nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.jam 3 ago

Sorry für den Genozid – Künstler strahlen Lichtbotschaft an das Kanzleramt. Die deutschen Kolonialherren zeigten 1904 keine Gnade und sie zeigten der Welt, was im 20. Jahrhundert auf sie zukommen würde. Im heutigen Namibia, damals Deutsch Südwestafrika, trieb die Schutztruppe tausende Herero und Nama in...

nulungan piksel
nulungan piksel - ngarojong PixelHELPER di Maroko.poé 3 ago

Wilujeng sumping di situs konstruksi interaktif munggaran #Holocaust Peringatan di #Nordafrika Kalayan pitulung anjeun, kami terus ngawangun, milih warna; nyumbang 50 € ka paypal@PixelHELPER.tv sareng kolegaan bakal ngawangun stele disponsoran anjeun ayeuna

nulungan piksel
Peringatan Holocaust Marrakech
Wilujeng sumping di situs konstruksi interaktif munggaran #Holocaust Peringatan di #Nordafrika Kalayan pitulung anjeun, kami terus ngawangun, milih warna; nyumbang 50 € ka paypal@PixelHELPER.tv sareng kolegaan bakal ngawangun stele disponsoran anjeun ayeuna #Livevideo Saha anu henteu ngagaduhan Paypal - nganggo cara klasik dina PixelHELPER.org/Hilfe PS: Upami teu aya anu nyumbang urang ngadamel livestream saatos jam 2 pikeun nyicingan anggaran rendah urang.
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos - ngarojong PixelHELPER di Maroko.poé 5 ago

Di tengah Peringatan Holocaust Marrakech, katumbiri tina batu batu bakal ngingetan lalaki homoseks 50.000 di kubu konsentrasi anu maot di ditu. Di dinya, ku stigmatized ku sudut pink dina baju na, aranjeunna sakedik kasempetan pikeun salamet. Ogé Masons, anggota Rotary & Singa anggota klub, Sinti & Roma ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.poé 5 ago

Im Zentrum des Holocaust Mahnmal Marrakech wrd ein Regenbogen aus Steinstelen an die homosexuellen Männer in Konzentrationslagern errinnern die dort gestorben sind. Dort hatten sie, stigmatisiert durch den rosa Winkel auf ihrer Kleidung, kaum Überlebenschancen. Auch Freimaurer, Rotary & Lionsclub Mitglieder, Sinti & Roma &...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.poé 7 ago

Jeung piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari urang ngahasilkeun di markas Afrika Kalér urang, suplai relief nu aya lajeng disebarkeun bencana ngalirkeun cuti hirup. milih sumbangan anjeun anu lega dimimitian salajengna. Ngatur lampah maranéhanana ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.1 week ago

Dinten cicing ti bantuan darurat darurat roti Éropa sareng tina situs konstruksi Peringatan Holocaust Marrakech sumbangan anjeun ngadalikeun karyawan kami. Beuki anjeun nyumbang, langkung seueur roti urang anu dipanggang sareng kéngingkeun deui Shoah stelae. Anggo paypal@PixelHELPER.tv atanapi PixelHELPER.org/Help

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.1 week ago
nagara Banksy

Kami dikirim ayeuna #LIVE tina bakery bantuan darurat darurat roti Éropa. Anjeun mutuskeun naon padamelan urang, tiasa ningali 6 pilihan di belah kénca bieu. Upami anjeun hoyong kami #Holocaust Bangun panginget unggal nyumbang 50 € ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.1 week ago

Nonton, nyumbang, ngawangun. Ku pitulung anjeun ka paypal@PixelHELPER.org urang ngawangun peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dina livestream interaktif, unggal dinten dugi ka réngsé. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal PixelHELPER.org/en/Holocaust Watching, nyumbangkeun, ngawangun la

nulungan piksel
Nonton, nyumbang, ngawangun. Ku pitulung anjeun ka paypal@PixelHELPER.org urang ngawangun peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dina livestream interaktif, unggal dinten dugi ka réngsé. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal PixelHELPER.org/en/Holocaust Watching, nyumbangkeun, ngawangun la
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan.1 week ago

Batesan anu masih kénéh maéhan ayeuna! #Fencing4Humanity 30 taun #Mauerfall Dina 13. 1961 Agustus mangrupikeun tonggong témbok Berlin anu dipasang. T replika urang tina wates luar Éropah Spanyol di Maroko kedah jelas-jelas yén komunitas dunya kedah maju ngahiji. Ngaliwatan ékspor leungeun Éropah ka nagara perang ...

nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago

Mimitian ti markas PixelHELPER di #Marokko janten hiji #Ruck durch #Afrika balik. Bantuan Darurat Roti Dosis Éropa Éropa bakal dikaluarkeun dinten Jumaah #Livestream Mimitian operasi. Sumbang supados urang tiasa ngagaleuh wadahna laut & tipung heula

nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 2 ago

Nonton, nyumbang, ngawangun. Ku pitulung anjeun ka paypal@PixelHELPER.org urang ngawangun peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dina livestream interaktif, unggal dinten dugi ka réngsé. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal PixelHELPER.org/en/Holocaust Watching, nyumbangkeun, ngawangun la

nulungan piksel
Nonton, nyumbang, ngawangun. Ku pitulung anjeun ka paypal@PixelHELPER.org urang ngawangun peringatan Holocaust anu munggaran di Afrika Kalér dina livestream interaktif, unggal dinten dugi ka réngsé. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal PixelHELPER.org/en/Holocaust Watching, nyumbangkeun, ngawangun la
nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago

Di sapanjang Afrika, ngan aya hiji peringatan Holocaust di Afrika Kidul. Maroko mangrupakeun tempat anu saé pikeun masihan sadayana aksés di Afrika Kalér pikeun pangingatan Holocaust umum. Musieum hoyong ngabantosan sémah ngeunaan Holocaust. Kanggo ieu kami nganggo bahan umum tina ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 2 ago

Nonton, nyumbang, ngawangun. Ku pitulung anjeun ka paypal@PixelHELPER.org urang ngawangun peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér dina livestream interaktif. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal PixelHELPER.org/Holocaust

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan pikselminggu 2 ago

Surat surat #Holocaust Peringatan Marrakech, di #Bahlsen Schritart dicét dina tembok urang peuting. Kami masih milarian sukarelawan ti Jerman sareng wayang tangan ti urang moderator #VerenaBahlsen brings. Punten ngadukung panginget sareng ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago
nagara Banksy

Ngan ngawangun sareng urang ngan ukur #holocaust #memorial di afrika kalér. nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 3 ago

Diondang babaturan anjeun dina konstruksi live interaktif ieu. Urang ngawangun peringatan Holocaust 1st di Afrika Kalér pikeun ngajarkeun kelas sareng sémah ngeunaan horor na #Holocaust, Sumbang pikeun paypal@PixelHELPER.tv kalayan sumbangan anjeun mutuskeun naon anu kami lakukeun.

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 3 ago
nagara Banksy

#Brot & #Holocaust, Dina situs ngan ukur peringatan Holocaust di Afrika Kalér, roti awét dipanggang dina Bantuan Kacapi Bakar Darurat Éropa. Peringatan mangrupikeun tanda ngalawan minoritas anu dianiaya saalam dunya. Pangwangunan Peringatan Holocaust munggaran di Afrika Kalér dimaksudkeun pikeun ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 3 ago

Karya konstruksi di situs PixelHELPER di #Marokko maju sareng urang nyiapkeun kanggo sémah munggaran na #Holocaust Peringatan. Kami miharep sadaya panyengku dinten anu saé. Punten nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv atanapi di PixelHELPER.org/Help

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 3 ago
nagara Banksy

Di sapanjang Afrika, ngan aya hiji peringatan Holocaust di Afrika Kidul. Maroko mangrupakeun tempat anu saé pikeun masihan sadayana aksés di Afrika Kalér pikeun pangingatan Holocaust umum. Musieum bakal nginpokeun sémah ngeunaan Holocaust. Kanggo ieu kami nganggo bahan umum ngeunaan Shoa ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.minggu 3 ago

Naha anjeun terang bénténg pikeun #Menschenrechte? Ayeuna sadar naon anu jadi bénténg. 1. Studio seniman. Jalma anu dilatih & siap ngalakukeun seni. 2. Hiji bandéra. Aranjeunna nyarios ka tim, "Anjeun mangrupikeun seniman & ieu mangrupikeun panji kami.

