalika nyalahgunakeun & usurpations, ngejarkeun kana Objék anu sami kana Objék anu sami ngiringan desain pikeun ngirangan aranjeunna di handapeun Despotism mutlak, éta hak anjeun, maledog Pamaréntahan sapertos kitu, & masihan Guards énggal pikeun masa depan anjeun. #42 https://t.co/kEIGuGK7BJ Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Julian #Assange keur disiksa pikeun kabebasan inpormasi anjeun. Isukan urang bakal ngadamel dua ramalan cahaya anyar #FreeAssange in #Berlin nyumbang dinten na https://t.co/B1LnBAMDth ku kituna urang tiasa ngadamel langkung terang projections.Thanks #TeamAssange & sadayana pembantuna #wikileaks https://t.co/eFAn6gaLsz Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Julian #Assange keur disiksa pikeun kabebasan inpormasi anjeun. Enjing urang ngadamel dua ramalan cahaya anyar #FreeAssange in #Berlin nyumbang ayeuna https://t.co/jtJUeFzedL ku kituna urang tiasa ngadamel ramalan langkung terang #TeamAssange & sadayana pembantuna #wikileaks https://t.co/IvPULweaA2 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
jetzt #LIVE dina #Phoenix #Bundespressekonferenz Banding pikeun sékrési ti #Whistleblower #JulianAssange ti hak asuhan extradition Inggris. Link ka livestream https://t.co/0adf1iBbU6 #FreeAssange saatos éta dina https://t.co/qQQwpvQrOF tanda pikeun sékrési Julian. https://t.co/NGntwDe8eX
minggu 3 ago
Kami henteu peryogi dimana waé kami angkat #Hass Dukungan kami ngalawan hate kalayan sumbangan gratis https://t.co/W2b4OrqJ2j & teras bieu ku pesen @PixelHELPER batur anu nyebarkeun hate. Kami bakal ngirim kartu beureum ku pos #VogelschissgegenHass ka alamat https://t.co/F8I5D0skjk
minggu 3 ago
Kennedy dikirimkeun pidato tina baléter kota schöneberg di balkon #Berlin nepi ka 450000 people.He said the kalimat #IchbineinBerliner Tulis Julian surat pikeun panjara belmarsh. nanya @WriteJulian kumaha éta dianggo! #FreeAssange Sumbang pikeun unjuran langkung terang: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/c9i3G9n5b0 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Kami kéngingkeun order merit ti Républik Féderal Jérman pikeun kabeneran 4 #FreeAssange ngalindungan #journalists proyéksi lampu #Bellevue Istana, ti Présidén Féderal ngeunaan #Germany Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun ramalan langkung terang #Assange Sumbang dina: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/CGIXgyhOw2 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Lightart muka Penjara Door of #Belmarsh Julian dileupaskeun tina solitér di Belmarsh sabab tahanan anu sanés kaget ku perlakuan na nyandak tindakan pikeun namina. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #FreeAssange Sumbangan: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/KH4M2yGCH6 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Entong nutup panto istana pikeun pangapunten Julian Assange. Anjeunna mangrupikeun warga Australia & parantos ngahapunten hampura saatos diawaskeun sacara ilegal ku
@CIA di Embassy Ékuador.Share crowdfunding urang pikeun ngalakukeun langkung lightprojections #FreeAssange Sumbangan: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/nqpObZYVHX
Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Downing Street mangrupikeun tempat resmi resmi sareng kalebet Perdana Menteri Britania. Julian kedah dileupaskeun langsung ti panjara. Ratu kedah ksatria anjeunna pikeun jasa na. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #FreeAssange Sumbangan: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/X10AGLAEyP Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Unggal nagara di #Commonwealth kedah kampanye 4 sékrési Julian Assange. Éta ogé kudu geuwat diusulkeun pikeun Hadiah Perdamaian Anu salajengna pikeun pamancalan perang kejahatanana. Kongsikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun langkung lightprojections pikeun #FreeAssange Sumbangan: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/wXJ7cWJ5Qs Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Teu aya benteng di dunya, moal aya panjara di planet ieu anu tiasa ngonci kaleresan. Urang bakal tarung pikeun Julian Assange dugi anjeunna tiasa hirup di kabebasan. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #FreeAssange Sumbang di dieu: https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/m49m09KHmm Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
ngelingan #JulianAssange moal angkat sepi kana wengi. Anjeunna moal sirna tanpa gelut. Upami aranjeunna extradite anjeunna ka Amérika Serikat urang ngamimitian lightart éta pikeun nganteurkeun anjeunna. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #FreeAssange https://t.co/Bq49Zzevmj https://t.co/tT6CBXLpM6 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Ulah naroskeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun nagara anjeun pikeun anjeun, naroskeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun #Assange, modifikasi tina kecap sajarah John F. Kennedy terang dina #URANG Kedubes di #Berlin, Lightprotest pikeun Julian Assange! sakuliah dunya. kiwari! Sumbang di: https://t.co/Bq49Zzevmj #FreeAssange https://t.co/n9piqerR6i Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Kéngingkeun Balik, éta #Beatles lagu beamed ka @UKinGermany, Inggris kudu balik deui ka #UNI ÉROPA, Duaan urang peryogi kawani pikeun ngumumkeun Républik Éropa, ngeureunkeun sadayana sampah nasional sareng ngahijikeun nagara multinasional #Europe ka hiji bangsa #BrexitNight #Brexit #BrexitReality #London https://t.co/f7Wt9xcL0z Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Balik deui Éta #Beatles Lagu dina @UKinGermany beamed. Inggris kedah di #UNI ÉROPA deui. Duaan urang butuhkeun kawani pikeun ngumumkeun Républik Éropa, mungkas sagala poyok & nagara multinasional #Europa menerkeun kalawan kaayaan jalma. https://t.co/miOCgebA6l Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
der #Europarat ngabela ngaleupaskeun #JulianAssange kaluar. Média ngarah nyumput kaputusan ieu. Ieu disababkeun ku organisasi lobi transatlantik @atlantikbruecke anggotana khusus nyegah pencegahan laporan saling #Amerika hakim #FreeAssange https://t.co/7j51q9OzkQ Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
unterstützt #VogelschissGegenHass kalayan sumbangan https://t.co/W2b4OrqJ2j & bieu ku pesen kanggo @PixelHELPER batur anu nyebarkeun hate. Kartu beureum 1st pikeun anu angkat #Welt-journalists @_donalphonso, Kami ngarepkeun kartu beureum #Hass ngirangan dina bersih. https://t.co/noFiaOoMNB Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Dunya Islam henteu museur kana nasib sasama-jalmi mukmin anu ditahan di Cina di pakemahan kuli. Aya alesan ékonomi pikeun écés ieu. Karusakan peringatan Uighur di Maroko mangrupikeun kalakuan kurnia politik. Langkung seueur inpormasi dina https://t.co/6MdkkRxX5i https://t.co/XDVpIkMOMj Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Upami urang Cina ngarobih 1000 #churches, lampahna di Éropa bakal ageung. Kami hoyong ngawangun deui musnah #Uighur gedongna minangka salinan anu pasti di nagara deungeun ngadamel solidaritas pikeun umat Islam anu ditindas. bagikeun éta
