nulungan piksel

Kami ngabantosan anu sanés anu peryogi. Kami henteu hoyong diperhatoskeun pisan, tapi lawan urang kedah serius. Janten upami anjeun kantos ngalaman masalah sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun saterasna, milari PixelHELPER! ”.
nulungan piksel
nulungan piksel mikir ngeunaan pencerahan di Conflans-Sainte-Honorine.minggu 2 ago
Conflans-Sainte-Honorine
Kamari aya sataun katukang #SamuelPaty Dibunuh ku hiji Islam pikeun hayang ngajar muridna ngeunaan nilai-nilai Pencerahan. Kami ti #PixelHELPER gaduh pameran wisata sareng #Muhammad Karikatur sareng musium diadegkeun dina namina. Upami nagara henteu ngadukung sareng ngalindungan guru nalika anjeun kedah nunjukkeun kartun agama @PixelHELPER Ngalaksanakeun alat bantu diajar, bengkel sareng kampanye pikeun ngabantosan guru. #SamuelPaty #KurtWestergaard
nulungan piksel
nulungan piksel aya di dieu: Jerman Bundestag.minggu 2 ago
Bundestag Jerman
Démonstrasi ngalawan raja Thailand di payuneun #Bundestag jeung @ act4dem Kami nungtut ngaleungitkeun monarki & ngenalkeun démokrasi. Raja cicing di Tutzing nalika anjeunna maéhan aktivis démokrasi di #Thailand PixelHELPER.org/Thaiking #WhatsHappeningInThailand
nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.minggu 2 ago
Raja Rama Thailand kedah dinyatakeun salaku Persona Non Grata di Jérman. Teu aya entri pikeun raja diktator. Bupati ngahaja maéhan aktivis démokrasi bahkan urang Thailand diasingkeun sareng dibunuh. #WhatsHappeningInThailand
nulungan piksel
nulungan pikselminggu 2 ago
Démonstrasi ngalawan raja Thailand di payuneun Bundestag. Kami nungtut ngaleungitkeun monarki sareng ngenalkeun démokrasi di Thailand. Raja Thailand hirup santai di Tutzing nalika anjeunna ngahaja maéhan aktivis démokrasi di Thailand. Inpormasi lengkep: PixelHELPER.org/Thaikoenig
nulungan piksel
nulungan piksel aya di dieu: Jerman Bundestag.minggu 2 ago
Bundestag Jerman
Raja Thailand pikeun Kaadilan - “ส่ง กษัตริย์ ไทย ไป ขึ้น ศาล” - Raja Thailand di pengadilan Lightprojection sareng Act4dem - Aksi pikeun Démokrasi Rahayat kana #Bundestag in #Berlin. Inpormasi lengkep ngeunaan PixelHELPER.org/Thaiking
nulungan piksel
nulungan piksel aya di dieu: Berlin - Jerman Bundestag.minggu 3 ago
Berlin - Bundestag Jérman
Unggal pidato ku RamaX sapertos ngepung jiwa warga Thailand. Act4dem - Peta pikeun Démokrasi Rahayat & protés PixelHELPER ngalawan raja jahat Thailand dina Kemis 14.10 Oktober. ti jam 14 sonten dugi ka 18 sonten sateuacan #Bundestag urang hatur ka Junya Yimprasert pikeun démo éta #Berlin datang.
nulungan piksel
nulungan pikselminggu 3 ago
Naha anjeun hoyong musium pikeun satira agama di kota anjeun? Tulis email kanggo didukung@PixelHELPER.tv sareng kami ngatur sadayana. Supados kami sanggup paméran sareng anjeun, ngadukung kami sareng mésér tikét dina PixelHELPER.org/Hilfe kalayan mindahkeun kana Kurt Westergaard & Museum Samuel Paty pikeun Agama Sindiran GmbH di Gr.