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 3 ago
nagara Banksy

Ngarojong proyék kami pikeun paypal@PixelHELPER.org atanapi di PixelHELPER.org/en/Help

Panyekel akun: PixelHELPER Yayasan
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Kata Kunci: Promosi Art & Budaya

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.minggu 4 ago

Unggal umur umurna pantes - atanapi dipikahoyong. #Holocaust #Birds #Genocide #China #Morocco #Marrakech nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv ngabantosan urang ngajaga Peringatan Holocaust

Sumbangan:

nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.minggu 4 ago

Pikeun waktu anu pondok dina Kemis malem unjukan lampu dina salah sahiji radom stasiun dédéngéan ngeunaan Layanan Kepinteran Federal (BND) di Bad Aibling tiasa katingali.

"Saatos sababaraha menit, jalur sipil, sigana ti BND, sumping sareng naroskeun naon anu lumangsung," dina ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER di Tian'anmen Square1 month ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Tian'anmen Square

#FreeUyghurs Kalayan ramalan japati perdamaian di Tian'anmen Square, urang nyauran pikeun ngaleungitkeun komunisme di Cina & pamilihan démokrasi bébas. Program na sisikian & progess maéhan 45 juta Cina. Mao Zedong tanggung jawab pikeun manusa paling pangperangan ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan.1 month ago

Peuting kami dikirim lampu urang #Ninja Tim di #VerboteneStadt ku #Berlin mun enlighten duta Cina. Lirén éta #Genozid ka #Uighuren, boycotted #China urang dipasang panon tina ...

nulungan piksel
nulungan piksel geus bagikeun pos - ngarojong simpen masonic - dieu: United Grand Lodge of England.1 month ago
Simpen tukang batu
Serikat Grand Lodge Inggris

Palang Merah, Crescent beureum, naha henteu aya bunderan beureum? #FreimaurerRetten parantos nyalira tujuanana pikeun ngajalankeun kapal rumah sakit kanggo ngabantuan jalma séjén anu peryogi & dina waktos anu sareng mupus ngalawan téori konspirasi na tempatna. Sareng dana fundraising urang laun pisan, nanyakeun ka ...

nulungan piksel
nulungan piksel geus dibagi video - ngarojong ngahemat simpen - dieu: United Grand Lodge of England.1 month ago
Simpen tukang batu
Serikat Grand Lodge Inggris

Dina 75. Poé Balik #RubiksCube Urang jual kubus gaib pikeun manggih #NasDaily Maké 333.333 € dina pidéo vidéo juta kahijina pikeun mésér kami kapal rumah sakit pikeun nagara berkembang, daérah musibah sareng zona perang. Upami anjeun henteu tiasa ngagaleuh anjeunna nyumbang ...

nulungan piksel
Simpen tukang batu
Dina 75. Poé Balik #RubiksCube Urang jual kubus gaib pikeun manggih #NasDaily Maké 333.333 € dina pidéo vidéo juta kahijina pikeun mésér kami kapal rumah sakit pikeun nagara berkembang, daérah musibah sareng zona perang. Upami anjeun henteu tiasa ngagaleuh anjeunna nyumbang ka kapal rumah sakit di Leetchi: https://www.leetchi.com/c/geht-hinaus-rettet-menschen-in-seenot-freimaurer-retten-de Nas Daily Dina ultah 75th ti #RubiksCube manggih kami ngajual kubus pisan #NasDaily digunakeun dina vidéo klik juta yuta pikeun € 333,333 pikeun meuli kapal rumah sakit pikeun nagara-nagara berkembang, daérah musibah sareng zona perang. Upami anjeun henteu tiasa nyumbang ka kapal rumah sakit di Leetchi: https://www.leetchi.com/c/hospitalship
nulungan piksel
nulungan piksel di dieu: Républik Rahayat Cina.1 month ago
Républik Rahayat Cina

Upami anjeun resep sajak, bagikeun kempelan dana fundraising urang pikeun Uighur Genocide Memorial. https://www.leetchi.com/de/c/wOO7vBaw Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 anu dibongkar, ageung Cina hoyong "garnix" ...

nulungan piksel
nulungan piksel1 month ago

PixelHELPER nyaéta hiji organisasi Kulon anu kahiji pikeun ngatur hiji #Fatwa ku jurists Islam pikeun panangtayungan #Uiguren ngalawan #China, Di propinsi Xinjiang, barudak ti Uighurs sacara sistematis dipisahkeun ti kolotna sareng ngadéportasi ka Pondok Pasantrén kontroversial. Bangsa industri industri kedah ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong nyalametkeun Masonic di Marrakech.bulan 2 ago
Marrakech