https://t.co/ZIRFbtTIVa #freeUighurs @UyghurCongress
minggu 4 ago
Dina 29.07.2019 kami nyebarkeun 1. video 4 kami #Uighur Peringatan di #Marrakech, urang nyerat ka sadaya koran arab naon anu urang laksanakeun & henteu nampi jawaban, saatosna sabalikna kami nyatakeun #Gay #jews pencét nyandakna. masih keneh aya nagara muslim anu ngabantosan na #UighurMuslims https://t.co/3lyR6cyJHa #42
1 month ago
Teu aya wates pikeun ngahina dina Internét, tapi ayeuna aya kartu beureum ngalawan hate. Naon anu urang tingali unggal dinten di internet #Fremdenfeindlichkeit ngalawan pangungsi # & #Rassismus kedah ngadangukeun nyaéta goréng. Manuk kami sibuk damel #Rohstoff pikeun kartu. https://t.co/L5cB28PTBG Piksel nulungan poto
1 month ago
Kalayan wengi visi & drone sora pikeun #JulianAssange, Kami nyiapkeun pikeun usaha nyalametkeun dina #London keur #FreeAssange, Tapi urang kedah sababaraha servomotor énggal pikeun ban sareng nyitak pikeun kasus éta. Dukung bantahan cahaya & pagelaran seni 4 Julian. Nyumbang dina https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/8JhsNqKND9 Piksel nulungan poto
1 month ago
perang pikeun internét parantos dimimitian. Kami crowdfunding #FreeAssange at @LeetchiUK ieu dibatalkeun kulantaran bantosan Julian & @Wikileaks nyaéta ngalanggar istilah panggunaan. Anggo homepage kami https://t.co/z0kGqPsEqA pikeun nyumbangkeun protés langkung terang & gangguan artistik di #London https://t.co/dh8ifMboD7 Piksel nulungan poto
1 month ago
Hatur nuhun ka-2 @wikileaks Upami éta kasalahan anu dihukum nampi & nyebarkeun pesen rahasia tina nilai publik, naon deui anu tiasa ngalaporkeun pers? Pamaréntah mutuskeun naon rusiah. Ngarojong kami #FreeAssange crowdfunding pikeun langkung seueur unjuran di dieu https://t.co/Wnlph6bNcv #wikileaks https://t.co/M0Amqhurrd Piksel nulungan poto
1 month ago
janten, atanapi henteu janten, anu a #humanrights Patarosan. #FreeAssange AS nyarios firstamendment teu dilarapkeun ka urang asing di #Assange Hal. 25.02 mangrupikeun tanggal pangadilan pikeun ekstradisi. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/Hm8gN3IB5u Piksel nulungan poto
1 month ago
Lightart muka Penjara Door of #Belmarsh Julian dileupaskeun tina solitér di Belmarsh sabab tahanan anu sanés kaget ku perlakuan na nyandak tindakan pikeun namina. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/eAYEwPafiM Piksel nulungan poto
1 month ago
Australia tiasa masihan kekebalan diplomatik ka Julian Assange sareng faks ka Dinas Negeri Inggris, aranjeunna henteu ngabantosan anjeunna. Panginten naha urang balok hiji cap tibalik ka handap #BuckinghamPalace Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/2pAbetAxv0 Piksel nulungan poto
1 month ago
Henteu nutup panto istana pikeun Ratu ngahapunten Julian Assange. Anjeunna mangrupikeun warga Australia & parantos ngahapunten hampura saatos diawaskeun sacara haram @CIA
di Kedubes Ekuador .Share crowdfunding urang pikeun ngalakukeun langkung lightprojections pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/KYixlR1H0L
Piksel nulungan poto
1 month ago
Downing Street mangrupikeun tempat resmi resmi sareng kalebet Perdana Menteri Inggris. Julian kedah dileupaskeun tina panjara langsung. Ratu kedah ksatria anjeunna pikeun jasa na. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/qkyT3vEaTo Piksel nulungan poto
1 month ago
Unggal nagara di #Commonwealth kedah kampanye pikeun sékrési Julian Assange. Éta ogé kudu langsung diusulkeun kanggo Hadiah Perdamaian salajengna pikeun publikasi kriminal perang na. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/Tin3A26RhN Piksel nulungan poto
