nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel parantos ngabagi pos - ngarojong Wikipedia - di dieu: Canseluran Federal.poé 2 ago
nulungan piksel
Chancellery Federal

Upami anjeun hoyong maca dina Wikipedia di Wikipédia, saprak 30. April 2017 ukur dina pesen kasalahan: Otoritas nyegah hal aksés. Tanggung jawab tanggung jawab anu dijantenkeun alesan yén Wikipedia ngajalankeun hasutan ngalawan Turki. Urang nyéépkeun pelepasan saatosna ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER - di dieu: Peringatan Holocaust Marrakech.poé 2 ago
Warta BBC عربي
Peringatan Holocaust Marrakech

Laporan dina BBC News عربي parantos ningali jalma 160.000. Kami nolak Marrakech kalayan Peringatan Holocaust kami #Holocaust Palsu sajarah panginten. Di kubu tenaga kerja dipaksa dina taneuh Maroko, urang Yahudi sareng pemberontak Spanyol tiwas dina 2. Perang Dunya. Carita Holocaust Maroko ...

nulungan piksel
Warta BBC عربي
المغرب يهدم نصبا تذكاريا لمحرقة اليهود قرب مراكش # بي_بي_سي_ترندينغ
nulungan piksel
nulungan pikselpoé 4 ago

Kisah dongéng Donald Trump ti 1001 Bengi. Dinten ayeuna dinten 1001 Donald Trump di kantor Présidén Amérika Serikat. Trump nubruk dunya jadi huru hara. Kartun seni urang terang di Kedutaan AS di Berlin muji présidén "hebat sareng ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Kedutaan Budaya Arab Saudi Arabia.poé 6 ago

Panitia PixelHELPER sareng tukang kembang jajaran Oliver Bienkowski nyarios "Kami mangrupikeun seueur masalah anu aya dina média, tapi masarakat gaduh bentang perhatian anu pondok". Dukungan kami: PixelHELPER.org/en/Help

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Bundestag Jerman.poé 7 ago

Hiji kasus Alliance pikeun NATO? # Turki kaluar tina NATO, tibatan NATO ka Turki. Dukungan kami: http://PixelHELPER.org/Hilfe Kusabab palanggaran penting Art. 1 NATO Perjangjian ku Turki kaanggotaan Nato maranéhna kedah ditungtungan. Éta nyarios: "Para pésta komitmen ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Bundestag Jerman.1 week ago

🇩🇪 Pakarang maéhan barudak Kurdi. Paménta PixelHELPER: panji langsung #Halbmast ! #Deutschland suplai pikeun Turks & #Kurden nu #Waffen Anks tank # Turki ngalawan ngalawan 🇩🇪 #G36 Bedil tina Kurdi. Kusabab 0,26% ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - di Marrakech.minggu 2 ago
Haaretz.com
Marrakech

Raja atanapi karaton di Rabat teu acan nampi réspon kami. Ampir 80 taun saatos urang yuswa maot di kubu tenaga kerja dipaksa caket Bouarfa, di gurun Maroko, peringatan gancang disatujuan ku istana. Kusabab anjeun maot di Maroko ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER - di dieu: Rheinmetall Düsseldorf.minggu 2 ago
nulungan piksel
Rheinmetall Dusseldorf

Anu kentel rajapati anu memicu kacilakaan kamanusaan kedah nangtung langsung pikeun sadaya biaya anu aya hubunganana sareng kerusakan & kabébasan. Parantos satengah taun pananganna parantos langkungkeun idin ékspor sareng 5,3 milyaran euro dina sadayana taun saacanna. Jerman Rheinmetall Landsysteme ngahasilkeun amunisi ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos a - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

topi #Banksy ngancurkeun tiron Tembok Paléstina Israél? Hiji témbok sok timbul dimana anjeun teu tiasa ngarengsekeun masalah, teras anjeun ngawangun témbok sareng nyoplokkeun. Dimana komunikasi teu dieureunkeun, teu aya masalah sareng jalanna sok datang ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Kedubes sareng Konsulat Républik Rahayat Tiongkok.minggu 3 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Kedubes sareng Konsulat PRC

70 taun Républik Rahayat Cina. lampu Art #Karikatur di Kedubes Tiongkok di Berlin. Katerangan: Numutkeun hasil pamanggihan BND, Xi JinPing sacara téroris. janten Dr. Bruno Kahl Présidén Layanan Kepinteran Federal. Heiko Maas saéngga ngajanjikeun deklarasi perang di Kedubes Tiongkok. Kaayaan panjagaan Cina ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Peringatan Holocaust Marrakech.minggu 3 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Peringatan Holocaust Marrakech

Gelar seni. Métals anu dicét katelahna ukur ti jaman Hitler. Kasus rajapati Walter Lübcke lumangsung dina 2. Juni 2019 di Kassel. Mural na dicét ku otoritas Maroko. Alesan ieu henteu disangking ka kami dugi ka ayeuna. Présidén Bundestag Wolfgang Schäuble nyarios dina Bundestag, ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun hiji video.minggu 4 ago

Blogger Raif Badawi parantos nyambut damel di blog na pikeun ngubaran sakumna jalma paduli agama sareng kapercayaan. 2014, anjeunna dihukum 10 taun di Arab Saudi. Badawi parantos kéngingkeun seueur hadiah, kalebet Hadiah Sakharov kanggo Kabebasan mental tina Parlemén Éropa.