Sareng karikatur Frank Otto kami ngagungkeun dinten penting ieu #PixelHELPER. siga #Goethe kali luar biasa ... manehna ngalegaan ngajakan di #Marokko salila tilu taun sanés kalayan hiji pilihan meuli lahan sareng imah. Punten panganteur ...

poé 5 ago
Di puseur kota #Holocaust tanda pangeling-eling #Marrakech wrd #Regenbogen tina batu batu ka X homo homoseks na 50.000 #Konzentrationslagern Inget ka jalma anu maot di ditu. Aya aranjeunna ogé, stigmatized ku #rosaWinkel dibaju, sakedik kasempetan pikeun salamet. https://t.co/6WJApCBHoA Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Un signe contre les # minorités pécutées dans le bebek pirang. La konstruksi du mémorial primér de l ' #Holocauste en #maroc #Afrique du Nordrait servir de source d'informations sur l 'Holocauste pour les écoles et le grand public. #Marrakech #Juif #Hitler # génocide https://t.co/TsJEn4bIrH Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Kusabab 22 dinten urang ngawangun dina mimiti #Holocaust #Mahnmal in #Marokko, Karyawan 10 parantos ngiringan biaya kami langkung ti 2200 €, bahan wangunan pikeun langkung ti 2000 € kami parantos dipasang.
Urang sadayana nyauran # baraya & #Schwestern pikeun ilubiung dina biaya. Sumbang pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/gRbGY0SQGY
Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Peringatan mangrupikeun tanda ngalawan minoritas anu dianiaya saalam dunya. Struktur 1. #Holocaust Peringatan di #Marokko dimaksudkeun pikeun dijantenkeun salaku sumber inpormasi ngeunaan Holocaust pikeun sakola sareng masarakat. Sumbang pikeun paypal @PixelHELPER.tv atawa https://t.co/qmFRJVIeeN #ArtIsNotACrime #Afrika https://t.co/Nzd3NMrpAQ Piksel nulungan poto
1 month ago
Kalayan ramalan cahaya japati perdamaian di Tian'anmen Square, urang nyauran pikeun ngaleungitkeun #communism di Cina & pamilihan démokrasi bébas. Program na jangji gandum & kamajuan - maéhan 45 juta Cina. #MaoZedong tanggung jawab pikeun manusa paling pangperangan #FreeUyghurs https://t.co/CiXdAx9bhD Piksel nulungan poto
1 month ago
#FreeUyghurs Dina bulan Juni 5, 1989, saurang lalaki anu ngalénggaleun ngéng-luna hareup tina kolom tina bak dumbung alih Tiananmen Square. Polah anonim tina nolak
Sumbangan: https://t.co/0AeNlhEu0P Tempat anu sanésna seueur teuing pemberontakan kanggo unggal Euro anu disumbang ngalawan Cina salaku paypal di dieu @PixelHELPER.tv https://t.co/VwToIc4Z2T
Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Urang tadi wayang leungeun kami tadi peuting #VerenaBahlsen saméméh #HERMANNS pidato badag di hareup rébuan panumpang-ku. Sanggeus kami nyarios sakeudeung ngeunaan pamakean POWs sareng buruh ngajajah dina produksi, #Bahlsen #boykottbahlsen https://t.co/8H0wPxTE1p Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust dividends pausahaan anu kalibet kanggo kulawarga korban kanggo taun 1000. #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat https://t.co/kfaw2KuooM Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Bahlsen #VerenaBahlsen Karuksakan ku karya. Mbaran leuwih lengkep: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/W1Tzstg5DQ Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/QwRKjtAunp Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/E2b8siyNm8 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/ZbAUE0Sr1F Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Isukan ngagungkeun #Holocaust #Butter #Keks Ulang pabrik 130 taun di Hannover. Tingali kami di #Konzentrationslager di jalan Podbielski. Lalajo 19 Watch dina Facebook Livestream pikeun meunangkeun wawasan metodeu produksi #Zwangsarbeiter kueh garing #Hitler #Bahlsen