poé 2 ago
PixelHELPER leres-leres ngabantosan roda sajarah. Nalika awéwé ngora disebat landihan #Rung nyerahkeun daptar tuntutan pikeun ngarobih monarki ka pulisi anu ngajaga istana dina protés kalayan 10an rébu pawai di tukangeunana, anjeunna nganggo kaos oblong anu didamel ku @PixelHELPER https://t.co/ZG5eGKgPFr Piksel nulungan poto
poé 3 ago
Facebook hoyong ngahapus éta @PixelHELPER halaman & ngajantenkeun dirina salaku leungeun raja Thailand. Thailand parantos naros ka Twitter pikeun mupus situs kami. Urang bakal nunjukkeun ngalawan # sénsor dipayuneun #Facebook Jérman. Ngadukung kami: https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/QtLOTUJBCA Piksel nulungan poto
1 week ago
Raja Thailand ka Pengadilan Pidana Internasional - ICC gigireun #EuropeanParlimen in #Strassbourg Kami nungtut kaadilan pikeun jalma-jalma anu tertindas di Thailand. Uni Éropa kedah maksa hukuman #Thailand. Ngadukung kami di https://t.co/uPjSJz4h2H Pencét Gambar: Dirk-Martin Heinzelmann https://t.co/xhzuU1LoQf Piksel nulungan poto
1 week ago
Dikurung dina panjara transit sapeuting. Saatos kamari #PixelHELPER Karyawan asup ka nagara #Marokko ditolak, urang ayeuna gaduh @Bunteswehr nyuhungkeun bantosan administrasi. https://t.co/PG6b5qrHyP Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Getih nyangkut kana bedil panyerang ieu nalika dikirimkeun. Henteu aya senjata ti diktator Arab pikeun Bundeswehr! Kunaon Angkatan Bersenjata Jérman ngagaleuh 120.000 bedil serangan ti perusahaan senjata EDGE kapala nagara Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ti Uni Émirat Arab? https://t.co/b69LDdxbYN

nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel ngadukung Buntesnachrichtendienst - didieu: Bunteswehr.poé 2 ago
PixelHELPER leres-leres ngabantosan muterkeun roda sajarah. Nalika awéwé ngora disebat landihan #Rung nyerah daptar tungtutan pikeun ngarobih monarki ka pulisi anu ngajaga istana dina protés ageung sareng 10 rébu pawai di tukangeunana, anjeunna nganggo kaos oblong anu damel ku PixelHELPER sareng # Act4DEM sareng dipopulerkeun ku protés urang. #bélor #ngabaru
nulungan piksel
nulungan piksel ngadukung Buntesnachrichtendienst - didieu: Bunteswehr.poé 3 ago
Bunteswehr
Facebook hoyong ngahapus éta @PixelHELPER halaman & ngajantenkeun dirina salaku leungeun raja Thailand. Thailand parantos naros ka Twitter pikeun mupus situs kami. Urang bakal nunjukkeun ngalawan # sénsor payuneun Facebook Jérman. Ngarojong kami: PixelHELPER.org/Help
nulungan piksel
nulungan piksel ngadukung Bunteswehr - didieu: Parlemén Éropa.1 week ago
Raja Thailand ka Pengadilan Pidana Internasional - ICC gigireun Parlemén Éropa di Strasbourg Kami nungtut kaadilan pikeun jalma-jalma anu tertindas di Thailand. Uni Éropa kedah maksa hukuman #Thailand. Ngadukung kami di PixelHELPER.org/HELP Pencét Gambar: Dirk-Martin Heinzelmann
nulungan piksel
nulungan piksel ngadukung Bunteswehr - di dieu: Kantor Luar Negeri.1 week ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Kantor Luar Federal
Dikurung dina panjara transit sapeuting. Saatos kamari #PixelHELPER Karyawan asup ka nagara #Marokko ditolak, kami ayeuna parantos nyungkeun bantosan administrasi ka Bunteswehr. Kedubes Jerman di Rabat nyarios sacara harfiah: "Kami moal tiasa ngabantosan jalma swasta sacara diplomatis." Tapi kami mangrupikeun organisasi pikeun HAM sareng sanés jalma pribadi. Dinas Luar Negeri anu dipikahoyong, Maroko ayeuna nyepeng 2 mobil, 2 gandeng, 3 anjing sareng 2 ucing disandera. Mimiti urang cet urang #Bunteswehr Tanghi teras didatangan éta # Kantor Luar. Ngadukung kami dina PixelHELPER.org/Hilfe
nulungan piksel
nulungan piksel1 week ago
#enoughisenough Urang Éropah pikeun Kamanusaan ngamimitian inisiatif pikeun Éropa pikeun évakuasi pangungsi ti Moria, Lesbos sareng akhir pelanggaran Hak Asasi Manusia di #UNI ÉROPA kalayan proyéksi pidéo ku #PixelHELPER dina Kanselir Federal di Jérman! #leavenoonebehind"target =" _ blank "rel =" noreferrer "> https://europeansforhumanity.org/enough-is-enough-berlin-vienna/#leavenoonebehind
#europeansforhumanity
#savethem
nulungan piksel
Éropa pikeun Kamanusaan
Proyék proyéksi pidéo kami parantos dimimitian ku ngamimitian di Wina & Berlin!