nulungan piksel
nulungan piksel
Blogger Raif Badawi parantos nyambut damel di blog na pikeun ngubaran sakumna jalma paduli agama sareng kapercayaan. 2014, anjeunna dihukum 10 taun di Arab Saudi. Badawi parantos kéngingkeun seueur hadiah, kalebet Hadiah Sakharov kanggo Kabebasan mental tina Parlemén Éropa. 2015 nampi "Merdika Award" ti Deutsche Welle. Dina kasus Badawi, pamaréntah Kanada sareng Amérika Serikat parantos ngiringan. Dina keluhan langka, Wakil Présidén AS Mike Pence nyauran pamaréntah Arab Saudi ngabebaskeun Badawi tina hak asuhan. Badawi mangrupikeun pembela kabébasan agama, Pence tekenan. Menteri Kaadilan Kanada Irwin Cotler ngungkabkeun Badawi "ditindas kejam" di panjara. Aranjeunna ayeuna nyita buku na obat anu penting. Pamajikan Badawi parantos ngawadul pisan kana éta. Salakina menderita nyeri ginjal, saur Ensaf Haidar. Sutradara panjara teras nampik anjeunna aksés ka obat. Kusabab kitu salakina nampik tuang. Ceuk Haidar dina wawancara. PixelHELPER aya kampanye pikeun ngaleupaskeun. Akun Sumbangan: IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00 BIC: GENODEM1GLS Bank: GLS Community Bank Owner: Nonprofit PixelHELPER Foundation ►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER Kanggo inpo nu leuwih lengkep: http://PixelHELPER.org/Hilfe
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Peringatan Holocaust Marrakech.minggu 4 ago

Naha Maroko parantos ngancurkeun peringatan Holocaust? Sanajan rébuan urang deungeun di dunya maot maot di kubu maot di gurun Maroko. Ngawangun deui! Pasihan tempat anu paéh pikeun nginget. Seueur hatur nuhun ka wartawan Haaretz.com
https://www.haaretz.com/middle-east-news/.premium-why-did-morocco-just-demolish-a-holocaust-memorial-1.7871393
...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER - di dieu: Peringatan Holocaust Marrakech.minggu 4 ago
Peringatan Holocaust Marrakech
Peringatan Holocaust Marrakech

Maroko butuh panginget Shoah sabab rébuan urang Israél sareng pemberontak Spanyol tiwas dina ngawangun karéta Trans-Saharan di Sahara Maroko dina pamaréntahan Vichy. Ngalangkungan ngalangkungan pagawéan. Henteu aya Maghrib anu museurkeun jalma-jalma anu maot dina kémah dugi ka ayeuna ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pidéo - ngarojong PixelHELPER di Maroko.1 month ago

Dina proyék-proyék kami pikeun hak asasi manusa sareng kabébasan seni, patepang wates di sababaraha nagara. Anjeun kedah aya! Kanggo pertahanan légal kami geuwat gumantung kana sumbangan. PixelHELPER ngagambarkeun elite artistik Éropa, sumbangan anjeun ngadukung asosiasi non-kauntungan seniman urang anu mampuh!
...

nulungan piksel
nulungan piksel
Dina proyék PixelHELPER pikeun hak asasi manusa sareng kabébasan seni, kami ngahontal wates di sababaraha nagara. Anjeun kedah aya! Kanggo pertahanan légal kami geuwat gumantung kana sumbangan. PixelHELPER ngagambarkeun elite artistik Éropa, sumbangan anjeun ngadukung asosiasi non-kauntungan seniman urang anu mampuh! Sumbangan: PixelHELPER.org/Bantu Paypal: paypal@PixelHELPER.tv Panyekel Akun: PixelHELPER Yayasan IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00 SWIFT / BIC: GENODEM1GLS Kata Kunci: Seni & Budaya #Yacht #Bahlsen #VerenaBahlsen #Zwangsarbeiter #Holocaust In #Aleppo bom digolongkeun, Dina # Brussel terminal na nuju seuneu, #Chemische Pakarang di #Darfur, #ertrinkende pangungsi # saencan #Griechenland, #Huthi #Rebellen jeung Iran #Waffen, tarung di #Jemen ngalawan #saudische nu bajoang rumah sakit # di Aleppo, #Libyen im Perang Sipil #, #Drogenkrieg di Méksiko, Boko Haram di Niger, #Obama terus kirimkeun drones, Dina #Pakistan Al Qaeda masih linggih, #Russland dibom di Suriah, anu # Turki ayeuna salah #Diktaturyen #Ukraine parantos satengah poho, #Waffenruhe di Aleppo wanci umpteenth, sarta urang gelombang tina #Yacht jeung ngabahas ngeunaan # pager Kanggo inpo nu leuwih lengkep: http://PixelHELPER.org
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER di Maroko.1 month ago

paeh #Hespress Laporan ngeunaan surat kabuka kami ka Raja #MohammedVI Upami urang ngadéportasi kusabab alesan pulitik urang bakal nampik markas markas PixelHELPER #Betz di Perancis & janten tatanggana anyar Raja Maroko, anu aya puri ...