1 month ago
ngelingan #JulianAssange moal angkat sepi kana wengi. Anjeunna moal sirna tanpa gelut. Upami aranjeunna extradite anjeunna ka Amérika Serikat urang ngamimitian lightart éta pikeun nganteurkeun anjeunna. Bagikeun crowdfunding urang pikeun ngalakukeun lightprojections deui pikeun #JulianAssange https://t.co/i7yYPmO4jR https://t.co/hUvRwAi7j3 Piksel nulungan poto
1 month ago
PixelHELPER parantos dina #London dina sababaraha dinten katukang pikeun ngadukung #JulianAssange, Lampu cahaya dina #BuckinghamPalace nungtut hampura na ti #Queen, Hapunten karajaan & campur tangan ku kepala nagara nyalametkeun wartawan. https://t.co/fUsNQ46akA #FreeAssange https://t.co/UejXb87xEb Piksel nulungan poto
1 month ago
PixelHELPER parantos di London pikeun sababaraha dinten katukang #JulianAssange ngadukung. Lampu cahaya dina #BuckinghamPalace nungtut hampura na ti Ratu. Hapunten karajaan & campur tangan ku kepala nagara nyalametkeun wartawan. https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/FuTcpNWPdb Piksel nulungan poto
1 month ago
Artistically langkung nungtut tibatan éta #Louvre, Langkung seru tibatan anu #Fremdenlegion, éta #PixelHELPER in #Marrakesch ngagaduhan dua tempat pikeun #Freiwilligenjahr in #Afrika hapunten. Meunang inpormasi sareng nerapkeun ayeuna! Kirimkeun aplikasi ka Oliver @PixelHELPER.org https://t.co/1WGO9cAfkQ Piksel nulungan poto
1 month ago
Bantahan terang di Kedubes @UKinGermany, di #Berlin. @Wikileaks parantos janten musuh #AS ti mimiti 2010. Kami nyuhunkeun pelepasan saatosna #JulianAssange tina ditahanna. Ratu parantos hapunten ka anjeunna langsung. ngadukung kami langkung terang 4 #assange https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/wvawAxQeJX Piksel nulungan poto
1 month ago
#forestation sabalikna #landmines, Koran panggedéna di Maroko ngalaporkeun ayeuna ngeunaan usul ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka Raja Maghriban masihan urang pesawat daratan Hercules-C130 ku kituna urang tiasa ngokolakeun leuweung Maroko & Australia https://t.co/iHDt5I0CCP Piksel nulungan poto
1 month ago
#Aufforstung statt #Landminen, Koran panggedéna di Maroko ngalaporkeun ayeuna ngeunaan usul ka Parlemén Australia pikeun naroskeun ka Raja Maghriban masihan urang pesawat daratan Hercules-C130 ku kituna urang tiasa ngokolakeun leuweung Maroko & Australia https://t.co/MAACPfFsk0 Piksel nulungan poto
1 month ago
Bantahan cahaya di Kedubesér Raya di Inggris #Berlin. @Wikileaks parantos janten musuh administrasi AS saprak 2010. Kami pamenta ngabebaskeun langsung #JulianAssange tina ditahan di London. Ratu parantos hapunten ka anjeunna langsung & masihan suaka politik. https://t.co/eC7141DYZt Piksel nulungan poto
1 month ago
Anu ngawaskeun monitor. Lampu kartun seni kana radome anu #Bundesnachrichtendienst dina Bad Aibling. Tapi jasa rahasia gaduh masalah. Seueur deui karyawan anu ngeureunkeun prakték dubious ti hateup kusabab hak sipil anu disanghareupan. https://t.co/x3AZ0R8LL8 https://t.co/pgdiRV8EzN Piksel nulungan poto
1 month ago
Xi Jinping & 40 garong na ngagungkeun dina Kadutaan Cina #Berlin, Kami ngabutuhkeun tina #China rekonstruksi sadaya 1001 masjid Uighur ngancurkeun. Upami henteu, éta kedah #PixelHELPER in #Marokko nyandak leuwih. Urang mimitian nganggo kuburan Iman Asim. #FreeUighurs #Uiguren https://t.co/CcXLbI3tQy Piksel nulungan poto
1 month ago