https://t.co/cFuWOOyVIr Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat #Vernutzung salila ngerjakeun karya #Bahlsen pupus, dear #VerenaBahlsen ? Pupusna ku cara dipaké nyaéta kawas #Mord tur dina waktos anu sareng beungbeurat salami generasi anu sanés. Korban Dividen ayeuna! #Israel #Hitler https://t.co/l93SEyUDro Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Sumbangan ayeuna keur wayang leungeun #VerenaBahlsen anu bakal ngalakukeun pisan dina mangsa nu bakal datang di tangan leungeun salah sahiji wayangan paling terampil Europeropa. #PixelHELPER peryogi bantosan anjeun kanggo éta #Handpuppe rengse 👉paypal @PixelHELPER.tv #Bahlsen #BahlsenBoykott #Seenotrettung https://t.co/MioQpWApoy Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Karuksakan ku karya. Cutter perikanan perang ngagaduhan 2. Disaksian nasib Perang Dunya #Zwangsarbeiter diserep. Lamun di #Bahlsen & Co. The buruh henteu tiasa deui anjeun dikirim ka camp konsép & ditelasan. Taya sahijieun ngobrol ngeunaan éta. #VerenaBahlsen https://t.co/jC5nqiCxjU
bulan 2 ago
Simkuring ménta Bahlsen, "Sabaraha buruh sejarah ngiringan karya anjeun dina kubu konsentrasi #BergenBelsen badarat sareng maotna? Di Peringatan Holocaust di Hannover ngadat wawakil sadayana tiwas #Bahlsen Ta buruh tani buruh buruh kanyahoan. #VerenaBahlsen https://t.co/fzF0gOW4gk Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
der #Wehrmacht #Keks Jatah beusi tina Wehrmacht ngamungkinkeun ngepung sareng perang kilat mungkin nalika Perang Dunya Kadua. éta #Leibniz Kueh garing tina #VerenaBahlsen`` Pausahaan nyaéta bagian tina sistem ieu & perang decisive. Tanpa anjeunna ngalakukeunana #Stalingrad réngsé saméméhna #Hitler #Bahlsen https://t.co/eZPKwyBoka
bulan 2 ago
Jalma anu ngantep panawanna damel perang di Perang Dunya Kahiji, ngadéportasi jalma pribadi dina Perang Dunya Kadua, sareng catetan sajarah pausahaan dina subjék nyebutkeun: "Den #Zwangsarbeitern Wentta angkat kitu pisan sareng kami, anu anjeun parantos nyiptakeun saatos tungtung perang sateuacan ngerjakeunana ngalawan looting https://t.co/dPCr9cc3X2 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Sanggeus musibah alam, kayaning di Mozambik nalika grid nu collapses, simpen awét Roti preserves loba nyawa.
Bantuan roti darurat roti Pangalat Europeanropa bakal kagagalan dina musibah #Dosenbrot pikeun mawa di daérah krisis Rojongan kami: pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/7QRAd4RU2S
Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
PixelHELPER di #BildamSonntag Sumbangan 630 € dina saminggu kanggo kapal anu mahal 85.000 € teu cukup. The aktivis anu ngumpulkeun dana #PixelHELPER aya di sumbangan ti pesaing sahiji #Bahlsen & Populasi maréntahkeun. #VerenaBahlsen 👉paypal @PixelHELPER.com https://t.co/tDVe8A2Nfx Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Unggal poe paménta kami pikeun gantunan moral ngalawan #Bahlsen leuwih gede. Kénca parahu waragad na dua kali jauh tina anu #Zwangsarbeiter nungtut ti Bahlsen. Saatos taun 19, seueur ti antarana maot #SS #VerenaBahlsen bakal nangtukeun balayar, poto leres. https://t.co/cCxQHySsQF Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
das #Bahlsen dina warsih 2000 henteu mayar ka buruh dipaksa 50.000 € per irung, mintonkeun manusaisme Jerman di mana dunya parantos pulih. #niewiederBahlsen #VerenaBahlsen #Boykott produk:
https://t.co/QMXSuTitVF
No-ngaran produk:
https://t.co/C1IfxDQMoj #Seenotrettung https://t.co/Ep5HdwWhL4
Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Kejahatan Nazi bulukan masih kajahatan.
Aboutta dinten éta nyaéta 1 yuta euro. Simkuring pikir anjeun kedah kéngingkeun 2 Million Euro 1 Boot kanggo @PixelHELPER mésér tur ngarojong nyalametkeun maritim. Naon waragad parahu keur pelesir di tungtungna? #Bahlsen ahli waris #VerenaBahlsen https://t.co/krMNdYqbUy