nulungan piksel
nulungan piksel maos nonoman ngalawan kekerasan pulisi di dieu: Touarga - Royal Palace RAbat.1 month ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Touarga - Royal Istana RAbat

Surat Terbuka ka Mohammed VI Raja Maroko. Kasenian téh teu kajahatan. Organisasi Jerman urang pikeun hak asasi manusa & promosi seni & budaya kedah ngarencanakeun langsung ka anjeun ngeunaan palanggaran HAM anu serius di Maroko. Éta sadayana dimimitian ku sup dapur mobile pikeun Afrika, anu ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - di Maroko.1 month ago

Nalika urang Paléstina & Arab Saudi ngadaptarkeun Uyghurs Muslim Cina tiasa dipaéhan di Tiongkok. Nalika Maroko ngarobih peringatan Holocaust, sémah PixelHELPER diantékeun di kantor pulisi, pagelaran téater Lording Cingjing ngiringan téori konspirasi Mason liar dina média, salami kabébasan ...

nulungan piksel
nulungan piksel
Nalika urang Paléstina & Arab Saudi ngadaptarkeun Uyghurs Muslim Cina tiasa dipaéhan di Tiongkok. Téori konspirasi Masonic dina média, salami kabébasan seni sareng konvensi hak asasi Bangsa-Bangsa Bersatu teu dimangpaatkeun di unggal nagara, unggal pamaca naskah ieu mangrupikeun sumbangan ka PixelHELPER. Kami pikeun hak asasi manusa sareng kabébasan seni. Sakuliah dunya. Pilihan sumbangan: Paypal: paypal@PixelHELPER.tv Panyekel Akun: PixelHELPER Yayasan IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00 SWIFT / BIC: GENODEM1GLS Keywords: Promosi Art & Culture Donate to paypal@PixelHELPER.tv & Anjeun bakal nampi tikét Banky Land di taman kami anjeun bakal mendakan réplika wates anu paling awon di dunya. Kalayan sumbangan anjeun kami beroperasi # Éropa #Dosenbrot #Nothilfe, Di dieu urang ngumpulkeun ngeunaan 4000 € kanggo mésér wadah pengiriman sareng mesin roti kaléng. Saatos éta, urang ngahasilkeun roti anu awét pikeun wilayah bencana dina arus live. Ngarojong organisasi nirlaba kami. Sumbangan: paypal@PixelHELPER.tv IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00 SWIFT / BIC: GENODEM1GLS Keywords: Promosi Art & Culture
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos.1 month ago

proyéksi lampu #NineEleven Pembiayaan térorisme #Bank kedutaan ageng #SaudiArabia #Berlin #Worldtradecenter #911Day proyéksi lampu #911 Pembiayaan teror #Bank kedutaan ageng #SaudiArabien #Berlin #Worldtradecenter #15yearslater

nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.1 month ago

Pikeun taun 5, urang merjuang pikeun hak asasi manusa sareng seueur umat manusa #Fencing4Humanity Parios Laporan Aktipitas kami dina PixelHELPER.org/Help Urang maksimal Seni & Kamanusaan pikeun unggal Euro nyumbang.

pilihan tutulung:
Paypal: paypal@PixelHELPER.tv
wadah akun: ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - di Maroko.1 month ago

Bantuan darurat roti Éropa kaléng kedah diwangun deui di Mautetanien di gigireun saham UNHCR supados ngadistribusikaeun roti di Livestream sareng ngahasilkeun roti kaléng sakumaha saham kanggo bencana. Kanggo ieu urang peryogi sumbangan 10.000 Euro pikeun ngirim tim ti Maroko. Imajinasi sanés kabur ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong Holocaust Peringatan Marrakech di Maroko1 month ago

Di Maroko, denier Holocaust sapertos John Cohen sumping dina TV & diaku janten ahli Aluhut, di nagara-nagara sanésna dipenjara. Panolakan Holocaust haram di nagara 18. Seueur nagara parantos ngaleukeunan hukum anu ngahukum penolakan Holocaust sapertos fitnah atanapi rasisme. John Cohen ningali ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong Peringatan Holocaust Marrakech di Marrakech.1 month ago
Marrakech

Dina dinten anu paling cerah, dina wengi pang hideungna teu aya anu jahat pikeun jam tangan urang. Saha anu jangji kakuatan anu poek, Waspada lampu PixelHELPER! Cahaya PixelHELPER bakal caang langkung terang nalika wengi ngurilingan anjeun. Hayu urang janten lampu ka anjeun dina tempat anu poék, nalika ...

nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Bouarfa.1 month ago

Pernyataan éta #Morocco teu aya hubunganana sareng anu #Holocaust mangrupikeun salah. Sanaos teu aya urang Maghrib urang tiwas dina kubu kuli #Bouarfa, aya rébuan pejuang & # pejuang tahan ti nagara anu sanés. Peryogikeun kabutuhan ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel maos Heinrich Heine - lyrical intermezzo di dieu: Maroko.1 month ago

Éta ngan ukur prelude, dimana anjeun kaduruk, janten ngabeuleum jalma-jalma dina tungtungna. The Goverment of Maroko Tombia Braide Momcallsme Michael anu tilar dunya Désémber 2018 dina serangan jantung di Agadir. Berita BBC عربي ceramah ...