Ngadatangan pamimpin politik di Éropa kami nungtut:

1) Évakuasi Moria sareng sadaya tempat pangungsian di kapuloan Aegean!
2) Pindahkeun pangungsi ka perumahan anu pantes, saluyu sareng Internasional
Déklarasi Hak Asasi Manusa sareng Bagan Hak-Hak Dasar ti Éropa
Uni!
3) Ngeureunkeun pushbacks ilegal di wates luar Uni Éropa!
4) Ngeureunkeun kriminalitas solidaritas sareng bantuan kamanusaan!

Kami moal cicingeun.
nulungan piksel
nulungan piksel ngadukung Buntesnachrichtendienst - di dieu: Pusat Pitunjuk Batin.minggu 2 ago
Pusat Pitunjuk Batin
Getih parantos nyangkut kana bedil panyerang ieu sateuacan dikirimkeun. Henteu aya senjata ti diktator Arab pikeun Bundeswehr! Kunaon Angkatan Bersenjata Jérman ngagaleuh 120,000 bedil serangan ti perusahaan senjata EDGE kapala nagara Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ti Uni Émirat Arab? Rajam, teu aya hak pikeun kabébasan éksprési sareng pergaulan atanapi perlakuan anu ngahinakeun pagawé rumah tangga awéwé anu urutan. Pamaréntah nampik ngaleupaskeun tahanan ti panjara sahenteuna lima kali saatos hukuman aranjeunna. Partisipasi dina perang Yaman kontroversial di dunya. Naha Bundeswehr teu ngagaduhan masalah ngeunaan kéngingkeun senjatana tina kaayaan bajingan? Kami bakal didatangan CG Hänel sareng Bundeswehr sareng protés ngalawan perjanjian ieu sareng tank waja kardus kami

Getih nyangkut kana bedil panyerang ieu nalika dikirimkeun. Henteu aya senjata ti diktator Arab pikeun Bundeswehr! Kunaon Angkatan Bersenjata Jérman ngagaleuh 120.000 bedil serangan ti perusahaan senjata EDGE kapala nagara Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ti Uni Émirat Arab? Rajam, teu aya hak kabébasan éksprési sareng pergaulan, atanapi perlakuan anu ngahinakeun pagawé rumah tangga awéwé anu biasa. Pamaréntah parantos nampik ngaleupaskeun tahanan ti panjara sahenteuna lima kali saatos hukuman aranjeunna. Partisipasi dina perang Yaman kontroversial di dunya. Naha Bundeswehr henteu percanten ngeunaan kéngingkeun senjatana tina kaayaan bajingan? Kami bakal nganjang ka CG Hänel sareng Bundeswehr sareng protés ngalawan perjanjian ieu nganggo baju kardus urang.
nulungan piksel