bulan 2 ago
Kuring sorangan sapertos anu #BahlsenKuring hayang meuli yacht tur barang kawas kitu. "PixelHELPER hayang kapal parahu perang #VerenaBahlsen kanggo misi panituan anu aya di payuneun Canary mawa & simpen jalma #SeaWatch #SeaEye # darmaga paypal @pixelhelper.tv https://t.co/UncW8iMZIq
bulan 2 ago
Kuring sorangan sapertos anu #BahlsenKuring hayang meuli yacht tur barang kawas kitu. "PixelHELPER hayang kapal parahu perang #VerenaBahlsen Tujuan pikeun misi observasi 1 pikeun nyangking Tempat Ngaragéeun jeung nyalametkeun urang #SeaWatch #SeaEye # darmaga paypal @pixelhelper.tv https://t.co/0jv9X0Tdj2 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
janten #VerenaBahlsen imut ka nu bobogohan #Nationalsozialismus Sajarah pausahaan anu Jerman Jérman tiasa nyawérakeun urang kudu wayang golek 1 ti dirina. Coststa biaya langkung sakitar 650 € sareng parantos réngsé dina minggu 3. Punten disumbang kana paypal @PixelHELPER.tv atawa https://t.co/qmFRJVIeeN #Bahlsen https://t.co/r9vNLFg3CI Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Keur aya parantos pasti kapaksa rakyat Indonesia #Bahlsen dileungitkeun, nyaeta pelecehan Bahlsen kulawarga, ti Kiev ka Hanover, pribadi na dipingpin stasiun. Inpo nu langkung lengkep ngeunaan kampanye urang https://t.co/QanPXBtjBA #VerenaBahlsen https://t.co/XzsBajVcFg Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Penjahat anu pribadi dideportasi dina jaman Nazi, tenaga kerja paksa dieksploitasi & sareng #HeilHitler Anjeun ogé bisa asup 1000 warsih saterusna #Nazi nelepon. Sabaraha lobana #Bahlsen Padahal, #Konzentrationslager ti para #Gestapo geus? https://t.co/gaqs5uCPTo Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Kami nungtut #VerenaBahlsen dina 40% saham anjeun aya di #KZ #Auschwitz cede. Tanpa kulawarga Nazi kawas Bahlsens, #Oetkers, #Quandts & #Porsche Ah, teu seueur damel. https://t.co/neGag359hK Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Proyéksi cahya dina peringatan Holocaust #Leibnitz Kalih ngan nyata sareng huntu 52. Anu nyieun mesin kueh garing anu krusial kana perang sareng dikenip sareng buruh seueur nyangkokkeun kadaharan anu diperyogikeun pikeun Beusi Cagar Wehrmacht. https://t.co/J8F5Hrcx7l Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Ti dinya teh mingpin para #Nazi Werner Bahlsen pribadi dortportasi Ukraina dipilih ka Hanover di pabrik. Kakayaan kulawarga Bahlsen anu diwariskeun ieu mangrupikeun tanaga kerja paksa nalika Sosialisme Nasional. https://t.co/xhHrmO1zo6 Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Anggeuskeun @Bahlsen_Family: "Sabaraha buruh sepanna nyaéta ti #Gestapo sesuatu dilampahkeun ku Gusti sareng aranjeun diagung-ageng ku anjeun ". #Bahlsen dioperasikeun salila Perang Dunya Kadua pabrik biskuit-dikawakan Nazi di Kiev jeung leuwih kuli 1500. #verenabahlsen https://t.co/OdL7TCdPUV Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
#Kunst henteu #Verbrechen, Kajahatan pangbadagna di dunya henteu komitmen jalma anu ngalanggar aturan éta. Peopleta jalma anu nyarios pesenan, ngandelkeun sareng bom berkala désa. Sunda kana paypal @PixelHELPER.tv sareng ngarojong kami #Afrikahilfe https://t.co/ZcXUKaMXIy Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
. @Lightartist nutup panon jeung kahayang anjeun na nyumbang ka paypal @pixelhelper.tv pikeun proyék bantuan ngagimbung stream hirup urang di Afrika #NASDaily #Mauern #Bauen Bay kiwari anjeun #Marokko Pakansi jeung didatangan kami di #Banksy Wates darat Kunstpark https://t.co/E3RZdbLtTE https://t.co/PgCzIR0sbk Piksel nulungan poto