nulungan piksel
المغرب يهدم نصبا تذكاريا لمحرقة اليهود قرب مراكش
المغرب ههد ن نصص ت تذذذذذذذذربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربربرب ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت تصصصصصصصص تصصصص ت ت ت تصصصص تص ت ت ت ت ت تص تص ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت تربربربرب ت تربربرب ت ل ل ال الربربرب # بي_بي_سي_ترندينغ للمزيد من الفيديوهات زوروا صفحت ...
youtube.com
nulungan piksel
nulungan piksel geus aya di dieu: Axel Springer AG - house publish.1 month ago
Axel Springer AG - Imah penerbitan

Sababaraha wartawan sigana ningali padamelanna salaku ngajelaskeun ka batur naon anu maranéhna sorangan teu ngarti. Wartawan anu henteu nanyakeun patarosan kedah nyerat dongeng. Wartawan anu hadé nyauran & ngirim seueur patarosan. Alan Posner ti Axel Springer / Welt malah henteu nanyakeun. Tulisan na, tanpa ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER di Maroko.1 month ago

Leuweung beech di Sahara - ratusan urang Yahudi maot nalika ngawangun Karéta api Sahara. Karusakan ku pagawéan. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking. Ibukota ieu janten bagian tina Peringatan Holocaust. Marrakech nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv

nulungan piksel
Peringatan Holocaust Marrakech
Kampus Buchenwald Buruh tina Sahara. Ratusan urang Yahudi tiwas dina konstruksi Railway Sahara. Karusakan ku pagawéan. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar, haus sareng nyegak kalajengking. Kusabab urang asing deungeun di Maroko - urang peryogi Peringatan Holocaust. Kémah tenaga kerja dipaksa nyaéta tahap awal hiji camp konsentrasi. Karusakan ku pagawéan. Dina protéktorat Perancis Maroko, aya kemah 14 tina sagala rupa jinis anu nyababkeun lalaki 4,000. Anu katilu nyaéta urang bangsa-bangsa di sababaraha bangsa. Camp Bou Arfa, anu handapeun otoritas Trans-Saharan Railway, janten simbol utama kolaborasi sareng Reich Katilu. Hirup sapopoéna aya anu dahsyat. Seueur anu maot ku panyiksa, panyiksaan, panyakit, lapar atanapi haus, kalajengking atanapi ngegel oray. "Kemah di Sahara mangrupikeun parah na Perang Dunya Kadua," tulis Martin Gilbert, ahli Inggris tina Holocaust. Naha ieu mangrupikeun penilaian anu lumrah? Naha Bou Arfa atanapi Berguent goreng ti Auschwitz? Tapi, urang Yahudi Maroko henteu pernah kaancam sareng nundung ka kubu-kubu anu ditangtayungan pikeun urang Perancis sareng urang asing. Manusa mangrupikeun Manusa, aranjeunna henteu nyandak bédana upami aranjeunna maot di Maroko, ku kituna aranjeunna kedah ngémutan Peringatan Holocaust sareng sadaya inpormasi éta kana fakta bersejarah.
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER di Maroko.bulan 2 ago

Kusabab urang asing deungeun di Maroko - urang peryogi Peringatan Holocaust. Kémah tenaga kerja dipaksa nyaéta tahap awal hiji camp konsentrasi. Karusakan ku pagawéan. Dina protéktorat Perancis Maroko, aya kemah 14 tina sagala rupa jinis anu nyababkeun lalaki 4,000. Anu katilu ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - di dieu: Canseluran Federal.bulan 2 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Chancellery Federal

Pikeun saminggu, Federal Chancellery & Kantor Luar Negeri parantos teu koméntar kana karusakan peringatan Holocaust di Maroko. Artis Jérman PixelHELPER ningali dirina saprak demolisi janten tujuan utama pikeun Salafists & anti-Semites sareng henteu ngadukung. Kalayan unjingan anu terang urang ...

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER di Maroko.bulan 2 ago

Urang nelepon kana sadaya urang Éropa pikeun kunjungan kami di dieu di Ait Faska & nyingkirkeun kasepatan pulisi #Marokko pikeun nangtayungan. Pulisi kakarék nyandak pengunjung Maroko ti kami sareng anjeunna ayeuna ditaroskeun. Kami dirawat sapertos teroris, seniman & ...