Cina parantos ngancurkeun langkung ti 3 masjid, makam & tempat suci dina 1000 taun. Beijing sacara sistematis ngancurkeun budaya sareng agama umat Islam Uighurs. Gambar satelit nunjukkeun gambar anu dahsyat. https://t.co/oI8m1O7OPk Piksel nulungan poto
1 month ago
Éta calik dina wates EU #Vogel Grup Elite tarung ngalawan hate dina Internét. Lontarna dilakukeun, dina kartu beureum, ka #Hass Polluter ku pos. 1. sumbangan gratis dina https://t.co/qmFRJVqCQd 2. Alamat sareng sumbangan Screenshot ku P https://t.co/RLz9LB9HER
1 month ago
nu #bird pasukan elit calik dina wates EU pikeun ngalawan ngalawan hate di Internét. Leungitna, lebet kartu beureum, ka #hate polutan ku snailmail 1.Tawaran sumbangan naon waé pikeun https://t.co/z0kGqPsEqA 2. Kirim alamat kalayan sumbangan screenshot via PM ka @PixelHELPER 3.Dispatch https://t.co/mEWd6vmg2t Piksel nulungan poto
1 month ago
Éta calik dina wates EU #Vogel Grup Elite tarung ngalawan hate dina Internét. Lontarna dilakukeun, dina kartu beureum, ka #Hass Polluter ku pos. 1. sumbangan gratis dina https://t.co/qmFRJVIeeN 2. Alamat sareng sumbangan Screenshot via PM ka @PixelHELPER 3 dispatch https://t.co/IM4Oy7poe4 Piksel nulungan poto
1 month ago
Shit parantos mundur ti saprak 5:45 sonten sareng ti ayeuna, telat bakal diganjar ku sial! Jalma anu nyarios kalayan hate bakal diperjuangkan telek. Disebutkeun sacara anonim sareng sumbangan pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/BAi0TiaqHv Piksel nulungan poto
1 month ago
Kami nyetél nu énggal #VogelschissgegenHass Di bumi ngalawan manuk, pembantuna urang #Hass & #Hatespeech, tiasa ngalakukeun bisnisna, sareng magrib urang kumpulkeunana #Vogelschiss & kirimkeun ka alamat pengarang hate, bieu namina tanpa sumbangan kalayan sumbangan ka paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/qRvYkhsxi1
1 month ago
Dina kalangkang moral pamasangan seni #Fencing4Humanity, mangrupikeun régulasi wates luar Éropa, manuk mimiti parantos netep. Ti dieu ayeuna sareng #Vogelschiss ngalawan #Hass perang dina Internét. Leuwih lengkep dina: https://t.co/fnrktZXzaR https://t.co/W4rl9Yi54l Piksel nulungan poto
1 month ago
Shit balik ayeuna. ngalawan #Hass ayeuna aya ubar antidote dina bersih. @PixelHELPER ngirimkeun titisan manuk ka sadayana anu nyebarkeun hate. Sumbangkeun ka paypal @PixelHELPER.tv & nyarioskeun ka anu saha anu kedahna kéngingkeun pangiriman salajengna. Surat 1 angkat ka @_donalphonso ti para @welt https://t.co/B6o8ZV8uCt Piksel nulungan poto
1 month ago
Dina kalangkang moral pamasangan seni #Fencing4Humanity, mangrupakeun réplika wates luar Éropa, manuk mimiti parantos netep. #Marrakesch #Marokko #Europa pangungsi # https://t.co/yCfTUeTDWU Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Naha anjeun badé nembal ban mobil anu ngabantosan sukarelawan urang, atanapi ngiringan sareng kami asup & kaluar #Aktivisten ngéléhkeun? Kami siap jam 24 sadinten pikeun hinaan sareng anjeun nyiksa. Urang ngabela #Menschenrechte Pengawal 71 #Berlin # ngawaskeun # Buka Panto https://t.co/zggvPeKTIV Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Buku buku "Tina hiji NGO anu pindah ka #Marokko ein #Holocaust Pikeun ngawangun panginget - #Banksy, Kekerasan Pulisi & 1 Toter "sayogi ngalawan sumbangan 1 pikeun ngamajukeun v. Seni & Budaya pikeun 50 € to paypal @PixelHELPER.tv atanapi dina perdagangan buku ISBN 978-3-946791-33-1 Pengiriman ti 02.02.2020 https://t.co/ywiJPxuTey Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Dina karusakan tina #Holocaust tanda pangeling-eling #Marrakech Pamrentahan Maroko ngancurkeun gedong Kacemasan Roti Darurat Roti Canned Éropa.