poé 2 ago
#Holocaust Panipuan sajarah mangrupikeun masalah gedé di nagara-nagara Arab. di #Morocco #Jews maot dina kemah tenaga kerja dipaksa. Nanging kanggo moroccans yén perhiasan deungeun dipaéhan ku #vichy rezim. Naon anu terjadi di Sahara tetep dina #Sahara. #Remembrance #Shoa https://t.co/qcrlXzPRRV
poé 2 ago
#Morocco pangabutuh a #Shoah peringatan sabab urang Yahudi & pemberontak Spanyol tiwas di kubu tenaga kerja dipaksa di sahara morales nalika ngawangun karéta Trans Sahara. Urang peryogi investigasi pikeun #Holocaust Kuburan massal caket kota-kota dina peta https://t.co/lumfRPCYbe #Remembrance https://t.co/onpf6HrJec Piksel nulungan poto
poé 2 ago
Gambar ramalan lampu kami sareng @WikimediaDE dina #Bundeskanzleramt anjeun tiasa diunduh di dieu https://t.co/4Hc2rzG3Pk
Dirojong PixelHELPER #Wikipedia
Sataun katukang urang menentang maturan @Wikipedia di der # Turki diprotes. https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/dMTtD8OqLt
Piksel nulungan poto
poé 4 ago
Kami terang kartun seni ti #DonaldTrump nunjukkeun Anjeunna #KimJongUn Cukuran. Trump ngungkabkeun yén #Kurdendestabilizes Wétan Tengah sareng masihan ka IS #Syria jeung # Turki kasempetan anyar. Dukungan kami https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/nATl0U1p3M Piksel nulungan poto
poé 4 ago
. @realDonaldTrump dongéng tina #1001Nights, Dinten ayeuna 1001 dinten Donald #Trump di kantor Presiden Presiden #UnitedStates, Kartun kartun kami @USBotschaft di Berlin pujian présidén "hikmah anu hebat sareng teu kasanding" Ngayakeun ngojay urang https://t.co/0AeNlhEu0P https://t.co/IxOZaqDAlw Piksel nulungan poto
poé 6 ago
"Urang mendakan yén seueur masalah anu disebatkeun dina média, tapi masarakat gaduh bentang perhatian anu pondok," saurna @PixelHELPER panitia sareng @lightartist Oliver Bienkowski. "Urang badé mastikeun yén édisi ieu henteu kaserang dina latar tukang sareng poho." https://t.co/5WXCyW0L0Y
poé 6 ago
Art. 60 Wina Konvénsi dina Kontrak ngatur penundaan kontrak salaku pelanggaran tina kontrak. Kontrak multilateral sapertos Perjangjian NATO saengga tiasa ogé ditamatkan. Langkung seueur di jasa ilmiah na #Bundestag https://t.co/o4BwjLRygC https://t.co/GA1H0Mv0jp Piksel nulungan poto
poé 7 ago
Pasualan kasus pikeun #NATO? # Turki kaluar tina NATO, tibatan NATO ka Turki. Kusabab palanggaran penting Art. 1 NATO Perjangjian ku Turki kaanggotaan Nato maranéhna kedah ditungtungan. #NieWieder Tank ogé #Erdogan Dukungan kami: https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/d4eRAv5zkA Piksel nulungan poto
poé 7 ago
palanggaran penting tina Art. 1 #NATO-Vertrag # Turki "Pihak-pihak kalaksanakeun, luyu sareng statute of the #VereintenNationen méréskeun sengketa dimana aranjeunna tiasa kalibet dina cara damai supados perdamaian internasional henteu kaancam. https://t.co/Zw24gdTScs Piksel nulungan poto
poé 7 ago
Kami pamenta anu @NATO pikeun ngaluarkeun Turki kusabab perang agrésif. Turki kaluar ti NATO, malahan NATO ka Turki. Éta henteu kedah dipicu satru dina jero NATO. Pasukan NATO henteu kéngingkeun @RT_Erdogan help.Support kami: https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/H7X80MD1iy Piksel nulungan poto
1 week ago
Ngerakeun 🇩🇪 senjata & tank macan deui di Siria & maéhan perang Yaman. Kurdi ngagaduhan pejuang 10000 IS di penjara. Aranjeunna bakal ngiles saatos blitzkrieg Erdogan, anu 5% ka Éropa. Hatur nuhun ka Rheinmetall pikeun destabilizing dunya #MadeinGermany https://t.co/faipfcGHwb Piksel nulungan poto
1 week ago
🇩🇪 Pakarang maéhan barudak Kurdi. Nungtut PixelHELPER: panji langsung dina satengah tihang! #Germany suplai pakarang pikeun Turks & #Kurds Anks tank #Kalkun ngalawan #G36 Bedil Kurdi. Ngarojong Organisasi Hak Asasi Manusa Urang https://t.co/0AeNlhEu0P @NATO #STOP @RT_Erdogan https://t.co/xJbOKM6vDH Piksel nulungan poto
1 week ago
🇩🇪 Pakarang maéhan barudak Kurdi. Paménta PixelHELPER: panji langsung #Halbmast ! #Deutschland suplai pikeun Turks & #Kurden nu #Waffen Anks tank # Turki ngalawan ngalawan 🇩🇪 #G36 Bedil tina Kurdi. Ngarojong organisasi hak asasi manusa https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/f3UWrIjuz1 Piksel nulungan poto
1 week ago
🇩🇪 Pakarang maéhan barudak Kurdi. #Deutschland suplai pikeun Turks & #Kurden nu #Waffen Anks tank # Turki ngalawan ngalawan 🇩🇪 #G36 Bedil tina Kurdi. Kusabab 0,26% tina #BIPanu ngadamel perusahaan pakarang, urang ngancurkeun jangji #NieWieder #Krieg https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/WXRRLpbrPK Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
tuh #Banksy ngancurkeun tiron anu #Israel #Palestine Tembok di #Marrakech? Hiji témbok sok timbul dimana anjeun teu tiasa ngabéréskeun masalah, teras anjeun ngawangun témbok & ngaleupaskeun. Dimana sadaya komunikasi pareum, teu aya kajadian sareng jalan kaluarna jalan langkung jauh https://t.co/BqaNwFSy6Z Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Kami pamenta demokrasi di #China, Jeung nagara sorangan pikeun Uyghur, #HongKong #Taiwan & #Tibet, Partai Komunis kedah langsung. @PixelHELPER Parantos ngalantosan pesen protés dina adul Kedubes Tiongkok di Berlin. #hongkong #hongkongprotests #antiELAB #chinaat70 https://t.co/NNmAon6Rkz Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
70 taun #Volksrepublik Cina. #Lichtkunst #Karikatur dina urang cina #Botschaft in #Berlin, Katerangan: Saatos anyar #BND Pamanggihan nyaéta Xi #JinPing ein #Terrorist, janten Dr. Bruno Kahl Presiden ti #Bundesnachrichtendienstes https://t.co/BhatLj4kmv Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Gelar seni. Mural overpainted disebat ngan ukur ti jaman #Hitler Kasus rajapati Time.The Walter # Lübcke kajadian dina 2. Juni 2019 di Kassel. Mural dicétnya ku otoritas Maroko. Pikeun nyalahkeun seni teu sopan! Dukungan kami: https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/jMNTu7GaSN Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Pamaréntah 🇫🇷 Vichy parantos di #Marokko & #Algerien seueur maksa kapaksa & #Todeslager Seueur 1000de urang Yahudi & jalma turunan Yahudi parantos maot di dieu #Abadla #AinelOurak
#Bechar #Berguent #Bogari #Bouarfa #Djelfa #Kenadsa #Meridja #Missour #Tendrara https://t.co/ELKtLDqUE2
Piksel nulungan poto
1 month ago
Kami ngantosan jawaban ti Raja Mohammed VI, surat kami parantos sumping di karaton. Kami ngarepkeun yén urang maot anu maot ti kubu tenaga kerja kapaksa di gurun Maroko ti Bouarfa, Auschwitz Maroko, ogé bakal mendakan tempat peringatan di nagara anu aranjeunna maot. https://t.co/I9p0aeaxEf Piksel nulungan poto
1 month ago
das #Holocaust Peringatan di #Marokko kedahna ti raja #MohammedVI dijagi. Éta kedah na kusabab éta #Zwangsarbeiter Kemah diwangun deui di gurun Maroko dimana rébuan urang deungeun & pemberontak tiwas https://t.co/dO1vyqJjHo https://t.co/TDRrHeoPDS Piksel nulungan poto
1 month ago
#Art anu teu #crime, Kejahatan anu paling ageung di dunya henteu dilakukeun ku jalma anu ngalanggar aturan. Maranéhanana nyaéta jalma anu nuturkeun pesenan, leupaskeun bom sareng désa pembunuhan. Sumbang pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/Xx3JwL2doP Piksel nulungan poto
1 month ago
Buka Surat #MohammedVI King of #Morocco. #Art teu a #crime, Kami Organization Hak Asasi Manusia & Art & Budaya Agén-énggal kedah sugema ka anjeun ngeunaan panyalahgunaan HAM di Maroko. https://t.co/lumfRPlmME https://t.co/pJU9KY51jE Piksel nulungan poto
1 month ago
Dibuka serat ka #MohammedVI King of #Marokko. #Kunst teu mangrupikeun kajahatan.Our 🇩🇪 organisasi pikeun #Menschenrechte & ngamajukeun seni & #Culture kedah ngawadul langsung ka anjeun ngeunaan pelanggaran hak asasi manusa anu serius di Maroko. https://t.co/dO1vyqJjHo https://t.co/5MJF3TrYfw Piksel nulungan poto
1 month ago
iraha # Urang Paléstina & #SaudiArabien asup ieu #China Muslim #Uyghuren bisa dibunuh. iraha #Marokko ein #Holocaust Peringatan ngarobih, tamu ti PixelHELPER di #Polizei Satpam digentos #HerrderRinge Pagelaran teater liar #Freimaurer https://t.co/6HhbKxhl4T
1 month ago
Dina dinten anu paling cerah, dina wengi pang hideungna teu aya anu jahat pikeun jam tangan urang. Saha anu jangji kakuatan anu poek, Waspada lampu PixelHELPER! #Menschenrechte #Lichtkunst #Holocaust #Shoah #Mahnmal #Marrakesch #Antisemitismus #Marokko https://t.co/VlFDG8mLCB Piksel nulungan poto
1 month ago
Pernyataan éta #Marokko teu aya anu sareng éta #Holocaust parantos kéngingkeun pisan. Sanaos henteu aya urang Yahudi Maghriban anu dikempelkeun di tanaga kerja #Bouarfa maot, éta rébuan #Juden & # Résistansi nagara sanés. Sejarah peryogi tempat émut & henteu ngadongéng https://t.co/UDLL2y49Os
1 month ago
Tombia Braide sareng sundial teu pantes reureuh. Di dieu musnah sareng kasenian bulldozer, margi #Aluhut Pejabat ngagaduhan masalah sareng simbol Masonis sanajan Freemason parantos aya dina 1867 ti saprak #Marokko aktip di masarakat. #Wiedergutmachung https://t.co/GkLth4Lml4 Piksel nulungan poto
1 month ago
Karusakan obelisk sundial kami sanés bagian tina lisénsi perisaran kusabab anjeun henteu kedah peryogi pikeun pamasangan seni sacara pribadi. The sundial ieu pikeun #TombiaBraide pangheulana #PixelHELPER anu ngabantosan urang ti saprak 2014. Maroko kedah ngawangun sadaya. https://t.co/RCtyqhn8qn Piksel nulungan poto