In #Bosnien #Bihac di tempat pangungsian # Vučja urang ngawangun Éropa #Dosenbrot Darurat darurat deui. https://t.co/EDaVtS17Rz
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Nyobian urang # Sup pawon kéngingkeun deui tina panangan adat adat Maroko. Teras we ngajalankeun anjeun ka #Bosnien #Bihac ka tempat pangungsian # Vučja & ngawangun aya Éropa #Dosenbrot Darurat darurat deui. Dukungan kami: https://t.co/qmFRJVIeeN #Marokko #Rabat https://t.co/M6fSkXeWyb Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Wali walikot uih deui @PixelHELPER
di hareup panto. Saban poé manéhna ngémutan témbok kami. Kirimkeun #Polizei leuwih. Telepon staf kami di bumi & naroskeun anjeun henteu damel pikeun urang. Nu otoritas di #Marokko ulah eureun kami damel. https://t.co/eFflJsWW5L
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Surat kabar pangbadagna na #Marokko laporan dina usaha pikasieuneun walikota lokal #AitFaska, Unggal dinten anjeunna ngaluarkeun édisi sawenang anyar sapertos ngancurkeun kotak Vogelbrut sareng ngaleungitkeun bendera Maroko. https://t.co/Qcemg5Ewuq
bulan 3 ago
Dinten ayeuna, walikota balik sareng aparat kapulisian 5 & nungtut ka #Marokko Ngagantung panji sareng ogé ngancurkeun kotak sarang manuk, supaya anjeunna tiasa aman dina nangtung di Maroko # Otoritas sawenang Hukum. Diajar carita anu langkung saé ti Maroko https://t.co/Jp7es3983u https://t.co/RwwxR84gP2 Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Salira hoyong hoyong #WillSmith dina Musuh Umum Nr1? # Otoritas sawenang & poean # tindakan keur nyingsieunan ngalangkungan walikota lokal henteu menak anjeun? Urang ayeuna milarian tenaga kerja pangwangunan sukarela pikeun ngagabung sareng 90 - 180 dinten #Marokko pitulung. #Frauenhaus https://t.co/LKvmXAF7of Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
on #Patreon tiasa anjeun #PixelHELPER Lampu pikeun #Menschenrechte & kami #Afrika Rojongan proyek bulanan. https://t.co/JkYoXtVxX3 Ti 10 € bulanan anjeun bakal nampi sataun sakali kalénder taunan nganggo 12 cahaya lampu taun paling hadé dina sataun. #Frauenhaus #Safehouse https://t.co/QBCwgSSpHM Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
a #SafeHouse #Frauenhaus di Maroko. Ti Maret 2020 kami hoyong nampung awéwé & murangkalih anu kakurangan tina kekerasan rumah tangga. Salaku terapi padamelan, awéwé kedah ngiringan proyék nyarang manuk dina situs & mekarkeun ganggang spirulina. https://t.co/Bdwilt0HNU Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
#Rheinmetall teu kedah ngagungkeun catetan jarak jauh masarakat Afrika Kidul. Anjeun jalanan anu #Kriegswaffenkontrollgesetz éta pikeun Hormat #Waffenexporte ti Afrika Kidul henteu dilarapkeun. Anjeun nganteurkeun #Kriegsparteien Anjeun sadaya milik # panjara #Jemen https://t.co/rp9qSybvOV https://t.co/aqRAd6Jhyt
Piksel nulungan poto
Rheinmetall Grup @RheinmetallAG
#Rheinmetall ngatur tilu jarak anyar #records pikeun seuneu teu langsung di Afrika Kidul https://t.co/eFI6SZAVsK https://t.co/Jdcjz0cHcq
bulan 3 ago
nu #antiSemitic karusakan na #monument pikeun paéh #Jews salila #Holocaust in #Morocco ku otoritas, teu dibalikeun ku raja #Mohammed6 Anu didamel di buruan maot maot di gurun Maroko henteu aya dina sajarah Maroko #Israel #WW2 #ConcentrationCamps #Hate https://t.co/WTFE2tdiVM Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
paeh #Bundesregierung & anu # Kantor Luar ogé terang ngeunaan éta #ChinaCables siga kitu #Uiguren in #China diolah. Kalayan milyar sks, China parantos mésér kamampuan di nagara-nagara konci. #Europa teu acan siap ngorbankeun kontrak anu lumayan kanggo ngagerentes ati. https://t.co/sqHR6XYKe0 Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Jagat Islam mungkir dina #Uighurs, Pamingpin di Ankara, Turki, #Tehran, #Islamabad or #Rabat teu gaduh seueur anu nyarios ngeunaan #Palestinians atawa #Rohingya teu aya hubunganana ngeunaan Uighurs. Éta kalangkang nyiksa warga Turkik di beulah kalér-kulon #China teu tiasa ngandelkeun solidaritas Islam. https://t.co/U9m8bNKGtB Piksel nulungan poto