1 month ago
Sababaraha wartawan sigana ningali padamelanna salaku ngajelaskeun ka batur naon anu maranéhna sorangan teu ngarti. Wartawan anu henteu nanyakeun patarosan kedah nyerat dongeng. Wartawan anu hadé nyauran & ngirim seueur patarosan. https://t.co/CZuxlhuZ2r Piksel nulungan poto
1 month ago
Konstruksi na #Sahara Railway nungtut ratusan maotna di luar nagri #Juden anu maot dina kubu kuli di Maroko. Nalika Jerman Korps Afrika maéhan Afrika Kalér, jalma maot. Éta sababna urang peryogi anu salah #Holocaust Peringatan di Maroko. https://t.co/3ZQYz3jnAb Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Kusabab urang asing deungeun maot #Morocco - urang peryogi urang #Holocaust Peringatan. Kémah tenaga kerja dipaksa nyaéta tahap awal hiji camp konsentrasi. Karusakan ku pagawéan. Dina protéktorat Perancis Maroko, aya kemah 14 tina sagala rupa jinis anu nyababkeun lalaki 4,000. https://t.co/nWZjR78JOf Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Kami nyauran sadayana urang Éropa pikeun didatangan kami di Ait Faska & ngalawan kasabaran pulisi #Marokko protés. Walikota kaancam bakal sumping ka saurang tamu anu dicandak ku pulisi. Artis & Pagawean dikembangkeun dibenerkeun https://t.co/pQGYGBi85n Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Langkung dicét # WalterLübckeDi kénca kénca gambar, presiden pamaréntah maot #Kassel, Anjeunna ditémbak maot kanggo ucapan toléran ku hiji Nazi Jérman, karya seni na parantos dicét tanpa alesan ku otoritas Maroko. https://t.co/SSZedS66hZ
bulan 2 ago
Simpen menara! #FriedrichSchiller Anu lami tumiba, waktosna parobihan, sareng kahirupan anyar mekar kaluar tina karusakan. Kasenian henteu ngabutuhkeun ijin di Maroko. Urang naroskeun pikeun ngarusak karya seni 100.000 € ku kituna urang tiasa #Holocaust Bangun Peringatan deui. https://t.co/hEh8MXvR2X Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
The desecration Walter # Lübcke Mural sareng sadaya karya seni anu sanés dicét, sapertos obelisk sanés bagian tina idin perobohan. Abdi éta keretas https://t.co/eFy7g1XtHp Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Karusakan anu #Holocaust Peringatan kanggo dibunuh #Juden in #Europa, dibunuh muslim #Uighuren in #China, dibunuh #Sinti & #Roma sadaya nagara & sadayana dibunuh # Urang Paléstina in # Paléstina paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/198t3C9dCp
bulan 2 ago
Karusakan anu #Holocaust Peringatan kanggo dibunuh #Juden in #Europa, dibunuh muslim #Uighuren in #China, dibunuh #Sinti & #Roma sadaya nagara & sadayana dibunuh # Urang Paléstina in # Paléstina paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/SReAbEfozM
bulan 2 ago
Di puseur kota #Holocaust tanda pangeling-eling #Marrakech wrd #Regenbogen tina batu batu ka X homo homoseks na 50.000 #Konzentrationslagern Inget ka jalma anu maot di ditu. Aya aranjeunna ogé, stigmatized ku #rosaWinkel dibaju, sakedik kasempetan pikeun salamet. https://t.co/6WJApCBHoA Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Un signe contre les # minorités pécutées dans le bebek pirang. La konstruksi du mémorial primér de l ' #Holocauste en #maroc #Afrique du Nordrait servir de source d'informations sur l 'Holocauste pour les écoles et le grand public. #Marrakech #Juif #Hitler # génocide https://t.co/TsJEn4bIrH Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Kusabab 22 dinten urang ngawangun dina mimiti #Holocaust #Mahnmal in #Marokko, Karyawan 10 parantos ngiringan biaya kami langkung ti 2200 €, bahan wangunan pikeun langkung ti 2000 € kami parantos dipasang.
Urang sadayana nyauran # baraya & #Schwestern pikeun ilubiung dina biaya. Sumbang pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/gRbGY0SQGY
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Peringatan mangrupikeun tanda ngalawan minoritas anu dianiaya saalam dunya. Struktur 1. #Holocaust Peringatan di #Marokko dimaksudkeun pikeun dijantenkeun salaku sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat. Sumbang pikeun paypal @PixelHELPER.tv atawa https://t.co/qmFRJVIeeN #ArtIsNotACrime #Afrika https://t.co/Nzd3NMrpAQ Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Kalayan ramalan cahaya japati perdamaian di Tian'anmen Square, urang nyauran pikeun ngaleungitkeun #communism di Cina & pamilihan démokrasi bébas. Program na jangji gandum & kamajuan - maéhan 45 juta Cina. #MaoZedong tanggung jawab pikeun manusa paling pangperangan #FreeUyghurs https://t.co/CiXdAx9bhD Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
#FreeUyghurs Dina bulan Juni 5, 1989, saurang lalaki anu ngalénggaleun ngéng-luna hareup tina kolom tina bak dumbung alih Tiananmen Square. Polah anonim tina nolak
Sumbangan: https://t.co/0AeNlhEu0P Tempat anu sanésna seueur teuing pemberontakan kanggo unggal Euro anu disumbang ngalawan Cina salaku paypal di dieu @PixelHELPER.tv https://t.co/VwToIc4Z2T
Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Urang tadi wayang leungeun kami tadi peuting #VerenaBahlsen saméméh #HERMANNS pidato badag di hareup rébuan panumpang-ku. Sanggeus kami nyarios sakeudeung ngeunaan pamakean POWs sareng buruh ngajajah dina produksi, #Bahlsen #boykottbahlsen https://t.co/8H0wPxTE1p Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust dividends pausahaan anu kalibet kanggo kulawarga korban kanggo taun 1000. #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat https://t.co/kfaw2KuooM Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Bahlsen #VerenaBahlsen Karuksakan ku karya. Mbaran leuwih lengkep: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/W1Tzstg5DQ Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/QwRKjtAunp Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/E2b8siyNm8 Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/ZbAUE0Sr1F Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Isukan ngagungkeun #Holocaust #Butter #Keks Ulang pabrik 130 taun di Hannover. Tingali kami di #Konzentrationslager di jalan Podbielski. Lalajo 19 Watch dina Facebook Livestream pikeun meunangkeun wawasan metodeu produksi #Zwangsarbeiter kueh garing #Hitler #Bahlsen https://t.co/cFuWOOyVIr Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat #Vernutzung salila ngerjakeun karya #Bahlsen pupus, dear #VerenaBahlsen ? Pupusna ku cara dipaké nyaéta kawas #Mord tur dina waktos anu sareng beungbeurat salami generasi anu sanés. Korban Dividen ayeuna! #Israel #Hitler https://t.co/l93SEyUDro Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Sumbangan ayeuna keur wayang leungeun #VerenaBahlsen anu bakal ngalakukeun pisan dina mangsa nu bakal datang di tangan leungeun salah sahiji wayangan paling terampil Europeropa. #PixelHELPER peryogi bantosan anjeun kanggo éta #Handpuppe rengse 👉paypal @PixelHELPER.tv #Bahlsen #BahlsenBoykott #Seenotrettung https://t.co/MioQpWApoy Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Karuksakan ku karya. Cutter perikanan perang ngagaduhan 2. Disaksian nasib Perang Dunya #Zwangsarbeiter diserep. Lamun di #Bahlsen & Co. The buruh henteu tiasa deui anjeun dikirim ka camp konsép & ditelasan. Taya sahijieun ngobrol ngeunaan éta. #VerenaBahlsen https://t.co/jC5nqiCxjU
bulan 4 ago
Simkuring ménta Bahlsen, "Sabaraha buruh sejarah ngiringan karya anjeun dina kubu konsentrasi #BergenBelsen badarat sareng maotna? Di Peringatan Holocaust di Hannover ngadat wawakil sadayana tiwas #Bahlsen Ta buruh tani buruh buruh kanyahoan. #VerenaBahlsen https://t.co/fzF0gOW4gk Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
der #Wehrmacht #Keks Jatah beusi tina Wehrmacht ngamungkinkeun ngepung sareng perang kilat mungkin nalika Perang Dunya Kadua. éta #Leibniz Kueh garing tina #VerenaBahlsen`` Pausahaan nyaéta bagian tina sistem ieu & perang decisive. Tanpa anjeunna ngalakukeunana #Stalingrad réngsé saméméhna #Hitler #Bahlsen https://t.co/eZPKwyBoka
bulan 4 ago
Jalma anu ngantep panawanna damel perang di Perang Dunya Kahiji, ngadéportasi jalma pribadi dina Perang Dunya Kadua, sareng catetan sajarah pausahaan dina subjék nyebutkeun: "Den #Zwangsarbeitern Wentta angkat kitu pisan sareng kami, anu anjeun parantos nyiptakeun saatos tungtung perang sateuacan ngerjakeunana ngalawan looting https://t.co/dPCr9cc3X2 Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Sanggeus musibah alam, kayaning di Mozambik nalika grid nu collapses, simpen awét Roti preserves loba nyawa.
Bantuan roti darurat roti Pangalat Europeanropa bakal kagagalan dina musibah #Dosenbrot pikeun mawa di daérah krisis Rojongan kami: pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/7QRAd4RU2S
Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
PixelHELPER di #BildamSonntag Sumbangan 630 € dina saminggu kanggo kapal anu mahal 85.000 € teu cukup. The aktivis anu ngumpulkeun dana #PixelHELPER aya di sumbangan ti pesaing sahiji #Bahlsen & Populasi maréntahkeun. #VerenaBahlsen 👉paypal @PixelHELPER.com https://t.co/tDVe8A2Nfx Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
Unggal poe paménta kami pikeun gantunan moral ngalawan #Bahlsen leuwih gede. Kénca parahu waragad na dua kali jauh tina anu #Zwangsarbeiter nungtut ti Bahlsen. Saatos taun 19, seueur ti antarana maot #SS #VerenaBahlsen bakal nangtukeun balayar, poto leres. https://t.co/cCxQHySsQF Piksel nulungan poto